>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłata kartą kredytową

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Panowie mam mały problem dotyczący wpłat na MB za pomocą karty kredytowej. Otóż, chciałbym zdeponować kwotę na MB ale niewiem gdzie transakcja jest księgowana. Jeżeli ta operacja od razu leci na konto zagraniczne to mój bank naliczy mi ogromną prowizję, natomiast jeżeli księgowane jest na to konto co przy przekazie bankowym czyli w Polsce - prowizji nie ma. Czy nie wiecie jak się to odbywa?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rangizz +4 Punkty
rafi_widzew +5 Punkty
rajdowiec75 +2 Punkty
lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie jestes w błędzie. Jeśli wplacasz kartą kredytową to nie ważne gdzie dokonujesz takiej wpłaty , opłata zawsze jest ta sama. Na moonebokers jest to 1,9% od kwoty jaką deponujesz(jest to chyba standardowa opłata od transakcji kartą ,nawet jak płacisz w sklepie , tyle że jest ona wliczona w towar, tak żeby sprzedawca nie był stratny. Dlatego dość często przy zakupach płacąc karto musisz zakupić towaru za min. 10-15 zł). Dlatego lepiej jest wpłacać przez przelewy24. Ale tak jak pisałem żądnej prowizji poza tym 1,9% nie zapłacisz choćby moonebokers miało swój mank w jakimś Bangladeszu

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Aby nie zakładać nowego tematu postanowiłem tu zapytać. Otóż mam mały problem. Zapomniałem hasła do MB. Gdy przechodzę procedurę odzyskiwania hasła, proszą mnie o ostatnie 4 cyfry z karty kredytowej, której już nie posiadam i jest ona dawno zamknięta. Gdy klikam na kontakt z nimi, proszą mnie aby się zalogować:) wiecie może jak się z nimi skontaktować?

rangizz +4 Punkty
rajdowiec75 +3 Punkty (Mnie też :lol:)
sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Aby nie zakładać nowego tematu postanowiłem tu zapytać. Otóż mam mały problem. Zapomniałem hasła do MB. Gdy przechodzę procedurę odzyskiwania hasła, proszą mnie o ostatnie 4 cyfry z karty kredytowej, której już nie posiadam i jest ona dawno zamknięta. Gdy klikam na kontakt z nimi, proszą mnie aby się zalogować:) wiecie może jak się z nimi skontaktować?

[email protected] o ile sie nie myle możesz też zadzownic na podany na stronie numer i poprosic o rozmowę z polskim supportem

wojtas84 +4 Punkty (dzięki)