Mam problem by środki ze skrill wpłacić na Unibet, wpłaciłem na Skrill 150 zł, chciałem sprawdzić jak to działa i teraz chce przelać na Unibet, ale pojawia się problem. Jak wchodzę w depozyt i forma płatności Skrill to na ekranie mam do wypełnienia trzy rubryki:
E-mail Skrill - dzwoniłem na infolinie Skrill, facet powiedział bym wpisał swój adres e-mail, więc tak zrobiłem.
Dalej jest kwota depozytu - 150zł
Dalej waluta, a więc PLN
I na samym dole kontynuuj.
I tak, wyskakuje drugiego okienko a w nim:
Wpłać depozyt
Problem opening the Skrill login page?
Your browser might be blocking pop-ups. Please check your browser settings or contact us for help.
A na samym dole napis: "właśnie kończymy twoja wpłata" i niby się ładuje. Można jednak czekać z godzinę i nic się nie zmienia, depozyt się nie dokonał, na Skrill 150, na Unibet 0.
Macie jakiś pomysł, w czym jest problem? Proponował mi koleś ze Skrill bym pousuwał ciasteczka, tak też zrobiłem. Babka z czatu na Unibet twierdzi, że problem jest po mojej stronie, znaczy mojego komputera...
E-mail Skrill - dzwoniłem na infolinie Skrill, facet powiedział bym wpisał swój adres e-mail, więc tak zrobiłem.
Dalej jest kwota depozytu - 150zł
Dalej waluta, a więc PLN
I na samym dole kontynuuj.
I tak, wyskakuje drugiego okienko a w nim:
Wpłać depozyt
Problem opening the Skrill login page?
Your browser might be blocking pop-ups. Please check your browser settings or contact us for help.
A na samym dole napis: "właśnie kończymy twoja wpłata" i niby się ładuje. Można jednak czekać z godzinę i nic się nie zmienia, depozyt się nie dokonał, na Skrill 150, na Unibet 0.
Macie jakiś pomysł, w czym jest problem? Proponował mi koleś ze Skrill bym pousuwał ciasteczka, tak też zrobiłem. Babka z czatu na Unibet twierdzi, że problem jest po mojej stronie, znaczy mojego komputera...