>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wirtualny tenis

I 2

inny007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Witam!

Jako iż nie miałem wiele do roboty przeglądałem ofertę bet365 i dostrzegłem dział &quot;sporty wirtualne&quot;.

Poświęciłem trochę czasu i doszedłem do wniosku, że najbardziej opłaca się obstawiać tenis - najmniej możliwości - tylko wygrana, albo przegrana.

Przed stawieniem kasy postanowiłem trochę zbadać, i doszedłem do ciekawych wniosków.

Przeanalizowałem 20 rozgrywek tenisa. W każdej wygrał faworyt z niższym kursem (kursy 1,12 - 1,28), Nie spotkałem ani jednego wyrównanego kursowo spotkania.
Postawiłem kontrolnie 4 mecze po 2zł - wszystko siadło, niecałe 2zł zysku.

Dotarłem także do takiej informacji:
&quot;Sporty wirtualne są komputerową prezentacją losowo wylosowanych wyników, gdzie wynik oparty jest na liczbach wylosowanych przez Generator losowych liczb (RNG).
Generator losowych liczb (RNG), który generuje wyniki gier, został w pełni zweryfikowany przez Technical Systems Testing (TST), zgodnie z Technical Standards Document (TSD), Brytyjskiej Komisji ds. Hazardu: Remote Gambling and Software Technical Standards, z czerwca 2007.&quot;

Co o tym myślicie? NA razie myślę, że się opłaca - nawet, jeśli jedno na 20-30 spotkań przegra faworyt, to i tak będziemy na ✅✅✅

Czekam na wasze doświadczenia i opinie. ????

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Nie, nie będziemy ????
Już to jest zapewnione w tych w kursach wystawianych na te losowo generowane wyniki

S 0

szolik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubiaz
W ciągu 3 dni ze 100 zł zrobiłem progresją ponad 3000 zł grając po jakieś 2 -3 godzinki dziennie. Po czym trafiła się czarna seria i obecnie zostalo 5 zł. Grałem na słabszego zawodnika w tenisie oraz w nogę na remisy i konkretną liczbę bramek. A ostatecznie poległem na tenisie. Podsumowując jeśli masz budze kilkanaście tysiecy to mozesz grac ???? Ale jak masz tyle, to po co grać? ????

wincent 150

wincent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W ciągu 3 dni ze 100 zł zrobiłem progresją ponad 3000 zł grając po jakieś 2 -3 godzinki dziennie. Po czym trafiła się czarna seria i obecnie zostalo 5 zł.

Czyli krótko mówiąc zrobiłeś ze 100 pln 5 pln.