Wczoraj przy próbie płatności kartą Skrill transakcja odrzucona, kolejna próba to samo.. Próbuję zalogować się na konto, niestety ale błędny login lub hasło mimo tego że jestem pewien że podaje dobrze, próbuje dzwonić do skrill o co chodzi, dowiaduję się że maja pewne podejrzenia co do mojego konta?? o co chodzi? mam konto w skrill kilka dobrych lat i żadnych wałków.. od razu wydaje mi się to dziwne ale próbuję czegoś się dowiedzieć, niestety jedyne co udaje mi się ustalić to to że muszę zrobić sobie zdjęcie twarzy razem z dowodem oraz napisać ręcznie pisemny wniosek o zmianę adresu email z podaniem wszystkich danych, po kilku telefonach i emailach, otrzymuję dostęp do konta po czym okazuję się że zostaje wyczyszczone przez jakiegoś obcokrajowca "alesadrno terefere costam" kasa zostaje zwrócona mi na konto ale niestety nie mogę w pełni jeszcze z niego korzystać czekam na jakieś informację od skrila. Czy ktoś miał teraz podobnie? pierwszy raz o czymś takim słyszę, ale plus dla skrila za czujność i zwrócenie mi środków!