>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

weryfikacja w MB

T 27

twoj_ruch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,

mam problem z przesłaniem kwoty przez MB. DOstałem taką informację:

Zlecona transakcja nie może być zrealizowana, ponieważ Państwa konto zostało całkowicie zablokowane. W celu odblokowania konta należy przesłać POTWIERDZONĄ kopię paszportu lub dowodu osobistego pod następujący adres:

Welken House
10-11 Charterhouse Square
London EC1M 6EH
Wielka Brytania

Poprzez kopię POTWIERDZONĄ rozumie się odpis uwierzytelniony oryginału wystawiony w kraju zamieszkania przez:
notariusza, lub
radcę prawnego, lub
bank lub instytucję finansową, których działalność regulowana jest przez polskie prawo bankowe, lub
lokalne organy rządowe (np. policja)

Spotkaliście się wcześniej z czymś takim ??

Dodam iż przeszedłem weryfikację adresową przed chwilką wpisujac poprawny kod. Po chwili chciełem przelać pieniądze na inne konto ale dostałem taki komunikat.

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Witam,

mam problem z przesłaniem kwoty przez MB. DOstałem taką informację:

Zlecona transakcja nie może być zrealizowana, ponieważ Państwa konto zostało całkowicie zablokowane. W celu odblokowania konta należy przesłać POTWIERDZONĄ kopię paszportu lub dowodu osobistego pod następujący adres:

Welken House
10-11 Charterhouse Square
London EC1M 6EH
Wielka Brytania

Poprzez kopię POTWIERDZONĄ rozumie się odpis uwierzytelniony oryginału wystawiony w kraju zamieszkania przez:
notariusza, lub
radcę prawnego, lub
bank lub instytucję finansową, których działalność regulowana jest przez polskie prawo bankowe, lub
lokalne organy rządowe (np. policja)

Spotkaliście się wcześniej z czymś takim ??

Dodam iż przeszedłem weryfikację adresową przed chwilką wpisujac poprawny kod. Po chwili chciełem przelać pieniądze na inne konto ale dostałem taki komunikat.

Wyslij im skan dowodu i jakas fakture, każdemu kto ma zablokowane konto ten sam komunikat się wyświetla. W rzeczywistosci zwykły skan lub zdjecie dokumentu wystarczy.

P 1

pavlossss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A czy można im wcześniej wysłać taki skan/zdjęcie dowodu (przed pojawieniem się takiego komunikatu).
Obecnie jestem w trakcie czekania na list z kodem (4 dzień). Nie wiem czy sam list/kod wystarczy bym mógł pierwszy raz dokonać wpłaty na Skrill - później do bukmachera.

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Wpłaty możesz dokonywać bez żadnych weryfikacji, ten komunikat może się pojawić w momencie gdy chcesz dokonać wypłaty, przekroczysz limit czy np 3 razy błędnie wpiszesz hasło lub datę urodzenia.