>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Waluta w Gamebookers

D 0

djdodo1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam!
Wlasnie zarejestrowalem sie w firmie i moja podstawowa waluta to dolar, choc wybieralem PLN. Nie widze nigdzie w ustawieniach mozliwoscie zmiany waluty. Moze ktos wie jak ja zamienic na PLN??

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli dobrze pamiętam to póki nie wpłacisz kasy to nie wiedzieć czemu wyświetla się ten dolar. Też tak miałem i wszyscy moi znajomi, którzy zakładali tam konto podobnie. Ale konto masz w złotówkach, wpłać kasę i to się zmieni. Nie bój się żadnych przewalutowań bo ich nie będzie (chyba, że naprawdę wybrałeś USD przy rejestracji).

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Można samemu ręcznie zmienić raz walutę. Podejrzewam, że założyłeś dopiero konto. Wtedy domyślnie jest USD.
W ustawieniach konta możesz zmienić sam.

harisek 2

harisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
apropo waluty pamietaj ze GB kroi na kursie ok. 5%, co z pewnoscia Ci sie nie spodoba, szczegolnie gdy dodac do tego koszt wplaty za pomoca karty kredytowej, tak czy inaczej jestes w plecy, polecam portale gdzie mozna wplacac bez prowizji.

marasking 63

marasking

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W GB tylko i wyłącznie transakcje przez MB, wypłacaja po 2-3 godzinach bez prowizji.
Za to przy wypłacie na konto do 10% jest sie wplecy (odstatnio wypłaciłem z ciekawości jak długo idzie kasa 609zł po 2 dniach na konto dostałem 560).

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Loodz - tutaj wóde rozlewa sie na sloiki
Nie wypłacałem dawno na konto bankowe bezpośrednio z GB. Ale dawniej robili tak że miałeś wypłatę w Euro i mogłeś być na ✅ lub ⛔
Co do wypłat to faktycznie opłaca się GB--&gt;MB---&gt;Bank
Wtedy masz wypłatę w PLN-ach na konto bankowe. Ja wypłacałem dokładnie 1000zł (MB---BANK) i dokładnie tysiąc złociszy po 24 godzinach było na moim koncie w banku ;)