>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Walkower Legi - zwrot ?

T 0

tusiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Grad
Witam mam pytanie dziś dowiaduje się że mecz Celtic - Legia został ogłoszony Walkowerem i to oficjalnie i chyba w wszystkich stronach jest podane 3-0 i to jest oficjalny wynik tego meczu tak ? bo postawiłem over 2,5 goli no i było po meczu 0-2 a teraz 3-0 i walkower czyli powinni uznać to jako zwrot ? bo mam przegrane a postawiłem 300 zł , wiem że to tak trochę naciągane ale wynik to wynik raz mi kupon uznali za wygrany a po 2 godzinach że zwrot (nie pamiętam o co chodziło wtedy ale był wynik załóżmy 3-0 a później zmienili na 2-0 na oficjalnej stronie i mi usuneli te pieniądze wygrane a zostały te co postawiłem) teraz powinni tak samo jak sądzicie pisać na czat do nich ?

typereks 866

typereks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Mają prawo zrobić zwrot. Dlaczego?
Bez względu co się dzieje na murawę to jak jest krecz/walkower to zakłady są anulowane. Zakład na awans Celticu zmieniony na wygraną.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyniki przy zielonym stoliku nie są liczone więc żadnych zmian nie będzie .

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mają prawo zrobić zwrot. Dlaczego?
Bez względu co się dzieje na murawę to jak jest krecz/walkower to zakłady są anulowane.

@TyperekS, mam taką uwagę do Ciebie: mniej pisz a więcej czytaj ( wpisów na forum, regulaminów buków ) i się ucz, bo dziś to jest już kolejny Twój wpis na FB który muszę prostować - z powodu Twojej niekompetencji...

B. Zasady zawierania zakładów

[URL='https://affiliates.bet-at-home.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_28794b_23382']Bet-at-home[/URL]

10. Za zwycięzcę wydarzenia sportowego uważa się drużynę lub osobę, która została ogłoszona przez jury jako oficjalny zwycięzca w dniu rozegrania spotkania, nie później niż o godzinie 24:00 (obowiązuje czas lokalny miejsca, gdzie odbyło się spotkanie). Zasada dotyczy również zakładów długoterminowych. Zmiany w klasyfikacji zwycięzcy dokonane po godzinie 24:00 nie mają wpływu na wypłatę wygranej za zakład bez względu na przyczynę zmian.