283 przemoevil Użytkownik Dołączył Czerwiec 9, 2008 Posty 844 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto z piekla Wrzesień 11, 2016 #1 Czy ktoś was ma taki komunikat jak chce się zalogować do konta: potrzebne działania na Twoim koncie... etc?
Czy ktoś was ma taki komunikat jak chce się zalogować do konta: potrzebne działania na Twoim koncie... etc?
1,6K krzysiu Użytkownik Dołączył Czerwiec 2, 2009 Posty 1360 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Plock, Holandia Wrzesień 11, 2016 #2 Czy ktoś was ma taki komunikat jak chce się zalogować do konta: potrzebne działania na Twoim koncie... etc? Kliknij aby rozwinąć... Tak, coś podobnego, już nawet nie próbuję odzyskiwać hasła, ponieważ nie grałem u nich dawno temu
Czy ktoś was ma taki komunikat jak chce się zalogować do konta: potrzebne działania na Twoim koncie... etc? Kliknij aby rozwinąć... Tak, coś podobnego, już nawet nie próbuję odzyskiwać hasła, ponieważ nie grałem u nich dawno temu
B 52 blackwidow Użytkownik Dołączył Luty 25, 2013 Posty 72 Reaction score 0 Punkty 0 Wrzesień 15, 2016 #3 Czy ktoś was ma taki komunikat jak chce się zalogować do konta: potrzebne działania na Twoim koncie... etc? Kliknij aby rozwinąć... Skontaktuj się z supportem zamiast z forum.
Czy ktoś was ma taki komunikat jak chce się zalogować do konta: potrzebne działania na Twoim koncie... etc? Kliknij aby rozwinąć... Skontaktuj się z supportem zamiast z forum.
P 0 pusiek88 Użytkownik Dołączył Wrzesień 27, 2015 Posty 9 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Malopolska Styczeń 15, 2017 #4 Masz jakies nowe informacje bo mam podobny problem.