>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłata na własne konto bankowe przez paysafecard

xxx777xxx 1

xxx777xxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy istnieje jakiś serwis internetowy dzięki któremu mógłbym przelać środki z paysafecard na swoje konto bankowe? Rozwiązanie typu wpłacić do buka zagrać po kursie 1.01 i wypłacić na konto bankowe raczej mnie nie interesuje ale z ciekawości zapytam który buk ma wypłaty przelewem na konto bankowe bez kwoty minimalnej i prowizji? Wiem że bet365 wypłatę przelewem realizuje od 200zł

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Bez prowizji i bez ryzyka to raczej nigdzie. Skrill można zasilić paysafecard. Ale po pierwsze za wpłatę jest 5,5% prowizji. Po drugie wypłata na konto kosztuje przelicznik 2,95 euro. To w temacie wypłaty bez ryzyka. Co do buków każdy ma jakieś minimalne możliwe wypłaty. Sportingbet ma chyba minimum 40zł, ale przed wypłatą musisz raz środki obrócić. Jak w każdym buku. Pozdrawiam.

A 0

asdhook

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Można przez sam support paysafecard dokonać wypłaty na konto.
Musisz wysłać maila do ich supportu z:
- dane do przelewu (numer banku, numer konta, nazwa banku, nazwisko właściciela konta, IBAN, BIC)
- pełne imię i nazwisko
- kopia Twojego ważnego dowodu tożsamości ze zdjęciem (paszport, prawo jazdy, dowód osobisty, przednia i tylna strona)
Na jeden przelew przypadają koszty 20 PLN, które zostają bezpośrednio odliczone od przekazywanej kwoty.

Jednak nie polecam, miałem 926 złotych na koncie PSC i zleciłem wypłatę na moje konto bankowe.

Zleciłem wypłatę 18 listopada, 22 grudnia pieniądze po prostu zniknęły z mojego konta PSC (przy czym nie było żadnej transakcji, nic..) i do dzisiejszego dnia nie pojawiły się na moim koncie bankowym.
Support paysafecard nie odpowiada na moje maile, zrobili mi wała.

helicobacter 18

helicobacter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka
też miałem taki problem, wpłaciłem na bet-at-home i od razu przelałem kasę na konto bankowe...problemu nie było i za nic nie płaciłem