>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

VfB Stuttgart - Hannover 96 20.11.2005 godz. 17:30

Status
Zamknięty.
szczpl 12

szczpl

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
Zdarzenie: VfB Stuttgart - Hannover

Analiza: Praktycznie nic nie przemawia za tym ze faworytem w tym meczu będzie Stuttgart, no moze to, że będą gospodarzami meczu oraz w bezpośrednich meczach między obiema druzynami przoduje VfB. Ale do rzeczy. Złe ruchy transferowe, sprzedanie Kuraney&#39;go i kupienia niby znakomitego Thommasona nic nie dało, a wręcz jakby druzyna zapomniała jak sie gra, brak zrozumienia i zgrania nie wróży za dobrze ... ale zobaczymy jak to będzie. Nie wiem dlaczego buki dają tak niski kurs na VfB, bo co do ich faworyzacji w tym meczu to bym sie nie zgodził. Hannover jak to Hannover średniak bundesligi, który już za nisko spadł bo aż na 13 miejsce. A każdy miejsce w swoim szeregu zna, i chyba Hannover zrobi w koncu postęp aby wrócic do pierwszej dziesiątki. Ja bym tego meczu nie grał na live, ale skłonny jestem postawić na remis.

Mój typ:
X

Buk: BAW

Kurs:
VfB Stuttgart 1.70
X 3.40
Hannover 96 4.60

Zapraszam do typowania.

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lazy
Stuttgart zagrało kolejny słaby mecz po czym zremisowało z słabiutkim Hannoverem 2:2.
Z dobrej strony pokazał się natomiast Tomasson, który jakoś nie mógł się odnaleść w nowej
drużynie i nie potrafił zacząć strzelać bramek tak jak go na to stać.

VfB Stuttgart 2 - 2 Hannover 96

BRAMKI:
J. D. Tomasson 11 min. (1:0)
V. Hashemian 57 min. (1:1)
J. D. Tomasson 68 min. (2:1)
T. Yankov 69 min. (2:2)

KARTKI żółte:
C. Dabrowski (Hannover) 37 min.
M. Delura (Hannover) 50 min.
B. Vinicius (Hannover) 81 min.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mecz byl emocjonujący do ostatniej minuty widziałem osobiście skrót tego meczu w ostatniej minucie rzut karny należał się bezwzględnie ???? ale sędzia niestety nie odgwizdał na wapno no ale niestety sędzia też człowiek pomylić się może ???? ????

Status
Zamknięty.