>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

weryfikacja kamerką w skrillu

M 62

morskiroman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam i stało się to co najgorsze, już na stałe jest ta weryfikacja kamerką(wcześniej się raz pojawiała, raz znikała)

Czy ktoś orientuje się czy dalej można bezpoiecznie korzytsać do 10k limitu czy nikomu nie przytrafiła się przykra wyrywkowa konieczność weryfikacjibez względu na limity, proszę o opinie

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Jaką kamerką?
Webcam, gdzie na UK zostało to wprowadzone wcześniej ale jak ze wszystkim da radę sobie poradzić.
Co do pytania, to przy mniejszych kwotach raczej problemów nie będziesz miał, u mnie 600-700 funtów na unverified było Ok ale do normalnego grania jednak zawsze mam z webcam.

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
od wczoraj taki wymóg sobie skrill wymyślił tj weryfikacja przez kamerkę internetową lub ich apkę , wygląda to tak samo jak w neteller teraz.

L 147

luminat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też kliknąłem i wszystko Completed. ;) Z dużej chmury mały deszcz. Żadnej kamerki nie musiałem podłączać.

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Też kliknąłem i wszystko Completed. ;) Z dużej chmury mały deszcz. Żadnej kamerki nie musiałem podłączać.

Jak jesteś właścicielem konta to żaden problem, trochę więcej zachodu jest przy tym jak nim nie jesteś bo głównie o to się rozchodzi :]

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli co skrill robi polowanie na multikonta ? tylko po co to robi jak od każdego przelewu między kontami bierze kasę , jaki oni w tym interes mają ???

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@Sven: wszystkie narodowości mają kamerkę już?
@adikos: tak, zobaczymy po miesiącu co skrill zrobi jak im dochody spadną na łeb na szyję. Ale tak jak pisze Sven, wszystko da się obejść ;)

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
@Sven: wszystkie narodowości mają kamerkę już?
@adikos: tak, zobaczymy po miesiącu co skrill zrobi jak im dochody spadną na łeb na szyję. Ale tak jak pisze Sven, wszystko da się obejść ;)
Tak, na ten moment wszystkie jakie udało mi się sprawdzić. Najwcześniej weszło to w UK oraz Hiszpanii.
Podejrzewam, że ich obroty mocno ulegną spadkowi jak piszesz, chociaż trochę sami sobie strzelili w stopę tym, że pierwszy wychodzący przelew za darmo a często wiemy, że po takiej transakcji konto jest już nieużywane.

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Są też tacy biznesmeni, co odsyłają te kilka groszy dalej i po darmowym przelewie zostają wióry :-|

B 5

bolex1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ta kamerka to dotyczy kazdego konta bo mialem juz konto zweryfikowane i nadal nie wiem jak mam grac???

M 163

maniek04121993

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cóż za zaskoczenie :]
Masz dalej taki komunikat ?
Skrill zmienił politykę dotyczącą weryfikacji rachunku i obecnie wymaga od wszystkich członków wykonania dodatkowych kroków w celu weryfikacji tożsamości. Aby upewnić się, czy korzystanie z rachunku nie zostanie zakłócone, wykonaj dodatkowe kroki w celu weryfyikacji rachunku.
Ostatniego nie robiłem z kamerą

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Masz dalej taki komunikat ?
Skrill zmienił politykę dotyczącą weryfikacji rachunku i obecnie wymaga od wszystkich członków wykonania dodatkowych kroków w celu weryfikacji tożsamości. Aby upewnić się, czy korzystanie z rachunku nie zostanie zakłócone, wykonaj dodatkowe kroki w celu weryfyikacji rachunku.

Ostatniego nie robiłem z kamerą

Nie za bardzo rozumiem pytanie? :]

B 0

bloodyraynor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Webcam, gdzie na UK zostało to wprowadzone wcześniej ale jak ze wszystkim da radę sobie poradzić.

Co do pytania, to przy mniejszych kwotach raczej problemów nie będziesz miał, u mnie 600-700 funtów na unverified było Ok ale do normalnego grania jednak zawsze mam z webcam.

&#39;Jak ze wszystkim da radę sobie poradzić.&#39; Będę wdzięczny za info JAK :grin: Bo niestety jak na razie ślęczę z 2500 EUR cumulative i nie wiem co dalej robić ze swoim życiem

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
&#39;Jak ze wszystkim da radę sobie poradzić.&#39; Będę wdzięczny za info JAK :grin: Bo niestety jak na razie ślęczę z 2500 EUR cumulative i nie wiem co dalej robić ze swoim życiem

Jak nie jesteś właścicielem konta to posiadasz chociaż jakiś dokument do tego konta?