>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

WTA Tour - Miami - 20.03-31.03.2018

Status
Zamknięty.
sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Miejsce: Miami, USA
Data rozgrywania: 20.03.2018 - 31.03.2018
Nawierzchnia: Hard
Kategoria: Premier
Pula nagród: $7,972,535
Oficjalna strona turnieju: http://miamiopen.com/
Lista startowa:http://www.miamiopen.com/2018-player-list
Drabinka:http://www.miamiopen.com/draws-and-order-of-play
Zapraszam do merytorycznej dyskusji i dodawania analiz!

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
Miami kwalifikacje
Vickery S. - Vinci R.
Typ: 1 Kurs: 1.60 1xbet
IW już za nami więc teraz kwali do turnieju w Miami i tu jak dla mnie extra sprawa ze strony buków.
1.6 na Vickery? Biore i o nic nie pytam.Sachia wydaje się,że powinna ogarnąć sprawe.Roberta swoje lata już ma.Po mojemu zalicza powoli zjazd do bazy.W starciu z ciągle młodą Vickery nie powinna mieć szans.Sachia w minionym IW osiągnęła całkiem fajne wyniki i w Miami powinna potwierdzić dobrą dyspozycje w tym sezonie.
Vinci prócz turnieju w Rosji jakiegoś wielkiego szału nie robi.Dobre mecze przeplata słabymi.
Jak będzie dziś to się okaże.Ja pobieram Vickery
Wynik: 1:2 ⛔

D 0

dr.ef

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
S.Wiliams - N.Osaka
Typ: 1 kurs 2.0 Unibet
20-letnia Osaka po zwyciestwie w Indian Wells moze poczuc zmeczenie. Przypomnijmy jednak ze w drodze po tytul pokonala m.in 3 byle nr 1 WTA i stracila tylko jednego seta w calym turnieju, takze forma jest zyciowa.
Turniej w Miami jest jednak jednym z ulubionych Sereny gdzie triumfowala az 8 razy ostani raz w 2015. Po szybkim odpadnieciu z IW wydaje ze Serena bedzie super mocno zmotywowana aby pokonac mloda japonke. Jeslin Osaka zagra na podobnym poziomie co w Kaliforni, w co jednak watpie, mecz moze byc bardzo wyrownany. Stawiam na doswiadczenie, determinacje Sereny oraz fakt ze w Miami zwykle gra znakomicie.

M 21

marada82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
S.Wiliams - N.Osaka
20-letnia Osaka po zwyciestwie w Indian Wells moze poczuc zmeczenie. Przypomnijmy jednak ze w drodze po tytul pokonala m.in 3 byle nr 1 WTA i stracila tylko jednego seta w calym turnieju, takze forma jest zyciowa.
Turniej w Miami jest jednak jednym z ulubionych Sereny gdzie triumfowala az 8 razy ostani raz w 2015. Po szybkim odpadnieciu z IW wydaje ze Serena bedzie super mocno zmotywowana aby pokonac mloda japonke. Jeslin Osaka zagra na podobnym poziomie co w Kaliforni, w co jednak watpie, mecz moze byc bardzo wyrownany. Stawiam na doswiadczenie, determinacje Sereny oraz fakt ze w Miami zwykle gra znakomicie.
Zależy od Sereny i jej chęci grania i zwyciężania. Na pewno je ma. Osaka miała chwilę na odpoczynek, więc jeśli utrzyma wysoki poziom może być różnie. ???? Powinna być walka i może 3 sety ????

chyczy 2,3K

chyczy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodniopomorskie
S.Wiliams - N.Osaka
Warto też dodać, że nie ma co się oszukiwać, że spotkanie Serena z Venus nie jest meczem, w którym zobaczymy walkę, a bardziej kalkulację. Osaka zagrała świetnie, aczkolwiek nie można pominąć faktu, że gdyby Sharapova trzymała serwis na swoim poziomie to byśmy pożegnali Japonkę w 1 r. Co prawda zawodnicy mają czasem runy typu 2-3 tytułu w 2-3 tyg, ale raczej są to bardziej klasowe nazwiska. Ja uważam, że po takim, a ni innym IW tutaj można spodziewać się bardziej stabilnego przebiegu i raczej nie pożegnamy topowych graczy w 1 rundzie

