>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Visca el Barca!!!

dreju 1

dreju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Śpiewać każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej, ale nie oto chodzi, jak co komu wychodzi. Czasami człowiek musi, inaczej się udusi,
Tak jest i z typowaniem, więc czemu i ja nie mam spróbować. Jestem Świeżakiem na forum. Typuję tylko i wyłącznie zakłady ze Sportingbet. Gram dla przyjemności.
Typ nr 1
Cracovia v Wisła Kraków X2 1.18✅
Go Ahead Eagles v Fort. Sittard 1 1.25✅
Kurs: 1.475
Stawka: 100
Możliwa wygrana: 147.50

Typ nr 2
Schalke 04 v St. Pauli 1 1.60✅
Kurs: 1.60
Możliwa wygrana: 160

dreju 1

dreju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Typ nr 3

:siata:Serbia v Turcja 1 1.45⛔
:siata:Czechy v USA 2 1.18✅

Kurs: 1.711
Możliwa wygrana: 171.10
Typ nr 4
:siata:
Holandia v Kuba 1 1.60✅
Kurs: 1.60
Stawka: 200
Możliwa wygrana: 320
Od tych dwóch wyników będzie zależało za ile zagram Polki w siatkę.

dreju 1

dreju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Typ nr 5

Polska v Korea Południowa 1 1.48✅

Kurs: 1.48
Stawka: 150
Możliwa wygrana: 222
Może zbyt optymistycznie, szczególnie po tym co zrobiły siatkarki Turcji z Serbakami, ale wciąż wierzę w nasze panie. Jeśli przegramy z Koreą te MŚ dla nas się zakończą (mówię o walce o medale). Oby tak nie było.

dreju 1

dreju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Małe podsumowanie przed meczami piłki nożne j na dziś:
Typów: 6
Trafionych: 5
Nietrafionych: 1
Zwrotów: 0
Postawiona kasa: 750
Wygrana kasa: 1019.50
Plus/minus: ✅269.50

dreju 1

dreju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Typ nr 7
⚽Real Sociedad v Santander 1 DNB 1.50✅

Kurs: 1.50
Możliwa wygrana: 150

Moim zdaniem gospodarze wygrają sobotni mecz. Jednak postanowiłem się lekko zabezpieczyć. Sociedad jak wszyscy wiemy jest beniaminkiem. Głównym celem tego typu zespołów jest przede wszystkim gromadzić punkty na własnym obiekcie. Baskowie moim zdaniem bardzo dobrze się z tej roli wywiązują. W lidze u siebie przegrali tylko raz na 4 mecze (z Realem Madryt), ale tą porażkę można zrozumieć. Pokonali za to Villarreal, Espanyol i Depor. Do tego trzeba pamiętać, że Real Sociedad został przed sezonem bardzo wysoko oceniony przez fachowców. Twierdzili oni i pewnie dalej twierdzą, że dzięki transferom takich graczy jak doświadczeni Joseba Llorente czy Raul Tamudo, ekipa ta nie będzie miała najmniejszych problemów z utrzymaniem się w lidze.

Santander za to na wyjazdach prezentuje się fatalnie. Z 4 rozegranych w tym sezonie spotkań zaledwie jedno udało im się zremisować, a pozostałe 3 to porażki. Do tego dochodzi porażka z 16 w tabeli drugiej ligi hiszpańskiej Cordobą. Nie usprawiedliwia tego nawet fakt iż w meczu tym Racing zagrał bez 4, 5 podstawowych graczy. Tu wyłania się obraz ekipy nieradzącej sobie na wyjazdach i myślę, że z kraju Basków nie przywiozą oni kompletu punktów.

dreju 1

dreju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Typ nr 8
:siata:peru v Korea Południowa Korea -2.5 seta 1.80⛔

