>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata bwin

A 0

azazel412

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Witam. Miał ktoś problem z wypłatą pieniedzy w bwin? Bo przesłałem im już parę razy skan dowodu osobistego a klikając wypłać ciągle wyskakuje:
Konieczna jest weryfikacja dowodu tożsamości
Jak podano w regulaminie, przed wydaniem polecenia wypłaty konieczna jest weryfikacja dowodu tożsamości. Załaduj odpowiedni(e) dokument(y).
Na końcie mam tylko 50zł i chciałem przelać jeszcze 70zł aby móc wypłacić ale ciągle nie chcą mi potwierdzić weryfikacji konta. W czym jest problem??

lemar 75

lemar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Spokojnie odzyskasz kase. Musisz uzbroić się w cierpliwość. U nich ostatnio to norma. Było o tym wiele razy na forum.
pozdrawiam

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mial ktos weryfikacje telefoniczna z bwin/gb ?? Interesuje mnie jakie zadaja pytania i na co patrza w szczegolnosci. Czy glos jest wazny, czy pytaja o dane gracza czy bardziej cos sie gra itp ?

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Mial ktos weryfikacje telefoniczna z bwin/gb ?? Interesuje mnie jakie zadaja pytania i na co patrza w szczegolnosci. Czy glos jest wazny, czy pytaja o dane gracza czy bardziej cos sie gra itp ?

A na kogo konto założyłeś,że się tak boisz?Nie masz danych chomika czy masz głos 13 letniej dziewczynki?Bo inaczej nie mogę zrozumieć po co Ci ta wiedza,jeżeli to jest Twoje konto.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
enriquess +3 Punkty (:D)
S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A na kogo konto założyłeś,że się tak boisz?Nie masz danych chomika czy masz głos 13 letniej dziewczynki?Bo inaczej nie mogę zrozumieć po co Ci ta wiedza,jeżeli to jest Twoje konto.
A co cie to interesuje ? Nie masz nic do przekazania to nie szczekaj bo to zbedne.

Tylu uzytkownikow forum i nikt nie ma weryfikacji telefonicznej... ?

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co cie to interesuje ? Nie masz nic do przekazania to nie szczekaj bo to zbedne.

Tylu uzytkownikow forum i nikt nie ma weryfikacji telefonicznej... ?

Ja chciałem mieć weryfikacje telefoniczną w bwin i chyba bodajże w bet365.
W obu przypadkach po kilku dniach dostałem maila, że niby mają zbyt mało czasu/ nie są w stanie technicznie tego zrealizować itp. Następnie kazali skany dokumentów na maila wysłać.

Mi się nie udało, może tobie się uda.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
A co cie to interesuje ?
A no interesuje go to, bo widocznie jesteś reprezentantem gimbazy ???? , co by się zgadzało po twoich głupich pw i innych wypowiedziach i teraz nóżki się trzesą, bo konto na mamusie ????

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A no interesuje go to, bo widocznie jesteś reprezentantem gimbazy , co by się zgadzało po twoich głupich pw i innych wypowiedziach i teraz nóżki się trzesą, bo konto na mamusie
cytując &quot;nie szczekajcie, bo to zbędne&quot;...
nie powinno to Was zbytnio interesować, jak inni robią pieniądze, a skoro nie znacie odpowiedzi, to po ki ch.j się udzielać ?
zapewne przepytają Cię a propos wszystkich operacji na koncie, wpłaty/wypłaty, ich metody, logowania, dane personalne szczegółowo, stawiane zakłady, jeśli grałeś np.handicapy to co to jest itd.
w każdym bądź razie przygotuj się db i powodzenia, bo szkoda kasy zmarnować...

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przypomniałem sobie, że kiedyś jakiś inny buk do mnie dzwonił, nie pamiętam jaki.
Pytali tylko o dane, adres zamieszkania, pesel. Nic szczególnego, szybka rozmowa była.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
cytując &quot;nie szczekajcie, bo to zbędne&quot;...

nie powinno to Was zbytnio interesować, jak inni robią pieniądze, a skoro nie znacie odpowiedzi, to po ki ch.j się udzielać ?
Robią pieniądze tak,że zakładają konta na inne osoby,żeby ominąć limity albo wyłudzić bonus.Wielka mi filozofia,zwykłe polskie kombinowanie.