tenis_by_dawid 1,2K

tenis_by_dawid

Tenis by Dawid
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Glogów
Osaka N. – Williams S.
Hit dzisiejszego dnia w turnieju kobiet, ponieważ zagra młoda zawodniczka i już gwiazda, z ogromnym potencjałem i perspektywami, która przed kilkoma dniami wygrała turniej w Indian Wells z Sereną Williams czyli legendą i aż ośmiokrotną triumfatorką tego turnieju. Kursy są bardzo wyrównane, co mnie raczej nie dziwi, ponieważ to jeden z trudniejszych meczów do typowania. Serena to niepodważalna gwiazda tego sportu, która bardzo rzadko stawiania jest przez bukmacherów w takiej perspektywie, a może okazać się to zgubne dla typujących, którzy masowo stawiają na Osakę. Czas działa tylko na korzyść Sereny, która spędza coraz więcej czasu na korcie (po absencji spowodowanej ciążą) i miała sporo więcej czasu na trening na tych kortach, które i tak świetnie zna. Serena w roli teoretycznie gorszej dzisiaj zawodniczki może pozwolić sobie na luźną grę, co raczej podziała dla niej na plus. Powrót dla Sereny w IW okazał się nie taki zły jak się spodziewałem przed turniejem, ponieważ zagrała dwa niezłe spotkania i odpadła dopiero w trzeciej rundzie ze swoją siostrą. Na pewno trzeba stwierdzić, że Amerykanka nie ma tak dużej straty w treningach jakby mogło się wydawać. Spokój, doświadczenie, siła fizyczna oraz szybkość na korcie są jej głównymi atrybutami, co stwarza ogromny handicap nad rywalkami i masę meczów przez to wygrała, a w efekcie i turniejów. Jeśli chodzi o Japonkę to obawiam się, że mimo jej ogromnego spokoju i dojrzałości jaką pokazała w Indian Wells, może tego nie wytrzymać i emocje, które cały czas kumuluje mogą w końcu dać upust. Przed nią bardzo ciężkie spotkanie pod względem mentalnym, ponieważ zmierzy się z gwiazdą i gospodynią, a na domiar tego w roli faworytki. Mecz ten prawdopodobnie wypełni trybuny i kibice jak i sama Serena będą żądni zwycięstwa i wielkiego powrotu. Naomi we wcześniejszych turniejach pokazała już, że brakuje jej jeszcze doświadczenia i potrafi dość szybko się „zagotować”, czego byliśmy nawet świadkami w IW chociażby w spotkaniu z Sakkari, kiedy pogubiła się i przegrała seta, którego powinna wygrać. Nie życzę Japonce, ale nie zdziwi mnie jeśli nadejdzie lekki kryzys w jej grze i chcąc nie chcąc łatwo te spotkanie przegra, niekoniecznie nawet „tankując”, ponieważ trochę jej nie wypada po takim sukcesie, w takim turnieju i z taką rywalką. Możliwe, że zwyczajnie zabraknie przysłowiowej „pary” i Serena dzięki swojemu doświadczeniu wykorzysta powyższe okoliczności. Mam także w głowie wielki triumf Stephens w US Open 2017, po którym przegrywała każdy mecz i to w fatalnym stylu, co było spowodowane m.in. tym, że głowa nie do końca wytrzymała tak duży sukces, na co także trzeba być przygotowanym i jak widać nie jest to takie proste. Podsumowując nie będzie to prosty mecz dla Osaki i myślę, że nie warto ryzykować gry na Japonkę w roli faworytki. Prędzej zastanowiłbym się nad overem gemowym.
Typ bez analizy:
· Davis L. – Martic P.: Davis wygra przynajmniej seta @1,78 (fortuna)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
outlawz +1 Punkty
chyczy 2,3K

chyczy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodniopomorskie
Opinie odnośnie grania dziś przeciwko Radwańskiej?
Van uyjvtank kusi po 2.5, ale nie jest to jakaś klasowa zawodniczka. Ma lepsze warunki jak każdy kto gra z Radwańska, ale generalnie tu się kończą atuty, no nieliczac siły serwisu. O dziwo w tym sezonie juz ma tytuł WTA, ale nie był to jakoś mocno obsadzony turniej, kort był szybszy oraz Cibulkova to nie jest najlepsza osoba do przesądzania o czyjejś formie. Radwańska generalnie odpala na większych turniejach i rzadko leci w 1, na Iw z Osaka nie miała nic do powiedzenia, bo sama siła uderzeń to dla niej za dużo, ale tam była też jakość, a tutaj no właśnie czy jest dość jakosci
Kursy poszły w dół
VU +4.5 G @1.5 wydaje się być okej✅

