>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

World Cup Man 2007

Status
Zamknięty.
sopel 0

sopel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze Slaska
Argentyna - Tunezja 2.20 BaH ⛔Wyrównana Gra,więcej szczęścia Argentyny

Dla mnie kurs w tym meczu na Tunezje jest wręcz szokujący:-D.
Argentyna nie gra w siatke totalnie nic już od dobrych 3,4 lat.
W pierwszym meczu przegrali gładko z Rosja ale to było do przewidzenia.Afrykanie natomiast wygrali i to nie z byle kim ,bo gospodarze w siatke grać potrafią.Wygrali z Japonią w tie-breaku gdzie przegrywali już trzema punktami.Tunezja może w tym turnieju jeszcze nieżle namieszać, jeśli zagrają z Argentyną tak jak dzisiaj to powinni pewnie wygrać.Albicelestes niepomoże nawet powrót do reprezentacji jednego z najlepszych siatkarzy ostatnich lat-Ivana Milinkovica.Siatkówka to gra zespołowa a argentyńczycy zespołu nie mają.

asiek297 5

asiek297

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Japonia - Korea Południowa 1 1,45 ✅ 3:0 (25:15, 25:20, 25:21)
Jeden z wyższych kurs z pozostałych spotkań turnieju na faworyta. Oby dwie drużyny w pierwszym meczu spisały się słabo.Korea przegrała z Australią 2:3 a Japonia z Tunezją również 2:3 Było jednak podjęcie walki co świadczy o waleczności azjatyckich drużyn. Ale o ile porażkę Korei z Australią można było przewidzieć to zwycięstwo Tunezyjczyków nad gospodarzami uznam za niespodziankę. Obie drużyny wyjdą na to spotkanie zmobilizowane jak to zwykle bywa w spotkaniach zespołów azjatyckich. Przewiduje 4 lub 5 setów oraz zwycięstwo Japończyków niesionych dopingiem kibiców

Puerto Rico - Stany Zjednoczone 0:3 1,40 ⛔ 3:1 (25:21, 20:25, 25:17, 25:22)
Reprezentanci USA pokazali prawdziwą klasę w meczu z Canarinhos. Grali fenomenalnie. Dobrze funkcjonował blok, atak, przyjęcie a zwłaszcza dobrze radził sobie rozgrywający Amerykanów, który rozegrał wyśmienite zawody. W tym spotkaniu przeciętne Portoryku wręcz nie ma prawa wygrać seta z tak dobrze dysponowanymi rywalami.

Argentyna - Tunezja 2 2,20 ⛔ 3:1 (25:19, 25:21, 23:25, 25:23)
Na koniec ryzykowny typ. Argentyńczycy w pierwszym spotkaniu ulegli nie byle komu bo wicemistrzom Europy Rosjanom, jednemu z faworytów do wygrania tego turnieju. Argentyńczycy nie pokazali w tym meczu ani kawałka dobrej gry. Zespół jest mało stabilny, chimeryczny. Tunezja w pierwszym spotkaniu niespodziewanie pokonała Japonię. W tym spotkaniu Tunezyjczycy pokazali się z dobrej strony i myślę iż sprawią kolejną niespodziankę i pokonają reprezentacje Argentyny,

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brazylia - Hiszpania 2 5.25
W drugiej kolejce PŚ sensacyjny Mistrz Europy spotka się z drużyną, która w ostatnich latach tylko sporadycznie przegrywa. W pierwszym meczu Hiszpanie ulegli Bułgarom 1:3, natomiast Brazylijczycy niepodziewanie uznali wyższość Amerykanów, przegrywajac w 3! setach. Uważam, że to spotkanie może się różnie ułożyć, Najbardziej prawdopodobny jest scenariusz, że Brazylijczycy wygrają pewnie w 3 ew. 4 setach, ale pokusze się o tezę, że przy wyrównanej walce Hiszpanie mogą ten mecz rozstrzygnąć na swoją korzyść. Pozostaje równiez pytanie, czy przegrana z USA to był wypadek przy pracy czy koniec ery Brazylii ?

asiek297 5

asiek297

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No bardzo ryzykowny typ ale bez według mnie to bez przyszłości. Brazylia powinna spokojnie wygrać. Typuje 3:0 dla Canarinhos. Jak dziś mówili komentatorzy na meczu USA - Brazylia ci drudzy zawsze mają słabe początki a że natrafili w pierwszym spotkaniu na świetnie dysponowany dziś zespół USA. Hiszpanie już w w małym stopniu przypominają drużynę z Mistrzostw Europy. Nie są już w tak dobrej formie co potwierdzili w meczu z Bułgarami. Jak tak będzie typuje gładkie 3 do 0

