>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

wypłata na konto

M 239

mikki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legnica
Prawdopodobnie w związku z zbliżającym się 1 kwietnia Expektowi odwidziały się wypłaty przez Skrilla (mimo braku limitów, w pełni zweryfikowanego konta). W związku z tym zastanawiam się kilkoma kwestiami.

Czy wypłaty na konto bankowe trafiają bezpośrednio od bukmachera czy korzysta on z pośredników?

Jaki tytuł mają takie przelewy?

Czy warto w ogóle ryzykować dla kwoty z dwoma zerami?

Może lepiej poczekać licząc, że wejdą do pl i wtedy ewentualnie wypłacić?

Czy założenie konta bankowego za granicą i wypłata na nie będzie w pełni bezpieczna (nawet już po 1 kwietnia)?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Wypłacaj bez obaw kolego. Ja prawie od zawsze, jeszcze grubo przed wejściem ustawy hazardowej. Wypłacałem na konto bankowe. Do tej pory bez żadnych problemów. A nawet jeśli miałbym mieć problemy, to w moim przypadku przejście na skrill nic nie zmieni. Konto mam zawalone wypłatami od bukmacherów. Małymi kwotami nikt się interesuje.

kraher 306

kraher

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prawdopodobnie w związku z zbliżającym się 1 kwietnia Expektowi odwidziały się wypłaty przez Skrilla (mimo braku limitów, w pełni zweryfikowanego konta). W związku z tym zastanawiam się kilkoma kwestiami.
Czy wypłaty na konto bankowe trafiają bezpośrednio od bukmachera czy korzysta on z pośredników?
Jaki tytuł mają takie przelewy?
Czy warto w ogóle ryzykować dla kwoty z dwoma zerami?
Może lepiej poczekać licząc, że wejdą do pl i wtedy ewentualnie wypłacić?
Czy założenie konta bankowego za granicą i wypłata na nie będzie w pełni bezpieczna (nawet już po 1 kwietnia)?
Jeżeli chcesz mieć zapapraną historię konta tak jak kolega powyżej, to &quot;wypłacaj bez obaw kolego&quot; ????

M 220

mm25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To do ilu tak można wypłacac na konto bankowe, bo znajomy wyplaca tak po 1000zl co 4-5 dni... I nic mu nie zrobili a robi juz tak okolo 9miesiecy.. Dajcie znać czy nadal mozna na konta bankowe bez problemu wypłacać.

P 0

przemek024

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siema Zipy powiedzcie czy jeszcze można i opłaca się rejestrować na expercie po 1 kwietnia mając vpn wykupiony i konto na skrillu bo nie kozystałem z bonusa a cashback zawsze spoko...

L 15

lukasz_dyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To potwierdzone, że nie można robić wypłat przez skrill? Może wcześniej miałeś tylko wpłaty na konto i dlatego nie możesz? Ma ktoś jeszcze taki problem?