>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wszędzie limity:)

O 6

olekre

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sopot
Cześć,
Jestem nowy w świecie bukmacherskim ????
Czy mogę gdzieś grać, gdzie nie dostanę limitów?.
Gram single 1x2, ale też zdaża mi się grać często jakieś inne zakłady z małym kursem +/- 1.10 za &quot;postaw max&quot;.
Interesuje mnie tylko zawykla graj, jak wyżej ????
U kilku już mam limity.
Bet365
Bet-at-home
bwin
Betclic
Może jest gdzieś możliwość gry bez limitów. Tylko gdzie i jak to działa ? ????
Pozdrawiam.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
homel +6 Punkty (STS albo toto-mix)
cruelo 0

cruelo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polecam Pinnacle. Tam wartość limitu zależna jest od zdarzenia. Im bardziej popularne tym ta wartość jest wyższa. Do tego mają najniższą marżę, więc kursy również są atrakcyjniejsze. ????

O 6

olekre

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sopot
To byłoby nawet fajne, ale mają słabą ofertę zakładów.
Nie ma np. overow na gole czy rogi ????
Może coś innego?

cruelo 0

cruelo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jasne że są overy na gole. Na rzuty różne również, ale mają one jedynie topowe ligi europejskie.

B 30

banglard00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jedynie buki skierowane na betting azjatycki nie limituja ale tam nie ma kursow 1,1 i dziwnych zakladow na rogi itp. Sbobet, IBC etc.

O 6

olekre

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sopot
Ważne są dla mnie niskie kursy, bo na nich najwięcej zarabiam, grając &quot;postaw max&quot;. Gdyby nie limity, to spokojnie 20k na tydzień mogę wyciągnąć.
A jak w betfair? Są limity indywidualne i inne?.
Mógłbym zakładać nowe konta na znajomych,ale na nowym grając tym sposobem dostaje w kilka dni limit.

pagni 138

pagni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam takie pytanie ile trzeba przegrać przy takim zlimitowanym koncie ( grając oczywiście stawki małe takie jakie limit wskazuje lub nawet mniejsze ) aby limit się zwiększył ? ( pewnie to indywidualna sprawa poszczególnego buka ?) ale może już ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie ?

cruelo 0

cruelo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dopóki jesteś &quot;na minusie&quot; u danego bukmachera, możesz szaleć do woli ???? Dopiero gdy bukmacher widzi, że dany gracz zna się na rzeczy i stale go okrada, wtedy owe limity są nakładane ????

pagni 138

pagni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dopóki jesteś &quot;na minusie&quot; u danego bukmachera, możesz szaleć do woli ???? Dopiero gdy bukmacher widzi, że dany gracz zna się na rzeczy i stale go okrada, wtedy owe limity są nakładane ????

Ale moje pytanie było trochę inne ok np &quot;znam się na rzeczy &quot; i stale go okradam, dostaję limit i czy teraz wystarczy mój plus u danego buka wyzerować ( na zlimitowanych stawkach ) by limity powróciły do poprzednich porządnych kwot ? czy przegrać jeszcze trochę więcej niż mój plus ?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
porządnych kwot ? czy przegrać jeszcze trochę więcej niż mój plus ?
U większości nie masz na co liczyć. Limit = po Tobie. Maraton chyba tylko bywa czasem dobroduszny, u reszty nie ma sensu większego. Co do minusów to też nie jest zasadą, że tylko wygrywających limitują, jak grasz &quot;duże nisze&quot; to jesteś na celowniku. Kombinuj nowe konta, zamiast kombinować z &quot;przegrywaniem&quot; (wiadomo jakim chyba;) )

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pagni +2 Punkty
S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
możesz postawić tyle, ile jest na rynku pieniedzy. Nie znajdziesz bardziej satysfakcjonujacej odpowiedzi, jeśli sam nie wejdziesz na konkretne zdarzenie i nie wybierzesz interesującego Cię rynku i na jakie kwoty opiewają konkretne oferty na dany kurs.

