>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

WTA Tour - New Haven, 23.08 - 29.08.2015

Status
Zamknięty.
L 147

lukkub

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hamburg
Savchuk O. (Ukr) - Pliskova Ka. (Cze) 1 kurs 6,0 bet365

Niech mi tylko ktoś usunie tą analizę !! Myślę, że Karolina mimo swoich żelaznych płuc sięgnie po rozum do głowy i potraktuje ten mecz jako ostatni trening. Mamy środę US rusza z początkiem tygodnia - idealny moment by
po trzech setach zakończyć swój udział w New Haven.
Do rzeczy. Karolina nic nie broni - w poprzednim roku w debla z siorką Krysią odpadły w pierwszej rundzie - w turniej głównym singlowym wogóle nie brała udziału.
Wiem na co stać Karolinę - na granie non stop. Była w gazie w początku sezonu starczyło sił na dłużej ale to wszystko skończyło się źle - gdzie ta forma się ulotniła. Sierpień w jej :
Stanford - 4 meczy porażka z Kerber
Toronto - porażka w pierwszej rundzie z Lucic-Baroni M.
Cincinnati - wygrana z Babos porażka z Jankovic
New Haven - póki co 3 sety z Hercog.

Widać że pojedynek z Hercog - to typowe przetarcie - dziś liczę na 3 sety
i wygranę Savchuk - o której krótko. Dzielnie walczy 3 setówki - co z tego że grała ITF itd ale ja ja widzę w kolejnej rundzie. US nie ma szans na grę więc został jej występ w tym turnieju.

Dziwi mnie tylko tak wysoki kurs. Spodziewałem się coś koło 4.

wlodek02 1,9K

wlodek02

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Tenis WTA
Godzina: 1 9.30
Spotkanie: A . Cornet - A. Radwańska⛔ 4-6 2-6
Typ : A. Co rnet
Kurs: 3.93 Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Dzisiaj moim zdaniem ciekawy mecz na turnieju Nev Haven ostatnia prostą przed US Open dzi ś grają nasza Agnieszka obecnie 15 miejsce w rankingu swoją drogą nie pami ę tam kiedy Agnieszka był a tak nisko. Cornet zajmuje 27 miejsce i gra dość nier ó wno w tym sezonie. Ostatni mecz obu zawodniczek był bardzo dramatyczny i zacięty ostatecznie wygrany przez Polkę. Cornet potrafi grać bardzo silnie uderza z gł ę bi kortu dużo słabiej biega, serwis podobny chociaż lekka przewaga Radwańskiej według mnie. Jednak gra Agnieski nie przekonuje w tym sezonie po dobrej grze w Toronto porażka ze Schmeidlową w Cincinatti. Tutaj wygrana z Vande w aghe jednak Amerykanki gra to uderzanie z całej siły bez głowy natomiast Co rnet to duż o bardziej &quot;myśląca &quot; zawodniczka. M oim zdaniem po takim kursie nic tylko grać.

R 136

rw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kvitova - Keys 1 2.41 Pinnacle ✅✅

Czeszka nie słynie i nigdy nie słynełą ze stabilnej formy po za krótkimi okresami(miesiąc). Porażka z Azarenką i Garcią ostatnio czyli bez jakiejś wielkiej wtopy. Petra korty w New Haven bardzo lubi, w ubiegłym roku wygrała turniej jak i trzy lata temu, dwa lata temu byłą w finale. Wynika z tego, że bardzo dobre miejsce i czas na przełamanie, a że z dobrym tenisem potrafi wyskoczyć w każdej chwili to nie nowość. Niby czemu Keys tutaj jest faworytką tego nie wiem. Formy stabilnej i na odpowiednim poziomie brak, tenis podobnie w styl zapier.... i zobacze czy wejdzie. Jak dla mnie duże value.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
roxanne +26 Punkty
don-king +1 Punkty (super)
karol666 +7 Punkty
radziooh +6 Punkty
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CWKS
Kvitova 2.19 Pinnacle
To są jakieś żarty??? Iśka faworytką w starciu z Czeszką? Chyba już nigdy nie będziemy mieli okazji stawiać na Petrę po tak fajnym kursie w starciu z Polką. Ja rozumiem, że Czeszka ma problemy, bo wykrytą u niej mononukleozę i musi rozważnie dobierać starty w turniejach i się oszczędzać. W Kanadzie i Cinncinnati się nie nagrała, odpadła z Azarenką i po walce z Garcia. Wczoraj wygrała z zawsze groźną Keys, gdzie 2 i 3 set zagrała na swoim wysokim poziomie. Widać, że zależy jej na tym turnieju i go bardzo lubi, bo wygrała tutaj już 2 razy i raz była w finale. Nie trzeba też wspominać, że nawet zawodniczka nei będąca w formie, potrafi siew pełni zmobilizować i zagrać swój ulubiony turniej - tak jest tutaj z Kvitovą. Polka wczoraj bez szału z Cornet, łamały się dziewczyny w pierwszym secie co chwile, jednak francuska tenisistka ewidentnie ostatnio jest pod formą, i tak jak w ostatnich spotkaniach potrafiła się Polce postawić, tak wczoraj w kluczowych momentach popełniała niewymuszone błędy i w drugim secie po dwóch breakach na korzyść Polki odpuściła. Ja wiem, że Radwańska gra ostatnio nieco lepiej, no, ale i tak bez rewelacji, bo potrafiła przegrać ze Schmiedlova, więc zdarzają jej się słabsze mecze. Takich kurs to ja pobieram bez wahania, bo spodziewałem się czegoś zupełnie innego.

