>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata Z Bwin

P 0

piecowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam wszystkich.
Po raz pierwszy zarejestrowałem sie na jakimkolwiek forum chyba dlatego że jestem już trochę &quot;leciwy&quot; ???? i dlatego że przeważnie znajdowałem odp na swoje pytania w Google. Jeśli piszę nie tu gdzie trzeba czy łamie inną zasadę to z góry przepraszam z racji wieku;) nie znam zasad panujących na forach.
Mam pytanie o wypłatę z Bwin. Zleciłem wypłatę 3 dni temu na MB i do tej pory &quot;oczekuje na weryfikację&quot; support nie odpisuje nie mam pojęcia o co chodzi. Konto zweryfikowane kilka lat temu. To norma w bwin czy coś nie tak? Miałem kupić prezenty i chyba nie zdążę ????

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Bwin.com jest w trakcie update systemu (aktualizacji), dlatego niektóre rzeczy mogą wymagać poprawy. Z tego co wiem wypłaty odbywają się z lekkim opóźnieniem.

P 0

piecowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziękuje za szybką odpowiedź. Zauważyłem właśnie że zmienili szatę graficzną i inne rzeczy. Czyli trzeba cierpliwie czekać. Mam jeszcze pytanie czy poprzez &quot;kontakt&quot; na stronie piszę do polskiego supportu czy angielskiego? I ogólnie skoro już tu jestem co mogłbyś mi polecić na forum?

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Warto tez dodać że Bwin pobiera od niedawna opłate przy wyplacie na konto bankowe w wysokosci 30 zł...

P 0

piecowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zauważyłem. Zmienili też adres MB dlatego musiałem znów wpłacić by móc wypłacić. Choć wcześniej wpłacałem tą metodą.

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Każda wypłata na konto bankowe jest płatna 30zł. Przy mniejszych depozytach i wypłatach lepiej korzystać z visy/ master card, albo z portfela skrill/ neteller.

bartek1878 3

bartek1878

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Czy wy też macie problem z wypłatą kasy na konto mb?
Wypłatę zleciłem jeszcze przed świętami, 22.12 i do tej pory kasy na mb nie ma. Zawsze następnego dnia już kasa była na koncie, a teraz...
Pisałem do nich rano, ale do tej pory nie raczyli odpowiedzieć.

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja wyplacalem bodajze 3 dni temu( pierwsza wyplata) i kase mam juz na koncie. Dostales meila o potwierdzeniu wyplaty?

bartek1878 3

bartek1878

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Nigdy nie dostaje od nich maila potwierdzającego wypłatę, dostaje tylko maila jak kasa trafi na konto mb.
Gamebookers to ich klon i od nich jak wypłacam to takiego maila dostaję, chociaż też wypłaciłem 25.12 i kasy z gb też nie ma...

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak na moje, to na Gamebookers były pewnie identyczne zmiany. Co zresztą widać

P 0

piecowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja otrzymałem wypłatę po zakończonej aktualizacji systemu. 4 dni i mail z przeprosinami ???? Sprawdź spam w skrzynce bo tam zaczęły u mnie teraz trafiać wiadomości od nich.

T 0

tatar23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Problem z wypłata
Ja mam podobny problem 23.12.2012 zleciłem wypłatę i do tej pory nie mam kasy na swoim mb napisałem do bwin dwa e mail ale nie raczyli mi odpowiedzieć powiedzcie co mam teraz zrobić?

L 27

ljuboja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Ja zleciłem 3x wypłaty po 500zł na MB 1 stycznia do tej pory wiszą te wypłaty.
Czekam jeszcze dziś i piszę do ich firmy licencyjnej.Żałosny bukmacher moja ostatnia wpłata do tych jołopów, a jak nie wypłacą to ich szlak trafi.

J 0

jw.jw.zg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja Panowie 24 grudnia zleciłem wypłatę do dnia dzisiejszego brak pieniędzy na moim koncie bankowym. Jak wysłałem e-maila to dostałem odpowiedź że sprawa przekazana do odpowiedniego działu .... odpowiedź była ok dwa tygodnie temu ???? tydzień temu kolejny e-mail do dziś brak odpowiedzi. Uważajcie na tych oszustów.

merida1879 208

merida1879

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czeczenia
Ja Panowie 24 grudnia zleciłem wypłatę do dnia dzisiejszego brak pieniędzy na moim koncie bankowym. Jak wysłałem e-maila to dostałem odpowiedź że sprawa przekazana do odpowiedniego działu .... odpowiedź była ok dwa tygodnie temu ???? tydzień temu kolejny e-mail do dziś brak odpowiedzi. Uważajcie na tych oszustów.
Dzwoń na Gibraltar, ja dzwoniłem i pomogło.

M 43

mania

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zauważyłem. Zmienili też adres MB dlatego musiałem znów wpłacić by móc wypłacić. Choć wcześniej wpłacałem tą metodą.
Witam,
Mam pytanie, czy po wpłacie przez MB od razu będę mógł wypłacać dowolną kwotę tą metodą?

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mają teraz niby zapis na wzór bet365 że można wypłacać tylko tą metodą jaką została wykonana wpłata i że jeśli wymieszasz wpłaty to i tak tamtą część musisz wypłacić tamtą metodą, ale zawsze można spróbować ;)

M 43

mania

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mają teraz niby zapis na wzór bet365 że można wypłacać tylko tą metodą jaką została wykonana wpłata i że jeśli wymieszasz wpłaty to i tak tamtą część musisz wypłacić tamtą metodą, ale zawsze można spróbować ;)
Dokładnie piszą ,że mogę wypłacić przez MB jeśli wpłacałem tą metodą w ciągu ostatnich 6 miesięcy,a że wpłacałem dawniej to muszę ponownie wpłacić.
Tylko nie wiem czy wpłacając 50zeta będę mógł wypłacić więcej.