Koreanki pokazały w dzisiejszym meczu z Polkami, że zrobiły olbrzymi postęp i jej wcześniejsze wyniki nie były dziełem przypadku. Dziś przegrały co prawda z Polską, ale wszyscy wiemy, że różnie mogło być. Dziś w nocy Koreanki trafią na o wiele łatwiejszego przeciwnika. Peru wygrało w rundzie zasadniczej z Kostaryką i Algierią i to dało im awans. Co prawda urwały po secie Serbkom i Japonkom, ale myślę, że to był raczej wynik lekceważenia rywala a nie wyjątkowych możliwości ekipy Peru. Druga runda to już gra całkiem na poważnie i nie ma tu miejsca na potknięcia. W tej grupie każdy set będzie ogromnie ważny. Nie jest to dla mnie super pewny typ, ale przykuł moją uwagę, dlatego gram go ostrożnie. Typy z Unibet, który ma zdecydowanie lepszą ofertę od Sportingbet z siatki.

Kurs: 1.80
Stawka: 66
Możliwa wygrana: 118.80

dreju 1

dreju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Typ nr 9

Peru v Korea Południowa Korea -1.5 seta 1.18✅
:siata:Holandia v Tajlandia Holandia -1.5 seta 1.18⛔
Kurs: 1.39
Możliwa wygrana: 139
Z braku laku gram ten typ. Rywale Korei i Holandii nie mają najmniejszych szans moim zdaniem na ugranie więcej niż 1 seta w tych meczach. Obie wyżej rozstawione ekipy walczą jeszcze o miejsca w półfinale. Tajki i zawodniczki z Peru chcą zakończyć udział w MŚ z honorem. Będą walczyć, ale jednak zdecydowanie odstają poziomem od całej reszty stawki.

dreju 1

dreju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Siatka strasznie popsuła mi wynik, ale gramy dalej. Podsumowanie całości:
Typów: 10

Trafionych: 6
Nietrafionych: 4
Postawiona kasa: 1166
Wygrana kasa: 1169.50
Plus/minus: ✅3.50

dreju 1

dreju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Typ nr 11

⚽
Arsenal v Newcastle 1 1.25 ⛔ (nie ma to jak wytypować niespodziankę) Kurs: 1.25
Możliwa wygrana: 125
Ten typ jest na przełamanie złej passy. Dobra passa musi się od czegoś zacząć :razz:

dreju 1

dreju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Nowy tydzień nowe siły. Dzień odpoczynku od nałogu był i wracamy:
Typ nr 12
:siata:Holandia v USA2 1.20✅
:siata: Japonia v Korea Płd. 1 1.25✅
Kurs: 1.50
Stawka: 200
Możliwa wygrana: 300

Dla obu ekip to bardzo ważne mecze. Po pierwsze już Japonia może zapewnić sobie zapewnić wejście do najlepszej czwórki MŚ. Porażka skomplikowałyby ich sytuację. Japonia powinna dziś wygrać, bo inaczej czeka ją mecz jutro o wszystko z Rosją, natomiast Amerykanki są w o wiele trudniejszej sytuacji. Raz, że wygrana im nic nie gwarantuje, a na dodatek czeka je jutro mecz z Brazylią. W nim nie są bez szans, bo Brazylijki mogą jutro wypuścić rezerwy by dać odpocząć podstawowym zawodniczkom przed półfinałem.

dreju 1

dreju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Typ na wieczór. Na tenisie się nie znam, ale podaję typ na podstawie analizy statystycznej i ostatniej formy.
Typ nr 13
ATP Paryż godzina 21:00

????
Berdych, T v Serra, F 1 1.40✅ Kurs: 1.40
Możliwa wygrana: 140

Moim zdaniem wygra ten pojedynek wyżej rozstawiony Czech. Jest po prostu lepszym graczem. Obaj gracze nie znajdują się może w wielkiej formie. Obaj odnotowali w ostatnim czasie głównie porażki, ale....
Jednak hard wydaje się nawierzchnią preferowaną przez Berdycha. 23-18 w tym roku i 135-98 w karierze na hardzie. Podczas gdy osiągnięcia Serry są takie: 9-15 w tym roku i 58-73 w karierze.