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Oglądając mecz Osaki z Serena miałem wrażenie jakbym oglądał pojedynek obecnej Sereny z Serena sprzed 18-20 lat. Osaka bardzo przypomina fizycznością, grą oraz zachowaniem na korcie to jak wtedy wyglądała młodsza z sióstr Williams. I te miny gdy nie udawało się jej skończyć prostej piłki, tak samo jak Serena bez żadnych emocji w zachowaniu. Może to jest taki okres przełomowy w grze Japonki bo na pewno papiery na granie ma.
A od siebie polecam
Sevastova@1,42 ✅
Makarova +1,5 seta @1,55 ⛔ mecz bardzo wyrównany, szkoda bo szansa na seta była duża, pierwsza myśl jednak była lepsza
Makarova potrafi grac z Pliskovą, ostatnie 3 spotkania wygrane przez rosjankę bez straty seta. Wczoraj miała trochę problemów z Bacsinsky, jednak obecna dyspozycja i nie najlepsza gra Karoliny w ostatnim czasie powinna pozwolić na wygranie choćby jednego seta a może i nawet meczu. Odnośnie meczu Sevastovej to typ raczej przeciw Francuzce, która nie przekuje mnie swoją grą, porażki z Peterson czy Zhuk w słabym stylu chluby jej nie przynoszą. Łotyszka dobrze zaprezentowała się w IW gdzie pokonała dość pewnie Goerges i przegrała po zaciętym meczu z Venus. Dziś nie liczę na jednostronny mecz ale uważam że w obecnej dyspozycji Anastasia powinna sięgnąć po wygraną.

tenis_by_dawid 1,2K

tenis_by_dawid

Tenis by Dawid
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Glogów
Radwańska A. – Van Uytvanck A.
Typ:
powyżej 19,5 gema
Kurs: 1,65
Bukmacher: milenium
Pod lupę postanowiłem wziąć mecz Agnieszki Radwańskiej, która jak wiemy jest w dołku od ponad roku i nie zapowiada się, aby wróciła do dawnej formy. A może inaczej forma jest niewiele gorsza niż kiedyś, lecz styl gry rywalek się zmienił, a do tego rywalki zdążyły się nauczyć grać z Agnieszką. Dodać jeszcze można wypalenie się Agnieszki i zwyczajny brak motywacji. Kto wie czy nie powinna zrobić sobie przerwy w grze i zrobić np. wybrać macierzyństwo. Tylko czy dałaby po tym jeszcze wrócić i w miarę godnie się prezentować? Ciężkie pytanie. Kurs w tym meczu na Agnieszkę w ogóle mnie nie przekonuje, choć posiada bardzo dobry bilans z Belgijką i jeszcze nigdy z nią nie przegrała, więc warto ten fakt mieć w pamięci. Dla Agnieszki już nie ma łatwych rywalek i każdy mecz jest ciężką przeprawą zakończoną zazwyczaj porażką. Belgijka to nie jest zawodniczka z czołówki, ani z jego zaplecza, lecz swoje atuty ma i na pewno lepiej potrafi trzymać serwis. Przeczucie mi mówi, że Agnieszka może te spotkanie wymęczyć i wygrać, ponieważ trzeba przyznać, że spokój na korcie, doświadczenie i kondycja robią swoje i obecnie na tym opiera swoją grę. Belgijka póki co za bardzo nie posiada tych cech, więc tutaj bym powiedział, że traci. Mecz z lekkim wskazaniem na Polkę, ale na pewno nie stawiałbym tutaj dużych pieniędzy na nią, a stawiam w dużą ilość gemów, bo dla żadnej z nich nie będzie to łatwa przeprawa i może być sporo przełamań, a może nawet trzy sety. Belgijka przetarła się już tutaj trzysetowym pojedynkiem z Bondarenko, z którą powróciła po dalekiej podróży i trzeba przyznać, że całkiem nieźle operowała serwisem, co na pewno będzie jej sporym plusem w meczu z Polką. Warto przypomnieć, że w 2012 roku Agnieszka wygrała ten turniej, więc raczej lubi tutaj grać. Przed rokiem Belgijka nie przebrnęła kwalifikacji, a Agnieszka odpadła w III rundzie dostając ogromne lanie od Lucic-Baroni.
Pliskova Ka. – Makarova E.
Typ:
Pliskova wygra
Kurs: 1,51
Bukmacher: fortuna
Sam kurs już mówi, że mecz jest trochę podejrzany i może być pułapką dla typujących, lecz zaryzykuję i możliwe, że będą tego żałował. Pliskova w ostatnim czasie nie jest w najlepszej formie, a podsumowaniem tego był pojedynek w Indian Wells z Naomi Osaką, z którą przegrała i to zdecydowanie, ponieważ dała się zdominować, a wtedy nie czuje się dobrze, choć to zdarza się bardzo rzadko. Co się rzuca w oczy to na pewno head to head, ponieważ Makarova wygrała z Pliskovą wszystkie trzy pojedynki i przy tym nie tracąc nawet seta. Jednak ostatni ich mecz był ponad dwa lata temu, gdy Rosjanka była w wiele lepszej dyspozycji. Obecnie Makarova zalicza spory dołek w swojej karierze singlowej i nawet w deblu nie gra tak dobrze jak dotychczas, choć to na pewno spory jej plus (mowa oczywiście o grze przy siatce). Pliskova to zawodniczka trochę innego typu, ponieważ swoją grę opiera na mocnym forehandzie z linii końcowej i stara się szybko kończyć akcje spychając rywalki do głębokiej defensywy. Do tego warunki fizyczne robią swoje i jeśli jest w formie to bardzo ciężko ją przełamać. Ponadto ma to czego brakuje sporej ilości pań czyli siłę mentalną i spokój czym imponuje już od dłuższego czasu. Mentalność w jej przypadku to duża część sukcesu. Makarova to zawodniczka z gatunku wyrobnicy czyli pracuje na korcie, także gra dość mocno, lecz technicznie nie zachwyca, a jej mental na pewno jest wiele gorszy do Czeszki. Pliskova wczoraj obchodziła swoje 26. Urodziny i na pewno będzie chciała sprawić sobie prezent i zrehabilitować się za ostatnią porażkę. Makarova wczoraj przetarła się już z powracają Timeą Bacsinszky, lecz był to dość średni mecz i na pewno nie można po nim powiedzieć, że Rosjanka jest w dobrej formie. Na domiar tego Pliskova broni sporej ilości punktów za półfinał z zeszłego roku. Z kolei Makarova przed rokiem odpadła w pierwszym swoim meczu, więc już teraz jest na plusie.
Typ bez analizy:
· Halep S. – Dodin O.: powyżej 16,5 gema @1,67 (totolotek)

