>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

V-Sports

K 6

krywdzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Ostatnio widziałem na stronce STS sporo wygranych w wirtualnych sportach. Chętnie bym sobie raz na jakiś czas postawił za jakieś skromne 2 zł ;)
Tu moje pytanie. Czy jest możliwość obstawiania tych wirtualnych meczy, wyścigów konnych czy wyścigów chartów na stronie STS po zalogowaniu na swoje konto czy tylko w &quot;stacjonarnym&quot; punkcie ?

Z góry dzięki za odpowiedź

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale kiedyśna facebooku STS podawali, że v-sporty mają być także online:
Niestety obstawianie sportów wirtualnych nie będzie możliwe przez internet. Nie otrzymaliśmy i już pewnie nie otrzymamy stosownego zezwolenia.

macio106 2,9K

macio106

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brac pieniadze?
A ja mam totalnie abstrakcyjne pytanie, ale mnie to ciekawi. W punkcie który mam najbliżej nie ma sportów wirtualnych, ale załóżmy że spisze sobie z neta co chce z nich postawić i pójdę z tym do tego punktu. To przyjmie się ten zakład czy nie?

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety nie. Jeżeli dany punkt działa na podstawie decyzji ministerstwa, która nie uwzględnia możliwości przyjmowania sportów wirtualnych to w takim punkcie nie ma możliwości prawnej przyjęcia tego rodzaju zakładu. Ponadto jest dodatkowa blokada systemowa na wypadek niecelowych pomyłek.