>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wygrana na bet-at-home a przekaz pocztowy.

R 0

rafalek1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barczewo
Witam!

Nie posiadam konta bankowego i chcę wiedzieć czy istnieje jakaś możliwość przekazania mi mojej wygranej z bet-at-home.com przez przekaz pocztowy lub coś podobnego?

I jeszcze jedno pytanie. Czy nie będzie problemów z wypłatą pieniędzy na konto np. mojego ojca(to samo nazwisko i ten sam adres zamieszkania)?

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
Witam!

Nie posiadam konta bankowego i chcę wiedzieć czy istnieje jakaś możliwość przekazania mi mojej wygranej z bet-at-home.com przez przekaz pocztowy lub coś podobnego?

I jeszcze jedno pytanie. Czy nie będzie problemów z wypłatą pieniędzy na konto np. mojego ojca(to samo nazwisko i ten sam adres zamieszkania)?

musisz moze konto w banku lub moneybookees zeby wyplacic kase

R 0

rafalek1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barczewo
A jak będe miał konto w MB to będe mógł jakos wypłacić pieniądze zeby listonosz mi do domu przyniósł??

I co z ta wypłata na konto ojca?

R 0

redox2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
możesz sobie wykupić bony które ci przyslą do domu a potem mozesz je sobie na allegro sprzedac ????

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
możesz sobie wykupić bony które ci przyslą do domu a potem mozesz je sobie na allegro sprzedac ????

niezly pomysl wyplaty kasy z bahu:-D , ale napewno skuteczny jezeli ktos nie ma konta w banku ani na mb