>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Windows 8

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
ktoś z niego korzysta? czy ciężko go &#39;opanować? , jestem na kupnie laptopa i nie wiem czy brać z tą wersją windowsa

witek1902 16

witek1902

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
To zależy.
Musisz się po prostu przyzwyczaić do kafelek.
Szybki w działaniu jest, ale moim zdaniem bardzo mało praktyczny.
Myślę, że jeżeli nie jesteś do niego przekonany i masz możliwość wyboru to lepiej brać Win7 ;)

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ktoś z niego korzysta? czy ciężko go &#39;opanować? , jestem na kupnie laptopa i nie wiem czy brać z tą wersją windowsa

2 dni i wszystko ogarniesz. Na początku nie wiedziałem gdzie, co, jak wejść ale teraz wydaję mi się nawet lepszy. Polecam Samsungi ;)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jak ja kupowałem lapka to mi odradzano (kumpel informatyk). Weź ogarnij Wina 7 proffessional.

ekaga 238

ekaga

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Kwestia dostosowania, jeśli jesteś typem użytkownika, który szybko jarzy nowinki softwarowe to go ogarniesz, jeśli jednak jesteś na tyle przyzwyczajony do standardu, którym od wielu lat jest pulpit i menu Start to zostań przy Sevenie.
Ja osobiście polecam przeprowadzkę na nową platformę, bo z pewnością kafelki zagoszczą również w kolejnych wersjach systemu, a im prędzej się ich nauczysz tym lepiej, bo i tak kiedyś będziesz musiał to zrobić, a z kilka lat przyjdzie taki czas, że będzie to normą i w tak wysokim stadium rozwoju będzie ciężko cokolwiek się nauczyć ????

snajp 290

snajp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Powiem tak:jak na razie kupa!Nie za bardzo chce jeszcze wszystko na tej ósemce działać.Problem z innymi przeglądarkami niż IE,podczas aktualizacji występują (pobrane)błędy krytyczne!Przywracanie systemu nie działa tak jak powinno.System nie za bardzo skomplikowany da się ogarnąć,ale poczekałbym jeszcze ze 3 miesiące na wprowadzenie ulepszeń.
W7 działa u mnie bezproblemowo już 3 lata bez żadnego czyszczenia dysków i jakichś tam defragmentacji i innych pierdół.Microsoft daje wiele darmowych dodatków np; wczoraj pobrałem fajnego antywirusa (darmowego oczywiście) działa jak ta lala ????

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Ok właśnie go dostałem. Parę pytań:

warto wgrywać inną przeglądarke niż tutejsze IE? Co z programami typu gg czy aqq bez obaw wgrać? te kafelki przydają się komus? jakies badziewne newsy, pogoda kontakty czy wiadomości gdzie trzeba być zalogowanym w spolecznosci microsoft

snajp 290

snajp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
warto wgrywać inną przeglądarke niż tutejsze IE?
Nie wiem jak inne ale do tej pory Fire Fox nie działa dobrze,Skype działa i jest ok,z gg nie miałem do czynienia.
Osobiście nie używam 8 ale miałem przyjemność go poznać u kumpla i nie mam pojęcia co można zrobić z tymi kafelkami bo nigdy nie próbowałem.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
mozilla blokuje jave i nie wyswietla wszystkich obrazkow, czytalem ze to jakis wiekszy problem ?

T 0

technik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdy miałem praktyki w serwisie komputerowym ???? kolega pokazał mi Windows8 gdy był on dostępny tylko do testów ???? opcji wyłączenia tego systemu szukałem chyba z godzine ????
windows xp i 7 naj lepsze !

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli denerwują kafelki, brak buttona Start to polecam zainstalowanie aplikacji Start8 ????

korbian 25

korbian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
To zależy.
Musisz się po prostu przyzwyczaić do kafelek.
Szybki w działaniu jest, ale moim zdaniem bardzo mało praktyczny.
Myślę, że jeżeli nie jesteś do niego przekonany i masz możliwość wyboru to lepiej brać Win7 ;)

Jest szybki w działaniu to fakt, ale co do kafelek to sie nie zgodze..
zrobiłem sobie Winde 8 na wzór Windy 7, dlatego że człowiek przywykł latami do takiego interfejsu i cięzko teraz od tego odejsc ????