conors +3 Punkty (gratuluję przytomności umysłu)
kudel +3 Punkty (DZIEKI! Poszło do taśmy tenisowej i ładna sumka wpadla :P)
shaq9 +3 Punkty
nanat +4 Punkty
conors 1,4K

conors

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Puszcza Kampinowska
Radwańska-Kvitova, 1@1,73⛔⛔⛔

/żenada... zachciało mi sie patriotycznie stawiwać na Polaków i mam za swoje. Wczoraj JJ, dziś Pisia/

Bez wielkich analiz, ale Agnieszka wygra ten mecz. Na chłopski rozum - trudniej atakować niż się bronić. Radwańska gra skuteczny, procentowy tenis i Czeszka musiałaby pokazać swoja najlepszą formę, żeby Iśkę ograć. Moim zdaniem tak się nie stanie.
Ciułanie punktów i rozrzucanie niegramotnej Petry przyniesie dobry rezultat.
Turniej ważniejszy dla Polki. CZeszka ostatnio ma problemy zdrowotne, w US Open ma dużo do zyskania. Moim zdaniem przejdzie obok meczu, nie będzie mieć wystarczająco dużo cierpliowości do cykania z Agnieszką...

R 136

rw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na Kvitovą jest value ale nie takie jak w poprzedniej rundzie - typ godny uwagi.

Ja dziś polecam

Safarova - Cibulkova 2 3.82 Pinnacle⛔⛔⛔

W ostatnich tygodniach grałem przeciwko Słowaczce z wiadomych przyczyn, ale Cebula zaczyna nam się rozkręcać. Z Pironkovą i Mladenovic byłą już prawie po za turniejem a jednak prawie robi wielką różnice. Słowaczka znowu jest niezwykle waleczna, zadziorna co wróży szybki progres w jej grze. Safarova gra bardzo nierówno. W tym sezonie właściwie 2 świetne występy w French Open i Doha, po za tym przeciętność z wpadkami typu Smitkova, Larsson, warto zaznaczyć 2 porażki ze Svitoliną, porażka ze Shvedovą itp., było tego sporo. Cibulkova lubi grać z Czeszką , wystarczy H2H 4:1 w tym zwycięstwo w dwóch setach na trawie w Eastbourne w tym roku. Slowaczka jest bardzo zmotywowana a kurs 3.82 to mega promocja bez względu na wynik ostateczny.

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tsurenko(+3,5) v Safarova 1 @1,8 bet365 / Tsurenko @2,74 Pinnacle

Tsurenko świetna forma, kto wie czy nie życiowa. Wczoraj bardzo dobry mecz z Karo Pliskova, i to wcale Czeszka nie oddawała. Ukrainka mocno naciskała, świetna gra kątowa i zmuszała Pliskova do błędów. Dziś na przeciwko stanie kolejna Czeszka. Po znakomitym French Open wyraźny regres formy. W Toronto w pierwszej rundzie wtopa z Gavrilova, w Cincy niby QF ale po drodze szczęście bo Bencic w końcu przystopowała i krecz a w ćwierćfinale 4/6 6/2 0/6 ze Svitolina. Tutaj pokonane po 2/0 Gavrilova i Begu a wczoraj śmieszny mecz z Cibulkova. Niestabilna gra Lucie, a ona ma to do siebie, że albo idzie świetnie i zamiata po kolei wszystko na drodze, albo nie funkcjonuje serwis, zawodzi timing i pojawiają się błędy. Obecnie bliżej jej do tej &#39;złej Safarovej&#39;. Co ciekawe, sprawdziłem na kogo Panie trafiają w 1r. US Open. Szukam, szukam a tam meczyk.. Safarova v Tsurenko ???? Nie doszukuje się tutaj podtekstów, ale na pewno to Czeszce może bardziej zależeć na wielkim szlemie, broni punktów za IV rundę. Ukrainka odpadła w pierwszej w ubiegłym sezonie. Nie ma to jednak znaczenia, ot taka ciekawostka i zrządzenie losu. Czysto sportowo Lesia jest dla mnie na tę chwilę lepsza, stabilniejsza i mam nadzieję, że pokaże dziś to co do tej pory.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Safarova 2.65⛔ Hm? Pierwszy set ok, a potem wyszły wszystkie kompleksy Lucki,

Mecz na styku. Lucka ma świetną okazje do przełamania złej passy z Petrą. Kvitowa balansuje na winerach i niewymuszonych błedach, a po środku pustka. Lucka według mnie w ostatnich miesiącach bardzo dojrzała do wielkiego tenisa. Widać u niej opanowanie i spokój w ważnych momentach. Jeżeli Petra się zatnie w swoich jednorazowych strzałach to Lucka wygra. Jest w końcu okazja...W robocie miałem dzisiaj Czechow, notabene miłosnikow tenisa i tez wskazywali na Lucke.

Andre@

aka-shakal +28 Punkty (Oj będzie ciężko, ale pozdrawiam Pana!)
Status
Zamknięty.