Z.Wajknecht 6,5 pkt - under
STS @ 1.84[licza sie pierwsze 4 starty) wynik 6pkt = trafiony
Ciezki typ , gdyz zawodnik ten sciga sie rowniez w ekipie Swindon i wczoraj u siebie zdobyl 1 pkt, kilka dni temu na torze wilkow (rowniez w ekipie Swindon} zdobyl tez 1 pkt wiec szalu nie ma ale....no
wlasnie.To typ z meczu Eastbourne - Birmingham, a to klasa nizej wiec mniejsza presja , slabsi rywale itp.Sprawdzalem goscia i raz dobyl 6 pkt i raz 9 ! jakby tego bylo malo te 9 pkt wlasnie na wyjezdzie z ekipa dzisiejszych gospodarzy.Jednak to bylo bodajze 6.04 , a ostatnie jego wyniki szalu nie robia w dodatku rywal z pary zaczyna punktowac to mysle ze jest szansa by typ okazal sie trafny.
ps. Przepraszam ze to wszystko malo czytelne ale czas mnie nagli.Pzdr
U.Ostergaard 5.5 - over @1.88
STS wynik 4 pkt =pudlo
Moze i lider Birmingam nie jest w najwyzszej formie , ale 6 pkt ,jest realne w dzisiejszym meczu.Ostatnio zdobyl na tym torze wlasnie 6pkt, niemniej liderzy Eastbourne pojechali praktycznie bezblednie i licze ze dzisiaj ktorys z nich lekko zawiedzie co moze skutkowac overem Ostergaarda i tego sie ...trzymajmy hehe.Pzdr
Scunthorpe-2.5 - Sheffirld+2,5 typ 1 @ 2.16
STS wynik 50 - 40 =trafiony
Coz jak napuisalem w pierwszym moim poscie, zaczynam ponownie przygode z typowaniem a wiec musze sie uczyc wszystkiego od nowa./W dodatku dzisiejsze ekipy nie sa mi znane zbyt dobrze , niemniej ze ststystyk, porownan wydaje mi sie ze minimalnym faworytem sa jednak gospodarze, maja bardziej wyrownany sklad i swoj tor, tak wiec stawiam na win miejscowych z hc-2,5 chociaz na czyste zwyciestwo tez jest ok bo @ 1.85
a skoro tak to ktos te pkt musi zdobywac !
J.Auty 7.5 over @ 1.84
STS (pierwsze 4 biegi) wynik 8 pkt = trafiony
licze na niego bo jest w formie zdobywal do tej pory po 10 i wiecej pkt, oby sie udalo .Pzdr