- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Cześć. 13.09.2014r. chciałem zweryfikować kartę VISĘ, która jest na moją matkę. (Skrill na mnie) Było wszystko okej, ściągnęli 1.22. (Od razu po tym przelałem ze skrilla blisko 250 zł na tę kartę - jeszcze nie zweryfikowaną). Po tym nie zakończyłem weryfikacji tej karty (dopiero dzisiaj zobaczyłem, że trzeba dokończyć tę weryfikację). Prosili o pewną kwotę (nie doczytałem - moja wina, że musi to być kwota, która została ściągnięta z karty VISA.) Po trzecim złym wpisaniu tej kwoty weryfikacja karty nie powiodła się. Napisałem email do nich odnoście tego, pewnie też zadzwonię w tej sprawie. Jednak ta moja sprawa jest zagmatwana, dużo problemów jest z tego, że nie doczytałem wielu rzeczy. Powiedzcie mi proszę tylko, czy będzie dało się odzyskać te 250 zł, bo zostało już ściągnięte z konta skrill, czy nie? Czy będzie problem z przelaniem takiej małej kwoty na tą kartę mojej matki, jak już wspomniałem, że konto skrill jest z moimi danymi? Teoretycznie wszystko przebiegało pomyślnie. Co było by po tym jakbym dobrze wpisał tę kwotę (1.22)?