>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

wiem ze nic nie wiem value betting dla ubogich xd

P 971

przestrzalninja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mecz został odwołany z powodu obecności na stadionie osób trzecich, które mogły mieć wpływ na wynik spotkania, co stanowi naruszenie zarządzenia nr 1-d, rozporządzenia w sprawie mistrzostw ALF, rozporządzenia w sprawie zapewnienia bezpieczeństwa uczestnikom zawodów ALF.
To dopasowanie jest testowane. Wyniki zostaną ogłoszone później.
Przepraszamy za niedogodności!

https://www.alfoot.net/news/tech-stop-rb-stolitsa.html  

na mecze juz nie moga wchodzic osoby 3 w zwiazku z podejrzeniem wplywania na wynik meczow...

wiecie ile placili pilkarzom za ustawianie meczow w ekstraklasie bialorusi? 1500 dolarow mniej wiecej :) teraz toczy sie tam proces... jeden pilkarz zeznal, ze gral gorzej niz zwykle i specjalnie tracil pilke, popelnial bledy... inny wykazal skruche i gra sobie dalej w bate, wczesniej naftan nowoplock... sadze, ze w tej amatorskiej lidze wystarczy mniej pieniedzy aby ustawic mecz...

P 971

przestrzalninja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak korzystac z tego co dal nam bukmacher.
koszykowka i gra po statystykach.

linia pre 166,5 u/o kursy po rowno. linia na pierwsza polowe 81,5

wynik do przerwy 36-28

linia spada do 144,5

linia na druga polowe 80,5

tempo gry w meczu wysokie, skutecznosc niska a linia spada. koszykowka jest bardzo wdziecznym sportem jesli chodzi o statystyki. odbywa sie tam rownanie do nie wiem 45-50 procent skutecznosci na przekroju meczu. jesli w przerwie druzyny maja po 35 procent skutecznosci albo lepsza druzyna, ktora zazwyczaj zdobywa duzo punktow przegrywa, bo ma slabsza skutecznosc to powinna rownac do sredniej jaka osiaga zazwyczaj czyli 45-50 procent z gry. bukmacher reaguje odwrotnie i obniza linie na druga polowe przy takich wynikach...

dlaczego bukmacher obnizyl linie na druga polowe nie wiem. pewnie uznal, ze zle ocenil szanse a bylo odwrotnie, bo zazwyczaj jest bliski prawidlowej linii w meczach.

wiadomo, ze warto zwrocic na to czy ktos wali za 3 jak opentany i takie tam, ale glowne czynniki to linia pre linia na zywo oraz skutecznosc i tempo gry. reszta jest dodatkiem.

P 971

przestrzalninja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
warto przyjrzec sie dzisiejszym kursom w wietnamie live. co sie dzialo i dlaczego podczas meczu, zeby uniknac owczego pedu. w pierwszej polowie spadki pod owczy ped wynikajacy ze statystyk meczowych i zwyczajowego ustawiania meczow towarzyskich w wietnamie. pewnie ludzie mysleli, ze goscie maja wygrac, dlatego zaczeli lapac kursy i zbijac na 2. kurs sie zatrzymal na poziomie ponad 2 a spadl z ponad 6. w przerwie meczu spadki na over 1,5 z 1,85 do poziomu 1,45 mniej wiecej. w drugiej polowie z mniej wiecej 3,8 do 1,35 spadek na 1. wynik meczu 2-0 dla gospodarzy. tapniecie musi byc porzadne i jednorazowe a nie stopniowe. jak jest porzadne tapniecie to bedzie co ma byc w wietnamie. czlowiek uczy sie na bledach. w normalnych czasach obstawialem wietnam chyba nawet tutaj podawalem i gralem przeciw tym mocnym spadkom i po statystykach na czym zle wychodzilem.

o 14 mecz w armenii towarzyski, tam w overy sie bawia albo dw, ale to moja osobista opinia.

warto obserwowac live co sie dzieje.