pagni 138

pagni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U większości nie masz na co liczyć. Limit = po Tobie. Maraton chyba tylko bywa czasem dobroduszny, u reszty nie ma sensu większego. Co do minusów to też nie jest zasadą, że tylko wygrywających limitują, jak grasz &quot;duże nisze&quot; to jesteś na celowniku. Kombinuj nowe konta, zamiast kombinować z &quot;przegrywaniem&quot; (wiadomo jakim chyba;) )

Dzięki za odpowiedź. Ja nie mam problemów z limitami, ( nie gram surków ) tak się pytam teoretycznie bo może chciałbym pobawić się w lekarza :) zlimitowanych kont ? Może jak ktoś zlimitowany nagle zmieniłby rynki i przegrał trochę kasy ( umiem &quot;przegrywać&quot; ale inaczej jak pewnie myślisz :) to może limity by mu choć trochę wzrosły ?

O 6

olekre

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sopot
Dzięki StraszakSam.
Te rynki które mnie interesują mają dość przyzwoite kwoty.
Co to znaczy &quot;zależy ile jest pieniędzy na rynku&quot;?
Np. mogę poprawić na jakieś zdarzenie 500£ i postawię za tyle, to co się stanie u innych graczy?. Wzrośnie im limit?.
Można dwa razy na to samo?.
Tzn. Stawiam te max 500£ i za chwilę drugi kupon na to samo za 500£? Czy nie będę mógł już postawić drugi raz na to samo?.
Nie mam konta i niemogę tego sprawdzić.

dark-nightmare 242

dark-nightmare

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kopenhag
Dzięki StraszakSam.
Np. mogę poprawić na jakieś zdarzenie 500£ i postawię za tyle, to co się stanie u innych graczy?. Wzrośnie im limit?.
Tzn. Stawiam te max 500£ i za chwilę drugi kupon na to samo za 500£? Czy nie będę mógł już postawić drugi raz na to samo?.

Betfair to giełda zakładasz sie z innymi graczami, na dane zdarzenie możesz postawić parę zakładów.

B 30

banglard00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ważne są dla mnie niskie kursy, bo na nich najwięcej zarabiam, grając &quot;postaw max&quot;. Gdyby nie limity, to spokojnie 20k na tydzień mogę wyciągnąć.
A jak w betfair? Są limity indywidualne i inne?.
Mógłbym zakładać nowe konta na znajomych,ale na nowym grając tym sposobem dostaje w kilka dni limit.
Zacznij kupowac konta i tyle. Zarabiajac takie kwoty bez problemu mozesz placic 500zl za konto, a uwierz mi ze za taka kase to bedziesz mial niezliczona ilosc kont jesli jestes cokolwiek ogarniety spolecznie.
Kazdy kto gra grubo na eurobukach tak robi i jesli chcesz zarabiac to bierz kilka klockow w lape i wbijaj na impreze do znajomych i wrocisz kilkoma kontami bez problemu. Nic innego nie wymyslisz.

B 30

banglard00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki StraszakSam.
Np. mogę poprawić na jakieś zdarzenie 500 i postawię za tyle, to co się stanie u innych graczy?. Wzrośnie im limit?.
Tzn. Stawiam te max 500 i za chwilę drugi kupon na to samo za 500? Czy nie będę mógł już postawić drugi raz na to samo?.
A nie umiesz zalozyc konta? Zajmuje to doslownie 5 minut z wplata kasy.

Bedziesz mogl tyle postawic ile inni gracze beda chcieli grac przeciwko. Jak grasz duze ligi to rynek jest na tyle plynny ze mozesz stawiac po kilkadziestat tysiecy $ bez problemow. Jak grasz jakies nisze to na bf nie pograsz za bardzo nic.

C 1

castle

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja bym wybrał bet at home, fajną promocje mają na start jak wpłacisz troche kasy dostajesz bonus, minus to że czasami jest mało ofert live. Przede wszystkim mają przejrzystą stronę.