2 andreoid Użytkownik Dołączył Czerwiec 23, 2006 Posty 430 Reaction score 0 Punkty 0 Wrzesień 11, 2010 #1 Mam pytanie jak wygram w punkcie powiedzmy w Warszawie Czy mogę Wypłacić np w punkcie w Gdańsku ??
1,3K darius010 Forum VIP Dołączył Czerwiec 6, 2008 Posty 2489 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Krasnik Wrzesień 12, 2010 #2 Mam pytanie jak wygram w punkcie powiedzmy w Warszawie Czy mogę Wypłacić np w punkcie w Gdańsku ?? Kliknij aby rozwinąć... Chyba jak zagrasz w Warszawie to możesz wypłacić trafiony kupon w Gdańsku :grin::grin: Pewnie ale dlaczego miałbyś nie móc przecież i tak ten sam system to rozlicza.
Mam pytanie jak wygram w punkcie powiedzmy w Warszawie Czy mogę Wypłacić np w punkcie w Gdańsku ?? Kliknij aby rozwinąć... Chyba jak zagrasz w Warszawie to możesz wypłacić trafiony kupon w Gdańsku :grin::grin: Pewnie ale dlaczego miałbyś nie móc przecież i tak ten sam system to rozlicza.
2 andreoid Użytkownik Dołączył Czerwiec 23, 2006 Posty 430 Reaction score 0 Punkty 0 Wrzesień 12, 2010 #3 Chyba jak zagrasz w Warszawie to możesz wypłacić trafiony kupon w Gdańsku :grin::grin: Pewnie ale dlaczego miałbyś nie móc przecież i tak ten sam system to rozlicza. Kliknij aby rozwinąć... Wole mieć pewnośc kiedyś w sts-ie chciałem odebrać w innym punkcie babka powiedziała mi że ta gdzie obstawiałem tam musze iść po wygrano
Chyba jak zagrasz w Warszawie to możesz wypłacić trafiony kupon w Gdańsku :grin::grin: Pewnie ale dlaczego miałbyś nie móc przecież i tak ten sam system to rozlicza. Kliknij aby rozwinąć... Wole mieć pewnośc kiedyś w sts-ie chciałem odebrać w innym punkcie babka powiedziała mi że ta gdzie obstawiałem tam musze iść po wygrano
1,3K darius010 Forum VIP Dołączył Czerwiec 6, 2008 Posty 2489 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Krasnik Wrzesień 12, 2010 #4 Wole mieć pewnośc kiedyś w sts-ie chciałem odebrać w innym punkcie babka powiedziała mi że ta gdzie obstawiałem tam musze iść po wygrano Kliknij aby rozwinąć... Magia sts-u, nie wiem dlaczego oni nie zauważyli że to jest nielogiczne
Wole mieć pewnośc kiedyś w sts-ie chciałem odebrać w innym punkcie babka powiedziała mi że ta gdzie obstawiałem tam musze iść po wygrano Kliknij aby rozwinąć... Magia sts-u, nie wiem dlaczego oni nie zauważyli że to jest nielogiczne
G 35 gesio Użytkownik Dołączył Styczeń 12, 2010 Posty 932 Reaction score 0 Punkty 0 Wrzesień 12, 2010 #5 grając w milenium mozna wyplacac w kazdym punkcie milenium w calej polsce, gdzie bys tam nie byl ... nie ma z tym zadnego problemu
grając w milenium mozna wyplacac w kazdym punkcie milenium w calej polsce, gdzie bys tam nie byl ... nie ma z tym zadnego problemu