0 kesio Użytkownik Dołączył Październik 1, 2005 Posty 19 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto z tych najlepszych Marzec 8, 2007 #1 Witam! Mam taki problem nie moge wplacic pieniedzy za pomoca karty kredytowej. Wyskakuje mi komunikat "brak autoryzacji karty" czy ktos wie o co w tym moze chodzic? Bardzo prosze o pomoc
Witam! Mam taki problem nie moge wplacic pieniedzy za pomoca karty kredytowej. Wyskakuje mi komunikat "brak autoryzacji karty" czy ktos wie o co w tym moze chodzic? Bardzo prosze o pomoc
D 0 dominik16krk Użytkownik Dołączył Luty 15, 2007 Posty 2 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto z Krakowa Marzec 9, 2007 #2 kim jestes ? znamy się ?
6,2K al_capone Gangster Członek Załogi Dołączył Październik 14, 2005 Posty 11610 Reaction score 0 Punkty 36 Miasto Chicago Marzec 10, 2007 #3 A jaką masz kartę? Pewnie karta z mBanku? Z tego banku musisz mieć inną, nową kartę VISA, która umożliwia tego typu transakcje
A jaką masz kartę? Pewnie karta z mBanku? Z tego banku musisz mieć inną, nową kartę VISA, która umożliwia tego typu transakcje