dreju 1

dreju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Typ nr 14
ATP Paryż godzina 14:00

????
Verdasco, F v Clement, A 1 1.50✅ Kurs: 1.50
Możliwa wygrana: 150
Uzasadnienie podobne do meczu powyżej. Obym się nie mylił. Ten tydzień mam zamiar zakończyć ze zdecydowanym plusem.

dreju 1

dreju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Typ nr 15

⚽Guingamp v Alfortville 1 1.285✅
⚽
Linfield v Donegal Celtic 1 1.15✅
Kurs: 1.479
Stawka: 150
Możliwa wygrana: 221.79
W dwóch wybranych przeze mnie meczach spotkają się: czołowy (2 lokata) zespołów ligi francuskiej National z ostatnią w tabeli ekipą. Podobnie jest w przypadku lidera ligi Północnej Irlandii czyli Linfield. Obie ekipy są zdecydowanymi faworytami swoich spotkań. Wiadomo to jest sport i nic na pewno się nie stanie. Myślę jednak, że obie ekipy spokojnie stać na wygrane, szczególnie, że grają przed własną widownią.

dreju 1

dreju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Typ nr 16

ATP Paryż godz 19:30
????Monfils, G v Becker, B Monfils wygra 2:0 w setach✅
Kurs: 1.615
Możliwa wygrana: 161.50
(spotkanie rzeźnia. 7-6, 6-4 mówi samo za siebie. Monfils w 1 secie z 1-4 wyciągnął i wygrał seta. Ogólnie nie był to spacerem. 2 sety grali coś koło 1h50min)

Kurs na czystą jedynkę w tym spotkaniu jest jak dla mnie niski, a nie mam czasu szukać czegoś do dubla. Postanowiłem zagrać na reprezentanta gospodarzy, że wygra 2-0 w setach. Obaj panowie spotykali się jak do tej pory 1 raz i to nie dawno, bo w połowie października. Górą wówczas był Francuz (6-1 , 7-5) . Poza tym hard to zdecydowanie nawierzchnia, na której Gael czuje się doskonale. W tym roku (rok do roku) bilans meczów 31-12, rywal 18-22. Co jeszcze. Poza publicznością na pewno można liczyć na formę Francuza. Na koniec października wygrał on turniej w Montpellier. Niemiec nie ma jakichś wybitnych osiągnięć w ostatnim czasie.

dreju 1

dreju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Typ nr 17

⚽Espanyol - Real Valladolid 1 1.571⛔
Kurs: 1.571
Możliwa wygrana: 157.10
Stawiam dziś na gospodarzy. Jak powiedział dziś trener Espanyolu jego drużyna chce wygrać w tym roku Copa del Rey. Jak zapewnia chce dziś nie tylko utrzymać przewagę z meczu wyjazdowego (Espanyol wygrał 2-0) ale i wygrać. Kilku graczy dostanie wolne, ale nie będzie lekceważenia rywala. Do tego zespół gra na prawdę dobrze w ostatnim czasie.

Za to rywale chyba odpuścili sobie Puchar. Przyjeżdżają bez 5 podstawowych zawodników. Trener za to wziął ze sobą 6 graczy z zespołu rezerw.

dreju 1

dreju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Typ nr 20

:siata:polska v Turcja 1 2.20✅

Kurs: 2.20
Stawka: 40
Możliwa wygrana: 88

dreju 1

dreju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Jest chwila na podsumowanie. Tydzień nie zaczął się źle. Tylko jeden błąd. Reszta weszła :cool:
Typów: 20
Trafionych: 14
Nietrafionych: 6
Postawiona kasa: 2306
Wygrana kasa: 2680,79
Plus/minus: ✅374,79
W poprzednim zestawieniu był błąd. Zawyżyłem na swoją niekorzyść ilość postawionej gotówki o 50PLN.
Na razie jest tak sobie. Plan jest taki, by do końca tygodnia dociągnąć do 1000✅ Może się uda....