H 177

h3sus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co do meczu Brazylia vs Hiszpania wydaje mi się iż Brazylia wygra gładko. A dlaczego tak myśle mimo porażki z USA?? Po pierwsze BRazylia przegrała do 0 ale przegrali w dobym stylu i po zaciętej walce. Po drugie zauważyliście może iż Brazylia w większości przypadków gdy gra w jakimś turnieju pierwszy mecz z drużyną z pierwszej 10 rankingu to przegrywa, a następnie wygywa z każdym i zdobywa piersze miejsce. Myślę że tym razem bedzie podobnie i Brazylia wygra cały turniej.
Ciekawym meczem jest również mecz Portoryko vs USA. Oglądałem mecz Brazyli i USA i jeżeli Stanley podtrzyma siłe i skuteczność serwisu z meczu z Brazylią to odrzuceni od siatki Portorykańczycy nie będą w stanie ugrać nawet jednego seta z dobrze dysponowaną drużyną USA
Myślę również iż Rosja jako jeden z faworyów ogra drużynę Australii.
W tych trzech meczach wiekawymi wyborami są typy na wygraną 3:0 albo HC -2,5 na fawortywów

ulas 0

ulas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Argentyna - Tunezja 2 2,20
Na koniec ryzykowny typ. Argentyńczycy w pierwszym spotkaniu ulegli nie byle komu bo wicemistrzom Europy Rosjanom, jednemu z faworytów do wygrania tego turnieju. Argentyńczycy nie pokazali w tym meczu ani kawałka dobrej gry. Zespół jest mało stabilny, chimeryczny. Tunezja w pierwszym spotkaniu niespodziewanie pokonała Japonię. W tym spotkaniu Tunezyjczycy pokazali się z dobrej strony i myślę iż sprawią kolejną niespodziankę i pokonają reprezentacje Argentyny,

Potwierdzam iż typ jest bardzo ryzykowny. Argentyńczycy grają lepszą, bardziej poukładaną siatkówę. Regularnie grają też w imprezach rangi mistrzowskiej ( Liga Światowa). Dodatkowo bardzo gładko ulegli Rosjanom, więc ubytek sił jest u nich dużo mniejszy niż u Tunezyjczyków , którzy grali pięć setów. Argentyńczycy grali też o wcześniejszej porze , co przekłada się na dłuższy odpoczynek po meczu. W tym spotkaniu wygra Agrentyna.
Gram ją razem z Brazylią i USA co w Unibecie daje przyzwoite ako 2,06.

guzior 6

guzior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaworzno
Stało się coś niebywałego... Puerto Rico wygrało z USA i to 3:1...
Dla mnie to jest totalna masakra... Amerykanie chyba wymienili cały skład na rezerwowy w tym meczu (nie wiem bo nie oglądałem)...
????????????

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stanley ani jednego asa nie zrobił ...

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
ARGENTYNA - Korea płd. 1 (1.45)
Argentyna nie jest zespołem, który może coś osiągnąć w tym turnieju i z takim nastawieniem zawodnicy na ten turniej przyjechali, Korea jest jednak zespołem który wypadało by pokonać, ponieważ porażka z tak słabym zespołem będzie na pewno wielką niespodzianką. Jedno zywcięstwo w turnieju nie jest szczytem marzeń tego zespołu, więc nie widzę tutaj innej możliwości jak wygrana Argentyny.

JAPONIA - Australia 1 (1.45)
Gospodarze turnieju grają z zespołem Australii, który - co było do przwidzenia - pokonał jeszcze słabszy zespół Korei Płd. Japonia po pierwszym meczu już się chyba przebudziła, o czym świadczy wygrany mecz w trzech setach z... przeciwnikiem Australii w pierwszym spotakniu turnieju. Kurs godny zainteresowania, a mecz wydaje się mieć tylko jednego faworyta - Japonię.

BUŁGARIA - Puerto Rico 1 (1.25)
Spotkanie &quot;na szczycie&quot; po 2 kolejkach Pucharu Świata. Bułgaria jest jednym z faworytów turnieju, do tej pory zespół ten pokonał po 3:1 Hiszpanię i Egipt... i nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie... przegrany set z Egiptem, ale myślę że to tylko wypadek przy pracy. Puerto Rico ostatnio sprawiło nie małą sensację pokonując team USA 3:1 ale z mocnymi Bułgarami ten numer im już nie powinien wyjść.

