>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłata na Bah

W 0

wolo6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Elo wpłaciłem kasę na bah w czwartek przelewem bankowym, tzn. ze swojego banku w necie przelałem hajs na ich konto i do dziś nie mam kasy na koncie, to możliwe że tak długo idzie?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wszystko zależy gdzie wpłaciłes mogłeś iść do PEKAO bo bodajże tam mają swój bank to szło by 2 dni jak wspomniał kolega a jeżeli w innym od 2 do 4 dni.

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak to twoja trzecia wpłata wystarczy wysłać scan dowodu wpłaty i masz kase na koncie.
Jak PKO to 2dni maks chyba że to czwartek albo piątek to nie wiem czy sobota czy dopiero poniedziałek.
Jak inna opcja poczta/inny bank to i 8dni może być.

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Jeśli kase wysyła sie np o godzinie 10 w poniedziałek to na zaksięgowana na koncie w banku jest już tego samego dnia. Pytanie ile liczą sobie na dopisanie. Tak samo jest jest z wypłatami z bukmacherów jakoś jak tobet księguje mi na koncie gracza wypłata o godzinie 9:00 (data wykonania przelewu do mnie) to zawsze taka wypłata dociera tego samego dnia. To , że zawieruszy się gdzieś jest no z 5%.i Wtedy do tak może potrwać nawet 2 dni. Bo jeśli chodzi o banki to one księgują bardzo szybko. Liczy się czas kiedy zostanie to wysłane do systemu. Pieniądze z bukmacherów mielibyśmy mieli tak samo góra po 48h, ale jak bukmacherowi sie nie śpieszy z wysyłką to co poradzic. I nie ma znaczenia czy to PKO czy inny bank. W sobote nie ma możliwości dojść przelew bo elixir wtedy nie działa.