>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

UWAGA! Nowy Bar 24h w Sosnowcu!

Status
Zamknięty.
I 0

ikulas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów ????

Od miesiąca w Sosnowcu na ulicy Targowej 9 (w bramie) działa ekskluzywny bar dla graczy. Można się tutaj naprawdę świetnie zrelaksować! Jeśli kiedykolwiek w ciągu doby najdzie was ochota na dobre piwko lub drinka zapraszam serdeznie. Byłem tam i musze przyznać, że warto tam posiedzieć. Bar nosi nazwę VEGAS CLUB i jest w tej samej bramie co LOCHY. Oprócz miłej obsługi i świetnych alkoholi jest gdzie usiąść w ciepełku ???? . Są lotki, maszyny do grania, bilard, lotki, piłkarzyki, szafa grająca... bardzo ładny i schludny kibelek ???? ... i trzeba przyznać, że atmosfera też niczego sobie.
Polecam piweczko po pracy, gdy po imprezie w innych lokalach nie masz ochoty wracać do domu... warto tam zajrzeć!!! Ja tam jestem bardzo często bo na porzykłąd z maszyn można sporo kasy wyciągnąć!!!

POLECAM

G 0

godel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no nie ma co VEGAS CLUB pasuje ta nazwa jak ho ho ho i jeszcze raz ho

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie
Rozumiem ze jestes włascicielem tego czegos albo poprostu masz za zadanie zachecic ludzi, ale nie wiem czy wiesz to jest forum ogolnoposlkie a nie jakies dla Sosnowiczan. Np co mnie obchodzi bar na drugim koncu Polski. Wez daj spokoj koles

Status
Zamknięty.