Nie od dzisiaj wiadomo, że bwin nie pozwala się graczom na nim łatwo wzbogacić. Sam uzbierałem tam parę złotych (ale kilkaset procent wpłaty) i chciałbym zagrać grubiej ale nie wiem do ilu można grać żeby nie zostać zablokowany i ile można wypłacić.
Chciałbym abyście w tym wątku pisali dla odmiany:
1) Ile maksymalnie wypłacaliście jednorazowo z tego buka i jakie przy tym były problemy, po ilu dniach pieniądze zostały przekazane?
2) Jaką drogą dokonywana była wypłata (przelew na konto, moneybookers, karta)?
3) Z jakiej kwoty osiągneliście ten zysk i w jakim czasie?
4) Która to była wypłata od nich robiona?
5) Czy ta wypłata była większa od dotychczasowych wpłat do nich wykonanych i o ile? (czyli ogólnie patrząc z dłuższej perspektywy czasu ile byliście na
u nich w momencie wypłaty).
6) Jaka była maksymalna wartość zakładu jaki u nich wnieśliście (za jaką kwotę)?
7) Czy dokonywaliście później wypłat i jak one przebiegały?
8 ) Inne dodatkowe info mile widziane - jak np. ile gracie już w bwin.
Inne dodatkowe pytanie - czy sądzicie że warto robić wypłaty na raty? Np. 200-400zł co tydzień zamiast 1k na miesiąc? Czy raczej będzie tylko gorzej z tego powodu?
PS.
Ten temat nie ma służyć kolejnej reklamie nie słynącego ze zbytniej uczciwości bwina a pomóc osobom, które mimo wszystko podejmują się gry u nich - tak jak ja ze względu na ofertę zakładów których nigdzie indziej nie ma ( dodam, że na takich nietypowych wydarzeniach w moim przekonaniu najwięcej można zarobić). Może Dzięki Waszym informacjom wielu ludzi nie straci swoich $$$ i nie wzbogaci o nie tego buka a sami na tym zarobią.
Chciałbym abyście w tym wątku pisali dla odmiany:
1) Ile maksymalnie wypłacaliście jednorazowo z tego buka i jakie przy tym były problemy, po ilu dniach pieniądze zostały przekazane?
2) Jaką drogą dokonywana była wypłata (przelew na konto, moneybookers, karta)?
3) Z jakiej kwoty osiągneliście ten zysk i w jakim czasie?
4) Która to była wypłata od nich robiona?
5) Czy ta wypłata była większa od dotychczasowych wpłat do nich wykonanych i o ile? (czyli ogólnie patrząc z dłuższej perspektywy czasu ile byliście na

6) Jaka była maksymalna wartość zakładu jaki u nich wnieśliście (za jaką kwotę)?
7) Czy dokonywaliście później wypłat i jak one przebiegały?
8 ) Inne dodatkowe info mile widziane - jak np. ile gracie już w bwin.
Inne dodatkowe pytanie - czy sądzicie że warto robić wypłaty na raty? Np. 200-400zł co tydzień zamiast 1k na miesiąc? Czy raczej będzie tylko gorzej z tego powodu?
PS.
Ten temat nie ma służyć kolejnej reklamie nie słynącego ze zbytniej uczciwości bwina a pomóc osobom, które mimo wszystko podejmują się gry u nich - tak jak ja ze względu na ofertę zakładów których nigdzie indziej nie ma ( dodam, że na takich nietypowych wydarzeniach w moim przekonaniu najwięcej można zarobić). Może Dzięki Waszym informacjom wielu ludzi nie straci swoich $$$ i nie wzbogaci o nie tego buka a sami na tym zarobią.