>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wybór buka

W 0

wuja-leon-kameleon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, chciałem w końcu założyć konto u internetowego buka (wcześniej wiele lat STS, Profek teraz Fortuna z niezłymi wynikami), skończyłem 18 lat założyłem konto w banku WBK &lt;30 i chce grac online. Przeglądałem mnóstwo stron w tym dziale, troche sie we wszystkim orientuje. Analizowałem wiele buków internetowych ale nie potrafie się zdecydować. Dla początkujących podobno najlepsze BAH a coś innego (BetGun ? Sportingbet ? Gamebookers ?). Czekam na opinie doświadczonych graczy z góry dzięki ????
Interesuja mnie:
- szybkie wpłaty i wypłaty poprzez przelewy bankowe
- przelewy24
- przyzwoite kursy
- dobra oferta na piłke nożna, NBA i tenis
- bezproblemowe wyplaty, chodzi mi o nieoszukiwanie klientów ????
- ewentualnie zakłady live
- przyjazna i miła obsluga

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tu ci każdy doradzi co innego, bo każdemu pasuje co innego. Możesz sobie wybrać z tych najpopularniejszych o których masz już jakieś zdanie, tzn. według mnie bet365, unibet, expect, paddypower,pinnacle, betfair itd i zrobić losowanie:jezora:, bo którego z nich byś nie wybrał to i tak będziesz raczej zadowolony. Ewentualnie zacznij grać po kolei u rożnych buków obracając bonusy a przy okazji poznając ich wady i zalety. Podsumowując każdemu pasuje co innego , dlatego jest tyle firm

camek 0

camek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zory
tu ci każdy doradzi co innego, bo każdemu pasuje co innego. Możesz sobie wybrać z tych najpopularniejszych o których masz już jakieś zdanie, tzn. według mnie bet365, unibet, expect, paddypower,pinnacle, betfair itd i zrobić losowanie:jezora:, bo którego z nich byś nie wybrał to i tak będziesz raczej zadowolony. Ewentualnie zacznij grać po kolei u rożnych buków obracając bonusy a przy okazji poznając ich wady i zalety. Podsumowując każdemu pasuje co innego , dlatego jest tyle firm

Dokładnie zrób tak jak pisze ci kolega, wpłać kaskę do 2 albo 3 buków nad którymi się zastanawiasz i najbardziej Tobie odpowiadają, obróć bonusy i wybierz najlepszego według Ciebie buka online ;-)

rans 0

rans

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
To_run
Jako starszy i doświadczony kolega powiem ci kilka prawd bukmecherce .
Musisz ocenić swoje umiejętności , nie sugeruj się wypowiedzią kolegów że np w bet365 możesz łatwo wygrać itp.... .Tak naprawdę wszystkie te strony różnią się tylko wyglądem , ofertą oraz kursami .Czytaj opinie - w/m znajdź room w którym masz największą ofertę sportu na którym się znasz np : nożna , kosz , tenis i graj .
Ps rób jak chcesz jednakoż bukmacherzy specjalnie dają bonusy startowe aby ludzie tracili depozyt .Sam jak zaczynałem do korzystałem z + 100% od depozytu i jak np wpłaciłem 100zl musiałem ugrać za łącznie ok 800zl , dochodziłem do 400-500 i wtopa , dlatego z 1 depo ostrożnie .Pamiętaj wygrasz wszędzie tam gdzie masz dobre typy , a nie kursy /zresztą różnica między 1.20 a 1.28 przy twoim bankrolu nic nie zmieni .Dodam jeszcze że bet365 to bardzo szybka i solidna firma,którą ci polecam - powodzenia!.