>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Weryfikacja tozsamosci

szpon 154

szpon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy Wy tez nie mozecie juz weryfikowac konta linkiem z maila?
Zawsze byla taka mozliwosc. Jeszcze dwa tygodnie temu tak sie dalo zrobic.
W 1 etapie wysylalem dokument tozsamosci, a w 2 etapie wybieralem opcje &quot;wyslij ponownie email weryfikacyjny&quot;, i przychodzil mi na maila link, w ktory klikalem i konto bylo zweryfikowane.
Dzisiaj patrze, a tam w 2 etapie weryfikacji nie ma tej opcji. Zostal tylko list weryfikacyjny, drugi dokument tozsamosci lub jakies tam wyciagi z banku czy rachunek za media.
Coraz wieksze problemy z tym betem ????

R 36

rafal919

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie miałem tego problemu póki co :eek:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
szpon +2 Punkty
M 199

mawaszi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A wpłaciłeś depozyt? Bo to zawsze wyskakiwało po wrzuceniu dowodu i wpłacie depozytu. To chyba też przychodzi po pierwszym depozycie na maila tzn. dane, metoda płatności oraz odnośnik do potwierdzenia. Ostatnie konto robiłem ok miesiąc temu i wszystko było ok.

szpon +2 Punkty
sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Czy Wy tez nie mozecie juz weryfikowac konta linkiem z maila?
Zawsze byla taka mozliwosc. Jeszcze dwa tygodnie temu tak sie dalo zrobic.
W 1 etapie wysylalem dokument tozsamosci, a w 2 etapie wybieralem opcje &quot;wyslij ponownie email weryfikacyjny&quot;, i przychodzil mi na maila link, w ktory klikalem i konto bylo zweryfikowane.
Dzisiaj patrze, a tam w 2 etapie weryfikacji nie ma tej opcji. Zostal tylko list weryfikacyjny, drugi dokument tozsamosci lub jakies tam wyciagi z banku czy rachunek za media.
Coraz wieksze problemy z tym betem ????
Czasami dopiero za którymś razem pojawia się ta opcja aczkolwiek później może nastąpić problem z wpłatą a bardziej brak takiej możliwości.

szpon +2 Punkty
zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak, trzeba wpłacić depozyt, czasami ta opcja weryfikacji maila pojawiła się za drugim czy nawet trzecim depozytem.

szpon 154

szpon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Racja! Dzieki Panowie. Jakos zawsze wydawalo mi sie, ze ta opcja byla od razu dostepna, a widocznie musialem po prostu robic automatycznie depozyt, a dopiero pozniej w to klikac.
Juz sie wystraszylem, ze usuneli te opcje, co - w zwiazku z nadchodzaca ustawa hazardowa - byloby fatalna rzecza dla nas.

M 199

mawaszi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze taka ciekawostka, jeżeli po pierwszej wpłacie do godziny dostaniecie limit to znaczy że delikwent który Wam udostępnił swoje dane miał już wcześniej założone konto. No i listy weryfikacyjne wysyłane są od razu po pierwszej wpłacie, a nie jak wiele osób twierdzi że dopiero po kliknięciu w &quot;wyślij list&quot;

zlatan97 286

zlatan97

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bora BORA
Witam, po ilu dniach od założenia konta przychodzi list weryfikacyjny? Z góry dzięki za pomoc ????