asiek297 5

asiek297

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Australia - Tunezja 2 2,90 ⛔ 3:1 (25:22, 35:37, 26:24, 25:22)
Oto kolejny mój typ w którym wierze w klasę Tunezyjczyków. Australia w tym turnieju prezentuje się bardzo dobrze. Zwycięstwo z Koreą Płd oraz Japonią. Zaś porażkę ponieśli w meczu z Rosjanami 3:0. Tunezja 1 zwycięstwo i 2 porażki - z Argentyną i także z Rosją ale 3:1. Tunezyjczycy w 1-secie zagrali świetnie, pomijając niewymuszone błędy Rosjan. Jednak i tak pokazali oni że potrafią grać w siatkówkę i myślę że są w stanie przeciwstawić się Australijczykom. Typ bardzo ryzykowny.
Bułgaria - Stany Zjednoczone 1 1,60 ⛔ 2:3 (27:29, 25:20, 30:28, 22:25, 12:15)
Argentyńczycy po dobrym spotkaniu z Brazylijczykami grają fatalnie. Przegrane z Hiszpanią i Portoryko. Bułgaria odnotowała jak na razie komplet zwycięstw. Z Egiptem, Hiszpanią i Portoryko. Nic w tym spotkaniu nie wskazuje na to by USA wygrało z dobrze dysponowanym zespołem Bułgarskim

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Hiszpania vs Egipt (+18,5) 1 1.65

Rewelacja ostatnich ME, zdobywca tego trofeum w tym turnieju rowniez błyszczą dobra formą pokonali m.in groznych amerykanów. Egipt dostaje baty ugrali seta z Bułagrią...

To moj pierwszy typ i prosze ocenic szanse....

vipever 0

vipever

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Japonia - Portoryko 2 @1.75:jezora:
Gdy zobaczyłem kurs na Portoryko to prawie osłupiałem i już na początku pisze, że gram ten typ za sporą stawkę
Bukmacherzy wystawiając kurs na ten mecz kierowali się chyba pozycją w tabeli obu zespołów - Japonia jest 6 a Portoryko 7. Japonia, tak wysoka pozycje zajmuje tylko dlatego, że grali ze słabszymi zespołami, wystarczy spojrzeć na najbliższy terminarz Japończyków - Hiszpania, USA, Bułgaria i Brazylia, a więc najmocniejsze zespoły. Portoryko natomiast ma już za sobą praktycznie wszystkie najlepsze zespoły, pozostało im jeszcze z tych najmocniejszych ekip - Rosja a i tak zajmują bardzo dobre miejsce i wciąż się liczą w walce o awans do IO. Oglądałem kilka meczy Japończyków i szczerze powiem, że nie zachwycili mnie swą grą. Przegrali na 6 spotkań cztery mecze, a w ostatnim meczu mimo, że wygrali, ale nie dzięki swojej grze a grze rywalowi. Egipt to outsider Pucharu Świata a Japonia strasznie się męczyła z nimi. Japonia wygrała dzisiaj tylko i wyłącznie, dlatego że Egipcjanom zabrakło doświadczenia w końcówce 4 seta, siatkarze z Czarnego Lądu prowadzili już 23:20 i popełnili kilka głupich błędów( głownie rozgrywający ), to ich podłamało i przegrali w 5 secie... Portoryko również dzisiaj nie zachwyciło, popełnili wręcz taki sam błąd co Egipt - przegrali wygrany mecz. Prowadzili 2:0 w setach i przegrali 3:2. Ale analizując grę Portoryko należy wspomnieć poprzednie mecze - Pokonali takie zespoły jak USA, czy Hiszpanie
Dla porównania Portoryko rozbiło bez problemów 0:3 Egipt... Portoryko jak na swoje możliwości spisuje się bardzo dobrze, szczególnie w ataku grają bardzo dobrze, i myślę, że będą mieli jutro bardzo dużą przewagę nad Japończykami. Siatkarze Portoryko są bardzo mocni fizycznie co może mieć również znaczenie nad grającymi technicznie Japończykami, są również mocni psychicznie i porażka z Argentyną nie powinna ich jakoś zdołować. Podejdą zmotywowani do tego meczu i nie pozwolą sobie na porażkę, aby oddalić się od awansu do IO

:jezora:

0:3✅✅✅

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Egipt - Korea
Typ 1: Egipt ✅
Typ 2: Egipt +1,5 ✅
Typ 3: over 185.5 ⛔
Typ 4: DW 3:2 ⛔
Kurs 1: 2,3
Kurs 2: 1,8
Kurs 3: 1,85
Kurs 4: 5,4
Moim zdaniem Egipt pokona Koreę i sięgnie po pierwsze zwycięstwo w rozgrywkach. Egipcjanie grają typowo siłowy voleyball, którego nie lubią ekipy z Azji. Mogliśmy się o tym przekonać w meczu z Japońcami, kiedy to Egipt był bliski zwycięstwa z gospodarzami. Oprócz tego Afrykanie urwali po secie Bułgarom i Argentyńczykom, a więc nie byle komu... Abd Elnaeim Ahmed, Awad Hamdy i Youssef Saleh - ta trójka pokona Koreańczyków. Abd to gracz światowej klasy i Azjatom będzie go bardzo ciężko zatrzymać... W tym spotkaniu najprawdopodobniej zobaczymy 5 setów dlatego dobrym typem jest over punktowy całego meczu. Stawiam na 3:2 for Egipt :p

Status
Zamknięty.