>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

weryfikacja - opcja 2

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może mi ktoś wytłumaczyć w jaki sposób zweryfikować konto mb poprzez konto bankowe?
Opcja 2: Weryfikacja Pana/Pani konta bankowego (w ciagu 3 dni roboczych)
Platność zostanie zrealizowana poprzez Państwa konto bankowe. W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej.

W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak PLN 40.00. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności.
Procedura weryfikacji zostanie zakończona w ciągu 3 dni roboczych po pomyślnym wpisaniu kodu weryfikacyjnego status użytkownika zmieni sie na &#39;zweryfikowany&#39;, co umożliwi Panu/Pani swobodnie pobieranie pieniędzy z konta moneybookers jak również Pana/Pani limit transakcji zostanie zwiększony.
Gdy staram się wypłacić te mnie niż 40zł nie mogę tego zrobić, gdyż okazuje się... że nie mam zweryfikowanego konta i jakakolwiek wyplata jest niemożliwa... I koło się zamyka. I jak ja mam to konto zweryfikować. może czegoś nie rozumiem?
Cała sytuacja jest dla mnie o tyle dziwna, że już kilkakrotnie wpłacałem/wypłacam pieniądze z/na konto bankowe, a teraz nagle nie wiem czemu nie mogę. Weryfikowałem już konto zarówno przez skan dowodu jak i list weryfikacyjny, nie rozumiem po co mam to robić po raz kolejny, ale niech im będzie, tylko jak to zrobić? Pisałem do angielskiego supportu, ale oczywiście zero odzewu...