>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata pieniędzy nie na swoje konto.

K 0

kwaziii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak to jest z wypłatą pieniędzy nie na swoje konto na bwinie ? Jestem pełnoletni, dopiero co zrobiłem wpłatę bankową na bwin ale mam pytanie. Nie mam swojego konta bankowego, w przeciwieństwie do mojej mamy. Czy wypłacając pieniądze mogę je wysłać na konto mojej mamy ?

Z góry dzięki za odpowiedź i witam wszystkich (nowy jestem :-D).

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Powtórze już kilkaset postów na tym forum o tym samym temacie, przez innych użytkowników. Nie ma takiej możliwości.Grasz Ty a nie Twoja mama, więc żadnych pieniędzy ona nie ujży, co powoduje , że Ty próbując wypłacić także nie.

PS.tak strasznie Ci iść do dajmy na to odziału mBanku(jeśli jesteś leniwy czy tak trudno wypełnić wniosek przez neta) i mieć spokój. i uwierz mi wtedy żaden bukmacher a już na pewno nie bwin jeśli jak mówisz jesteś pełnoletni, nie będzie Ci robił kłopotów z wypłatą ludzie.

K 0

kanios2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak mozna załozyc konto w mbank przez neta ?????jak to sie robi daj mi jakis link

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Słyszałem, że niektóre buki mają tendencję przeprowadzania wypłat taką samą metodą jak był dokonany depozyt. Czy to prawada w przypadku bwin?

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Słyszałem, że niektóre buki mają tendencję przeprowadzania wypłat taką samą metodą jak był dokonany depozyt. Czy to prawada w przypadku bwin?

Ta w BWINIE też tak jest, acz w niektórych masz tak , że nawet jeśli wpłacałes przez MB i przelew bankowy,a pierwszym przelewem był MB&lt; to możesz tylko na MB, w BWINIE jest dobrze to o tyle , że jeśli zrobisz depozyt i MB i przelewem to wypłacać możesz na to i na to. nie ma znaczenia kolejność.