to kliknij w link i popatrz doklądnie gdzie jest błąd chyba aż tak mało inteligentny nie jesteś ;-)link nie dziala ????
jak sie daje jakiegos linka to wypadaloby go najpierw sprawdzicto kliknij w link i popatrz doklądnie gdzie jest błąd chyba aż tak mało inteligentny nie jesteś ;-)link nie dziala ????
tu masz racjejak sie daje jakiegos linka to wypadaloby go najpierw sprawdzic
kto tu cie krytykuje :?: ;-) chodiz o to że byl o male niedopatrzeniepostaralibyscie sie docenic ze ktos sie stara a nie od razu krytyka
Ja dostałem 10 $ ,ale miało być 35 no ale i to dobre
Najpierw ściagnijcie klienta VC dajecie rejestracje podajcie tam swoje hasło email ,potem bedziecie zalogowani w kliencie VC ,otwórzcie sobie real money account podajcie swoje dane ,potem przyjdzie wam link na skrzeynke z aktywacją konta real money ,dajecie potem Depozyt potem po lewej stronie ajecie pormocje wpisujecie kod FreeCashJan czekacie 72 godziny i macie kase.A jesce dodam że wszytko w zakłedce cashier.
Najpierw ściagnijcie klienta VC dajecie rejestracje podajcie tam swoje hasło email ,potem bedziecie zalogowani w kliencie VC ,otwórzcie sobie real money account podajcie swoje dane ,potem przyjdzie wam link na skrzeynke z aktywacją konta real money ,dajecie potem Depozyt potem po lewej stronie ajecie pormocje wpisujecie kod FreeCashJan czekacie 72 godziny i macie kase.A jesce dodam że wszytko w zakłedce cashier.
68 godzin 32 minuty 28 sekun -- nie wiem ile dokładnie
odpowiadasz jak dziecko......szkoda słow