>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłata/wypłata pieniędzy w Interwetten

Status
Zamknięty.
darekaqq 83

darekaqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Wyplata z Interwetten!
Witam! Moj bank to PKO BP INTELIGO

Tableka wyglada tak ???? ja sie nie lapie w tym)

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Fenway Park, Boston
czego tu nie kumasz?
Iban to nr konta, a Swift to indywidalny kod banku, znajdziesz na wet na stronie glownej PKO

BPKOPLPW

darekaqq 83

darekaqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Nie kumam ze mam podac 2 razy ten sam numer konta, i co to ma byc numer banku??

darekaqq 83

darekaqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
No dobrze ale poprostu myslalem ze im wiecej wypelnie tym lepiej, wiec dzieki, Temat do zamkniecia

andreoid 2

andreoid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W tym temacie rozmawiamy na temat wpłat / wypłat
P.S.
moje pytanie czy przy 1 wypłacie potrzebny scan dowodu ???

mikeone 0

mikeone

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Czy pierwsza wypłata musi być koniecznie na konto bankowe? I czy do wypłaty na konto wystarczy tylko numer konta i skan dowodu?

A 0

amihoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak sie okazuje nie tylko z dowodem ale i z potwierdzeniem prowadzenia rachunku bankowego jak i zeskanowanymi rachunkami za gaz/prąd..

włąsnie dostałem takiego maila z takimi wymaganiami. A że nie płace za gaz ani za prąd...

Pierwszy raz sie z czymś takim spotykam. Zobaczymy co mi odpiszą..

C 0

caleb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szanowny Kliencie,
Z powodów bezpieczeństwa prosimy o dostarczenie kopii następujących
dokumentów: informacja o prowadzeniu rachunku bankowego i jego właścicielu
oraz rachunek za prąd, gaz, na którym widnieją Pańskie dane wraz z adresem
zamieszkania. Prosimy przesłać wymagane dokumenty w jednym mailu wraz z
przesłanymi wcześniej skanami dowodu tożsamości.
rozwiazal ktos ten problem ? Zaden z rachunkow w domu nie przychodzi na moje nazwisko, co zrobic z takim fantem ?

T 2

teresa1978

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wlasnie wyplacili mi pieniadze na moneybookersa po 3 tyg od zaplanowanej wyplaty . przeciez to jest przegiecie . pisza ze wyplata trwa 2-3 dni na moneybookersa!! wplacic kase do nich to 2 min a wyplacic to 3 tyg.
jak to bylo od poczatku. zero informacjii ze pierwsza wyplata ma byc na konto bankowe-przeciez nie kazdy z nas musi je posiadac !!!!!
Wplacilem kase z moneybokkersa po kilku miesiacach grania uzbierala sie niezla wyplata i sie zaczelo
poprosilem o wyplate na MB i kazali przeslac scan dowodu, wysllame tego samego dnia i oczywiscie znow trzeba czekac. odpisali po 3 dniach ze oprocze tego trzeba wyslac im jakis rachunek z adresem-ciekawe co byloby jakbym nie mial zadnego rachunku na siebie -pzreciez nie musze miec. wysllame tego samego dnia , znow oczekiwanie i po 3-4 dniach odp ze moge wyplacic . wiec wyplacam na MB a tu ze musze pierwsza wyplate zrobic na konto bankowe, jestem zdziwiony ale ok , mam konto wyplacam . po 8 dniach roboczych kasa jest na koncie ale tylko 120 zl czyli minimum wiec reszte wyslac chce na MB. i znow lipamijaja kolejne dni z weekendem 6 dni i ciagle ni emoge wyplacic na MB bo nie dostali potwierdzenia ze kasa jest na moim koncie bankoweym . w koncu 7 dnia wyplacili mi na MB . NIE POLECAM , niebawem bedziemy musieli podawac nr NIP czy cholera wie czeo gamonie jedne wplacic to wplacisz w ciagu 2 min a wyplacalem 3 tyg, dlatego zakladam kolejne konto na siostre i bede za kare ich ogrywal .

D 0

damek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Witam mam taką prosbę odnośnie stawiania kuponów w firmie STS postawiłem wczoraj na Polske ze wygra a straciła prowadzenie w doliczonym czasie, a słyszałem ze tylko 90 minut sie liczy, czy dotaktowe minuty są wliczane normlanie do meczy czy tylko dogrywka sie nie liczy pomoże ktoś??

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam taką prosbę odnośnie stawiania kuponów w firmie STS postawiłem wczoraj na Polske ze wygra a straciła prowadzenie w doliczonym czasie, a słyszałem ze tylko 90 minut sie liczy, czy dotaktowe minuty są wliczane normlanie do meczy czy tylko dogrywka sie nie liczy pomoże ktoś??
ja pomoge, przegrales

Status
Zamknięty.