>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata z Betssona

cashier 0

cashier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Wypłaciłem dzisiaj troche hajsu z betssona i mam pytanie - ile zazwyczaj ile wypłata na MB?

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Dzisiaj powinna być. Ewentualnie jutro jeśli nie pracują w święta ;).
Ogólnie to do 24h idzie :]

cashier 0

cashier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Ale mnie zaskoczyli ???? Myślałem, że będe czekał kilka dni. Zleciłem wczoraj wypłate o 2.50 w nocy a o 8.52 już miałem na MB ????

darkmessiash 0

darkmessiash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
też kiedyś sie tak ucieszyłem jak zleciłem wieczorem i wstaje rano a tam hajs jest jednak to solidna firma ????

andreoid 2

andreoid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie czy jeżeli 1 raz zlecam wypłatę na mb to musze pokazywać dowdd ???

C 0

czajnik4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja wyplacalem na karte visa 05.06 i do dzisiaj nie mam nic na koncie czy powinieniem sie zaczac martwic czy poczekac jeszcze troche ??

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
poczekaj do jutra, do wieczoru; jak nic nie przyjdzie to pisz do supportu.

M 55

meggie1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
czestochowa
Ja zlecilam wyplate na koto bankowe. Bylo napisane ze po 1-3 dniach roboczych kasa powinna byc na koncie, czekalam 5 dni az wkoncu do nich napisalam. Odpisali mi ze proszą o skan dowodu (byla to moja 1wsza wyplata) i aktualny rachunek np. za telefon. Wyslalam im jedynie skan i wtedy po otrzymaniu od nich odpowiedzi zlecilam jeszcze raz wyplate, bylo to wczoraj wiec pewnie jeszcze troche poczekam z racji tego ze teraz jest weekend.
Ale minusik dla nich za to ze sami nie napisali kiedy zlecilam wyplate srodkow ze mam im wyslac skan dowodu, dopiero kiedy sama sie upomnialam raczyli odpisac.

Jak wypalcacie kase po raz 1wszy to tak na wszelki wypadek najpierw wyslijcie im skan dowodu, obedzie sie wtedy bez zbędnych problemow i napeweno będzie szybciej ????

realowiec 0

realowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak wypalcacie kase po raz 1wszy to tak na wszelki wypadek najpierw wyslijcie im skan dowodu, obedzie sie wtedy bez zbędnych problemow i napeweno będzie szybciej ????

To zależy chyba od tego w jaki sposób wpłacałaś pieniądze. Jak ja wypłacałem po raz pierwszy kase, to nie chcieli żadnego skanu dowodu, a pieniążki na koncie były zaraz następnego dnia. Kase do betsson wpłacałem przy użyciu opcji przelewy24.

djarek18 0

djarek18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeszcze nie robiłem wypłaty z konta mam 54 zł bo ugrałem w kasynie ale chyba nie moge wypłacic bo min 80zł chyba tak???

realowiec 0

realowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeszcze nie robiłem wypłaty z konta mam 54 zł bo ugrałem w kasynie ale chyba nie moge wypłacic bo min 80zł chyba tak???
Zgadza się. Minimalna kwota do wypłacenie gotówki to 80 PLN