>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

watek upewniajacy :) wyplata bez przeslania skanow

D 0

dasiezarabiac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam,

a ja tu anonimowo oczywiscie ????

wplacilem do EXPEKT kwote 100-200 PlN. udalo mi sie z tego ugrac 1500-3000 PLN. (celowo nie podaje dokladnych danych - a noz jakis &quot;przedstawiciel handlowy&quot; siedzi od nich na tym forum ???? ).

moje pytanie. czy od razu moge zlecac wyplate (wplacalem przez MB) na konto bankowe (np. mbank), czy beda mi robili rozne akcje w stylu &quot;najpeirw wyslij pan skany dowodu&quot; ?

bo nic im nie wysylalem, wiec pytam.

bo ztego co pamietam BAH nie robil zadnych problemow z wysylaniem skanow dokumentow (wplacales 1000, wyplacales 10000 izi np w ratach...), a tutaj ?

D 0

dasiezarabiac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
o boshee.... teraz to zauwazylem dopiero:

Upload zdjęć
Zgodnie z przepisami i zabiezpieczeniami Twojego konta gracza, prosimy Cię o dostarczenie nam poniższych dokumentów.
• Potwierdzenie tożsamości.

Kopia paszportu/dowodu osobistego ze zdjęciem
• Potwierdzenie metody płatności.

Czytelna kopia Twojej karty kredytowej/debetowej (tylko przód)

LUB

Screenshot (zrzut ekranowy) Twojego konta Moneybookers/NETELLER/ClickandBuy/WebMoney z widocznym depozytem dokonanym do expekt.com.
• Potwierdzenie adresu

Kopia wyciągu bankowego/jakiegokolwiek rachunku, potwierdzającego dane personalne, adres zamieszkania i numer konta.

Proszę zauważ, że do czasu przesłania do nas wyżej wymienionych dokumentów i potwierdzenia ich otrzymania, depozyty na Twoim koncie nie będą akceptowane.

to w koncu wystarczy sam D.O. czy mam wszystkie te SKANY im wysylac ?

(przypominam - wplacalem przez MB, chce wyplacic - przelewem bankowym. TYLKO TYLE. NIC WIECEJ)

L 0

lukasz77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Belchatów
o boshee.... teraz to zauwazylem dopiero:

Upload zdjęć
Zgodnie z przepisami i zabiezpieczeniami Twojego konta gracza, prosimy Cię o dostarczenie nam poniższych dokumentów.
• Potwierdzenie tożsamości.

Kopia paszportu/dowodu osobistego ze zdjęciem
• Potwierdzenie metody płatności.

Czytelna kopia Twojej karty kredytowej/debetowej (tylko przód)

LUB

Screenshot (zrzut ekranowy) Twojego konta Moneybookers/NETELLER/ClickandBuy/WebMoney z widocznym depozytem dokonanym do expekt.com.
• Potwierdzenie adresu

Kopia wyciągu bankowego/jakiegokolwiek rachunku, potwierdzającego dane personalne, adres zamieszkania i numer konta.

Proszę zauważ, że do czasu przesłania do nas wyżej wymienionych dokumentów i potwierdzenia ich otrzymania, depozyty na Twoim koncie nie będą akceptowane.

to w koncu wystarczy sam D.O. czy mam wszystkie te SKANY im wysylac ?

(przypominam - wplacalem przez MB, chce wyplacic - przelewem bankowym. TYLKO TYLE. NIC WIECEJ)
nie musisz na początku niczego przesyłać. kiedyś support mi odpisał, że dokumenty będą wymagali, jeżeli &quot;pojawią się jakieś wątpliwości&quot;. ja osobiście wtedy wypłacałem od nich kwotę niższą i nie wymagali skanów. wpłacałem poprzez przelewy24

R 0

rozniebywa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rybnik
Ale On juz od nich dostal maila, ze ma wyslac.
Swoja droga przy MB to normalne, znam ludzi ktorzy tam maja po kilkanascie kont.

P 0

peterk69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz wołaja scan u mnie zawolali scan dowodu zaraz było paszportu a na koniec rachunek za swiatło,prąd lub telefon szkoda ze jeszcze nie wołaja akt. chrztu .Sumą sumarów na koniec jak wsyztsko wyslalem zablokowali konto nie podali przyczyny :/