0 bananeq Forum VIP Dołączył Kwiecień 18, 2006 Posty 1255 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto stad... Wrzesień 30, 2006 #1 Chciałem wypłacić kase z eurobetu ???? tylko to jest po angielsku i nie chce sam ryzykować co jak i gdzie wpisać, więc prosze i pomoc, i opisanie dokładnie co w którym polu powinno się znajdować
Chciałem wypłacić kase z eurobetu ???? tylko to jest po angielsku i nie chce sam ryzykować co jak i gdzie wpisać, więc prosze i pomoc, i opisanie dokładnie co w którym polu powinno się znajdować
0 rookie91 Użytkownik Dołączył Marzec 3, 2006 Posty 296 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Grudziadz Wrzesień 30, 2006 #2 Amount - kwota Bank - Bank City - Miasto Country - Kraj Account Number - Nr. Konta ( bankowego :!: ) no i te dwa ostatnie to Swift i Sort , co to to nie wiem bo nigdy nie wyplacalem
Amount - kwota Bank - Bank City - Miasto Country - Kraj Account Number - Nr. Konta ( bankowego :!: ) no i te dwa ostatnie to Swift i Sort , co to to nie wiem bo nigdy nie wyplacalem
0 bananeq Forum VIP Dołączył Kwiecień 18, 2006 Posty 1255 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto stad... Wrzesień 30, 2006 #3 Dziękóweczka ????
0 adriano321 Użytkownik Dołączył Lipiec 7, 2006 Posty 30 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto jestem? Wrzesień 30, 2006 #4 kod swift to oddzielny kod dla każdego banku możesz sie dowiedizeć w twoim banku albo gdzieś była stronka z kodami większości banków!!
kod swift to oddzielny kod dla każdego banku możesz sie dowiedizeć w twoim banku albo gdzieś była stronka z kodami większości banków!!
0 mooserix Użytkownik Dołączył Lipiec 14, 2006 Posty 214 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Kraków Październik 1, 2006 #5 A jak wypłacić kase do MB?