drexler +6 Punkty
sphairstike +1 Punkty (Gratulacje!)
sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Wszystkie wcielenia chomika i polemiki z jego postami będą kasowane bez sprawdzania czy ktoś coś pisał mądrze czy nie. Zamiast któryś z Was wcisnac raport, żeby jeden z modow go wystrzelil to wchodzicie z nim w dyskusje. Tylko śmietnik robicie, a on sie czuje ważny i co chwila bedzie wracal.

chyczy 2,3K

chyczy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodniopomorskie
Ciekawa wg mnie linia od STS
Dodin +7.5g @1.65✅
Dodin +6.5g @2.1✅
Halep szczerze mówiąc może zmiazdzyć, a może chokować. Grałem podobna linie jak grała ze słabszymi i myślę, że przy Dodin, która ma serwis i wykazała chęci do gry comebackując w kwalifikacjach da radę pokryć coś, co byle grajek może dać radę. Przynajmniej tę większą

rzepin +17 Punkty (s)
sphairstike +1 Punkty (Brawo!)
D 219

dolgo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, zastanawiam sie nad meczem Stephens=Tomljanovic...wczoraj tsurenko miala wygrana na widelcu i nie wiem co tam sie stalo w 3 secie, Tomljanovic dostala dzika karte rok temu byla tu w 3 rundzie, stephens wiadomo troszke pod forma ale w mojej opini jest lepsza zawodniczka, ktos moze cos doradzi, chcialbym pograc wygrana stephens...moze wypowie sie Pan ktory dzis obstawial 2:0 na Pliskova ale nie wiem czemu jego post zostal usuniety

sphairstike 827

sphairstike

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KORT
Keys - Azarenka Typ 2 @ 1,8 Fortuna Zwrot 6/7 0/2 krecz Keys, która miała pierwsza piłki setowe.
Medison wróciła na swoje tory przeciętnej tenisistki po wyskoku na US OPEN. Ostatnio prezentuje się słabo. gdy dochodzi to trudnych pojedynków trzepie się i przegrywa. Viki wraca do formy, ma głód tenisa, zmiotła z kortu nadzieję Amerykanów - Bellis. Mamy tutaj do czynienia z różnicom klas. Myślę, że Azarenka z dnia na dzień będzie prezentować się coraz lepiej i ogra następną Amerykankę w drabince. Kurs też zachęca.

