>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wasze opinie

roy. 187

roy.

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zbliza sie koniec Mistrzostw Europy a zarazem koniec naszego konkursu. Byl to pierwszy taki konkurs organizowany przez forum, czy przypadl wam do gustu? Macie moze jakies sugestie, uwagi? Mam nadzieje, ze jestescie zadowoleni zarowno z formy konkursu a takze moderatow prowadzacych ;)

Prosimy o wypowiadanie sie (brak komentarzy bedzie rownoznaczny z tym, iz konkurs byl wprost znakomity :jezora ????

Pozdrowienia od organizatorow
roY. &amp; easy

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem konkurs byl perfekcyjni jak i wspaniale prowadzony przez tych swietnych moderatorow ????

Nie tak szczerze jako osoba wspolprowadzaca mysle ze konkurs przebiegl bez wiekszych problemow i byla to pewna nowosc na forum , czy zaowocuje to dalej :?:, zobaczymy. .

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
bralem udzial w kilku konkursach jednak ten byl chyba najlepszy. tylko najlepsi gracze mogli sie znalezc w scislej czolowce. na kazdym meczu 18 typow plus dodatkowy na farcie nie dalo sie dojsc do finalu . pozdro ???? wiecej takich konkursow

freyas 0

freyas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
N.T.
Konkurs mega fajny. 1 w jakim brałem udział na tym forum i od razu znalazłem się w 8. Jedyny niewielki minus to podliczanie typów ale za całokształt duży ✅

amairgen 0

amairgen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NT
Był, to mój drugi konkurs na forum, i bardzo cieszę się z tego, że biorę w nim udział, samo wejście do top 4 uznaję za sukces. A finalistą konkursu życzę powiedzenia. Oby więcej takich konkursów :spokodfhgfh:

lebron44 0

lebron44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
MOzna śmiało powiedzieć, że był to jeden z najtrudniejszych konkursów na forum. tutaj nie można było polegać na szczęsciu lecz na dobrych analizach meczów. Myślę, iż podobny konkurs można zrobić z liga polska bądź z ligą mistrzów. Co o tym sądzicie? Liga mistrzów to byłaby fajna zabawa;]

vistol 0

vistol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
konkurs rzeczywiście był bardzo ciekawy, przebiegał sprawnie i wymagał jednocześnie wiedzy piłkarskiej jak i umiejętności przewidywania, duży plus za ten pomysł, a co do podliczania wyników to wiadomo, że pomyłki zawsze się zdarzają, szczególnie gdy jest tyle typów do podliczenia, pozdrawiam i dzięki za konkurs ????

S 0

successor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
konkurs bardzo fajny....tylko nagrody wciąż nie ma....( oczywiście nie mam pretensji do moderatorów którzy wykonali świetną pracę ) ale ja nie rozumiem czy to tak ciężko przelać parenaście złotych na konta 8 graczy ? przecież to jest robota na 15 minut...doxxbet:/

Niestety, doxxbet sie nie popisalo, fakt. Ale co my mozemy na to poradzic?
pozdrawiam, roY.

lucas 113

lucas

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kiribati
Prosze nie winic doxxbet. Niestety zdarzylo sie pewne niedopatrznie z mojej strony, ktore opozni wyplate nagrod, sprawa jest juz wyjasniana. Za wynikle opoznienie przepraszam wszystkich uczestnikow konkursu.

freyas 0

freyas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
N.T.
spytam krótko, kiedy będą pieniądze ??

No właśnie chyba jakieś wyjaśnienia nam się należą. Konkurs się zakończył miesiąc temu a nagród jak nie było tak nie ma i pewnie ich już nie będzie ????]

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
spokojnie kasa bedzie admin napisal ze trzeba czekac 30 dni to poczekamy. Dodam ze czekamy 30 dni od napisania posta w ktorym byl powiedziany czas realiuzacji nagrod.

//easy

lucas 113

lucas

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kiribati
Freyas a jakiego dodatkowego wyjasnienienia potrzebujesz? Przeciez wyraznie wyzej napisalem ze nastapi opoznienie w wyplacie nagrod, sprawa jest wyjasniana. Nagrody na pewno zostana wyplacone.

S 0

successor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czekamy 30 dni od napisania posta w ktorym byl powiedziany czas realiuzacji nagrod... czyli czekamy od 8 lipca tak ? czyli dziś jest 24 dzień... pozostało jeszcze 6 dni...

S 17

szypul

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wierzysz jeszcze w to ze dostaniesz te pieniądze?

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie spokojnie patrzylem na innych forach to Doxxbet rowniez wyplacal kase po 30 dniach a co najsmieszniejsze bylo to co do dnia czyli rowno po 30 dniach . ;)

Obiecane jest to dostaniecie.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Panowie spokojnie patrzylem na innych forach to Doxxbet rowniez wyplacal kase po 30 dniach a co najsmieszniejsze bylo to co do dnia czyli rowno po 30 dniach . ;)
Obiecane jest to dostaniecie.

tylko chce odświeżyc...