>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty i wypłaty

I 0

imeusz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Witam mam pytanie dotyczące wpłat jaka jest najmniejsza wpłata i wypłata przy zwykłych przelewach oraz czy są jakieś opłaty
Jak by można było to proszę o odpisywanie w temacie a nie przekierowania mnie

hasiak 21

hasiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;ALARM

Zanim możliwe będzie wypłacanie środków na konto Moneybookers, należy zarejestrować konto Moneybookers dokonując poprawnego depozytu.\n&quot;
o co chodzi?
wplate dokonalem za pomoca konta bankowego, nie moge teraz wyplacic na MB?

R 2

robsonikk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No nie możesz, w bf jest zasada suma wpłat = sumie wypłat na każdy możliwy sposób. Dopiero jak zrównasz sobie możliwości, to będziesz mógł wypłacić gdzie chcesz.

hasiak 21

hasiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeszcze pytanie przy wyplacie na konto bankowe wymagany jest kod BIC czy BIC=SWIFT i czy dla kredyt banku jest to :Kredyt Bank: KRDBPLPW

P 0

parus16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie czy ma ktoś problem z wypłata z betfair bo nie mogę wypłacić kasy na neteller choć uprzednio robiłem depozyt tą opcja

P 0

parus16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przy każdej próbie wypłaty wyskakuje mi taki komunikat
Przepraszamy wystąpiły problemy techniczne.Wystąpił błąd serwera.Spróbuj odświeżyć zawartość przeglądarki

R 2

robsonikk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Asashoriu, nie chodzi o przegranie, oni mają zasadę suma wpłat daną metodą = sumie wypłat daną metodą. W powyższym przypadku najlepiej skontaktować się z supportem.

G 29

gareth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najlepiej jest używać karty visa debit. Wpłata jest natychmiastowa a wypłata trwa 3 dni (robocze). W tym przypadku też nie ma opłat co bardzo cieszy.

Sam miałem problemy przy pierwszej wypłacie z betfair. Nie pamiętam co to było. Jednak w razie jakichkolwiek kłopotów warto skorzystać z bezbłędnego supportu. Mucha nie siada.

G 29

gareth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Asashoriu, nie chodzi o przegranie, oni mają zasadę suma wpłat daną metodą = sumie wypłat daną metodą. W powyższym przypadku najlepiej skontaktować się z supportem.

Co nie znaczy, że potem nie możesz wypłacić więcej. Jestem szczęśliwym użytkownikiem, który jak na razie wypłacił z betfair więcej niż wpłacił.

Sorki za spam. Jakoś tak wyszło...

asashoriu 90

asashoriu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja również wypłaciłem więcej niż wpłaciłem tylko że przez moneybookers.
Może czepiam się słówek,ale z postu robsonikka wynikało to co napisałem.
Domyślam się,że chodziło Ci o sumę depozytów ale kogoś mogłeś wprowadzić w błąd.
Pozdrawiam:razz: