>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wasz maksymalny zysk wypłacony z bwin.

Status
Zamknięty.
I 6

insaner

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie od dzisiaj wiadomo, że bwin nie pozwala się graczom na nim łatwo wzbogacić. Sam uzbierałem tam parę złotych (ale kilkaset procent wpłaty) i chciałbym zagrać grubiej ale nie wiem do ilu można grać żeby nie zostać zablokowany i ile można wypłacić.
Chciałbym abyście w tym wątku pisali dla odmiany:
1) Ile maksymalnie wypłacaliście jednorazowo z tego buka i jakie przy tym były problemy, po ilu dniach pieniądze zostały przekazane?
2) Jaką drogą dokonywana była wypłata (przelew na konto, moneybookers, karta)?
3) Z jakiej kwoty osiągneliście ten zysk i w jakim czasie?
4) Która to była wypłata od nich robiona?
5) Czy ta wypłata była większa od dotychczasowych wpłat do nich wykonanych i o ile? (czyli ogólnie patrząc z dłuższej perspektywy czasu ile byliście na ✅ u nich w momencie wypłaty).
6) Jaka była maksymalna wartość zakładu jaki u nich wnieśliście (za jaką kwotę)?
7) Czy dokonywaliście później wypłat i jak one przebiegały?
8 ) Inne dodatkowe info mile widziane - jak np. ile gracie już w bwin.

Inne dodatkowe pytanie - czy sądzicie że warto robić wypłaty na raty? Np. 200-400zł co tydzień zamiast 1k na miesiąc? Czy raczej będzie tylko gorzej z tego powodu?
PS.
Ten temat nie ma służyć kolejnej reklamie nie słynącego ze zbytniej uczciwości bwina a pomóc osobom, które mimo wszystko podejmują się gry u nich - tak jak ja ze względu na ofertę zakładów których nigdzie indziej nie ma ( dodam, że na takich nietypowych wydarzeniach w moim przekonaniu najwięcej można zarobić). Może Dzięki Waszym informacjom wielu ludzi nie straci swoich $$$ i nie wzbogaci o nie tego buka a sami na tym zarobią.

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ankieta mi się nie podoba, bo zaraz będzie chwalenie. Powiem tylko tyle, że w pół roku wyciągnąłem z bwin ponad 20 tysięcy, wypłaty po maks. 4 tys. zł., czasami nawet co kilka dni i nigdy żadnych problemów nie miałem. Przestałem grać po zlimitowaniu do 250 zł.

Grałem live - ponoć na live dłużej można pograć bez limitów. Logowałem się tylko z jednego, własnego IP, unikałem grania pomyłek buka... ogólnie nie narzekam.

L 72

loozer21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No ghs chyba ty to robisz co napisałes--&gt;CHAWLIASZ I TO PEWNIE JESZCZE BEZ PODSTAWNIE. Pokaz kilka screnow na forum. A ja tam nawet wczoraj postawiłem zakłąd za 800zł i tam zadnego limitu nie mam.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
Ankieta mi się nie podoba, bo zaraz będzie chwalenie. Powiem tylko tyle, że w pół roku wyciągnąłem z bwin ponad 20 tysięcy, wypłaty po maks. 4 tys. zł., czasami nawet co kilka dni i nigdy żadnych problemów nie miałem. Przestałem grać po zlimitowaniu do 250 zł.

Grałem live - ponoć na live dłużej można pograć bez limitów. Logowałem się tylko z jednego, własnego IP, unikałem grania pomyłek buka... ogólnie nie narzekam.

pokarz screeny z tych wyplat po 4 tysiace i po 20 tys
bo bez screenow to moja babka tez mozeszsobei tak pisac na czacie

masz zbyt wybujala fantazje ????

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciołki. Po cholerę taki temat zakładacie, skoro mieszacie z błotem od razu? Jasne, że mogę udowodnić, tylko po co? Jak tacy mocni w gębie jesteście, to proponuję zakład. Wybieramy jakąś godną zaufania osobę na forum (np. moderatora z długim stażem), przelewamy mu po 500 zł, ja mu dam hasło do mojego konta na bwin, on sprawdzi i całość pieniążków przeleje na konto tej osoby, która zakład wygrała.
edit by mod

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak myślałem, gówniarze bez jaj. Wkleję screena, to będzie pyszczenie, że sfałszowany. Załóż się jeden albo drugi, a jak nie to morda w kubeł.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
ghs chyba jestes uposledzony nie umiesz wkleic screena
jzu teraz nie zmyslaj ze miles wypplaty po 4 tys.
jestes zalozny gowniarzu

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
OK, wybierz sobie któregoś moderatora, żebyś później nie płakał, że jakiś mój znajomy.

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
OK, wysłałem MAzaq&#39;owi PMa z prośbą o zostanie sędzią zakładu, czekamy na jego odpowiedź.

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jemjogurt, chcesz się dołączyć do zakładu?

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
nie mam neo niestety ????
to nie pobawie sie z wami ????
elit tez nigdy screenow nie pokazal:jezora:
i tez chcial robic zaklady:spokodfhgfh:

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Screeny pokazałem, anapolon widział. A czemu się Elit nie założył? Czemu ty się nie założysz? Kolejny misio bez jaj? Jeśli taki z ciebie cwaniak, to co ci szkodzi wygrać 500 zł za free?

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
Bez jaj to ty jestes.. nie dosc ze nie masz szacunku do nikogo i piszesz ze malej, to jeszcze tobie brak jaj i co wystraszyles sie i usunales screena? Bales sie ze zobacza przerobienie w photoshopie?

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ze tez tu jeszcze zaden mod nie trafil ;p nie mozecie sobie tymi &quot;dziwkami&quot; itp dogadzac na PW ?

Status
Zamknięty.