Svitolina- Osaka Typ 2 @ 1,9 Fortuna ⛔ Wynik podobny jak w Dubaju, wróciła dobrze znana Naomi. Mądry Polak po szkodzie, trzeba było grać progresją na koniec serii Japonki.

Rewanż za Dubaj z lutego tego roku. Wygrała Ukrainka 6/2 6/4. Osaka potrafiła się zrewanżować Halep w pięknym stylu w IW za AO 2018 to tutaj nie widzę powodu by nie odprawiła Svitoliny, która z Suarez-Navaro odpadła szybko w Kalifornii. H2H 2/2. Osaka na fali, serwuje zdecydowanie lepiej niż Svitolina. Z Sereną z każdej trudnej sytuacji wychodziła z twarzą. Wszystko przemawia za nią. Wiadomo, że każda seria się kiedyś kończy i mecz powinien być wyrównany, lecz Japonka mieszkająca w USA powinna jeszcze trochę pograć w tym turnieju. Powodzenia!
AKO - 3,42

rzepin +17 Punkty
qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Szczerze powiedziawszy ostatnie tygodnie mało co obserwuje WTA, bardziej skoncentrowałem się na tenisie w wykonaniu mężczyzn, ale coś tam obejrzę od czasu do czasu.
I akurat wpadł mi w oko dzisiaj mecz Kontaveit - Sakkari i typ na zawodniczkę z Grecji.
Jej gra bardziej pasuje na hard, a Kontevait to kojarzy mi się z gra na ziemi bardziej. W dodatku ostatnio to Greczynka notuje lepsze wyniki.
Co uważacie?

sphairstike 827

sphairstike

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KORT
Szczerze powiedziawszy ostatnie tygodnie mało co obserwuje WTA, bardziej skoncentrowałem się na tenisie w wykonaniu mężczyzn, ale coś tam obejrzę od czasu do czasu.
I akurat wpadł mi w oko dzisiaj mecz Kontaveit - Sakkari i typ na zawodniczkę z Grecji.
Jej gra bardziej pasuje na hard, a Kontevait to kojarzy mi się z gra na ziemi bardziej. W dodatku ostatnio to Greczynka notuje lepsze wyniki.
Co uważacie?
Też tak postawiłem. H2H 2/2. Sakkari jako jedyna w IW urwała seta Osace. Do tej pory przeplatała dobre występy słabymi, ale wydaje się, że złapała formę i gra stabilniej. Przeciwniczka ostatnio wyniki ma bardzo słabe jak na 28 miejsce. Grać potrafi, pytanie tylko kiedy znowu zacznie grać bardzo dobrze?

sphairstike 827

sphairstike

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KORT
Azarenka - Sevastova Typ 1 @1,74 Fortuna ✅✅ 3/6 6/4 6/1 Viki wraca, Aga następna?
Viki zagrała nierówno pierwszego seta z Keys. Prowadziła 3/1 by przegrywać 3/5. Potem broniła 2 piłki setowe przy 5/6. Nie mogła złapać rytmu przez bardzo mocne strzały Medison. Pokazała charakter jak zwykle w takich trudnych momentach.W tym meczu będzie inna historia. Przeciwnika podobna stylem do Bellis, przebijaczka i do tego ze słabym serwisem. Idealna na powrót do formy..
Kontaveit - Sakkari Typ 2 @ 1,78 Fortuna ✅ 4/6 1/6 W pierwszym secie było 0/2
Tak jak w poście wyżej. Greczynka złapała formę i dlatego stawiam na nią choć Estonka wyżej notowania, ale ostatni przyzwoity występ zaliczyła na AO. Sakkari potrafiła we wrześniu ograć Woźniacka na twardych kortach. Ulubiona nawierzchnia to własnie hard i clay. Przeciwniczka lubi twarde. Mecz może być zacięty, pewności nabrała już Sakkari bo grała pierwszą rundę i zaliczyła udany występ w IW, natomiast Kontaviet miała wolny los i będzie chciała przełamać złą passę co może okazać się bardzo trudne..
AKO 3,10

rzepin +17 Punkty
wielki_gracz +10 Punkty (Na Osakę też gram ale z Sakkari był uważał tak czy inaczej powodzenia kolego :))
W 10,3K

wielki_gracz

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Tenis - WTA singiel: Miami (USA), twarda
Godzina: 16:00
Spotkanie: Elina Svitolina - Naomi Osaka
Typ: 2
Kurs: 2,04
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Tak jak kolega wyżej sphairstike też gram w tym spotkaniu na Osakę. Japonka jest w wielkim gazie i po wygraniu Indian Wells forma ją nadal nie opuszcza. W 1 rundzie wygrała z Sereną Williams 2-0 (6-3 , 6-2) rozgrywając bardzo dobry mecz. Svitolina z kolei w Indian Wells szybko odpadła, bo już w 3 rundzie z Hiszpanką Suarez Navarro przegrywając 0-2 (5-7 , 3-6) a tutaj dzięki rozstawieniu zaczyna zmagania właśnie od tej rundy gdzie od razu trafia na bardzo groźną rywalkę. Naomi w tym momencie w życiowej formie, serwis siedzi, ładnie potrafi kończyć, jest bardzo silna i nie pozostaje nic innego jak postawić na jej wygraną. Owszem każda seria się kiedyś kończy ale myślę, że jej jeszcze trochę potrwa ;) Obie zawodniczki do tej pory spotykały się na kortach 4 razy i wynik tej rywalizacji to 2-2

Dzisiaj zaufam formie w jakiej teraz jest Osaka i postawię na jej wygraną.
⛔ 2-0 (6-4 , 6-2)

Dyscyplina:
Tenis - WTA debel: Miami (USA), twarda
Godzina: 19:00
Spotkanie: Irina Begu/Simona Halep - Bethanie Mattek Sands/Julia Georges
Typ: 1
Kurs: 2,28
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Tutaj kompletnie nie rozumiem tych kursów. Begu z Halep może nie są czołowym deblem w kobiecym tenisie ale rozumieją się świetnie i dla mnie to one w tym spotkaniu są faworytkami. Wpływ na to w głównej mierze ma powrót po ciężkiej kontuzji Mattek Sands. Jak każdy wie zawodniczka ta doznała bardzo ciężkiej kontuzji na zeszłorocznym Wimbledonie i po ponad półrocznej przerwie powróciła na korty tym turniejem. W singlu nie zdziałała nic przegrywając zaraz w 1 rundzie z Francuzką Cornet 0-2 (2-6 , 5-7). Potrzeba jeszcze dużo czasu i ogrania aby zawodniczka ta wróciła do swojej dyspozycji. W meczu singlowym było widać, że brakuje jej czucia i płynności i nie wierzę, że na debel będzie lepiej przygotowana. Powroty po tak długim czasie są zawsze trudne i myślę, że w deblu Amerykanka ze swoją partnerką Georges też nic nie ugrają. Halep ze swoją rodaczkę Begu rozumieją się świetnie i według mnie nie dają tutaj szans swym rywalkom. Jak dla mnie bardzo dziwne kursy i na Begu/Halep powinien być w granicach 1,60 góra 1,70 (oczywiście w mojej opinii). Nie pozostaje nic innego jak spróbować pograć na debel rumuński ;)
✅ 2-0 (7-6 , 7-6)

sphairstike +1 Punkty (Dzięki za debel! Jak Osaka zawaliła to postawiłem przeciw Kasatkinie na live z Paire 2 set:))
rzepin +17 Punkty
ejber24 +6 Punkty (Świetne info!)
ejber24 30

ejber24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Kurs wygląda podejrzanie na Rumunki. Aż za dobrze to się układa... Ktoś widział Begu? Może jakaś kontuzja/infekcja? Jej statystyki wyglądają słabo w poprzednim meczu. Wysoki poziom pierwszego serwisu i niewiele punktów z tego. To może sugerować, że ma kłopoty z bieganiem. W deblu to jednak nie powinno być kluczowe.

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
V.Williams-Vikhlyantseva 1 @1.25

Siostry Williams w Miami z duzymi sukcesami. Serena narazie daleko od formy, ale Venus gra. Nie ma sie co rozwodzic, faworytka wydaje sie byc zdecydowana Amerykanka. Dobry wystep starszej siostry w IW i to byloby za szybko na wylot. Do kombinacji pasuje.

Status
Zamknięty.