>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Usunięte konto?

P 0

psychol7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubuska ziemia
Witam, wczoraj bet365 zablokował mi konto tzn. przy próbie logowania wyskakuje komunikat o nie prawidłowym loginie/haśle (wpisuje dobrze), gdy korzystam z opcji &quot;zapomniałeś loginu&quot; wyskakuje komunikat z prośbą o kontakt i podanie kodu ACTSTA. Wysłałem kilka maili, pisałem na czacie i odpi sali że zaaranżują rozmowę telefoniczną. Wiecie może jak dalej potoczy się ta sprawa? Ile czeka się na taki telefon od nich i o co mogą się pytać? Nie zrobiłem nic sprzecznego z regulaminem więc dziwi mnie zaistniała sytuacja.
Pozdrawiam.

K 2

kobo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
beda pytac o dane imie , nazwisko, adres , date urodzenia, depozyt

grałeś cos na koncie?

P 0

psychol7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubuska ziemia
Ogólnie gralem, ale miałem problem z dokonaniem wpłaty. Dwukrotnie próbowałem zlecić depozyt lecz niestety przekroczono limit czasu, a po 1-2h doszły (ale nie postawiłem żadnego zakładu), więc może w tym tkwi przyczyna blokady. Mam nadzieję, że dziś zadzwonią...

P 0

psychol7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubuska ziemia
Problem rozwiązany, można temat usunąć lub zostawić dla potomnych. Blokada spowodowana była limitem wpłat, dokladniej mówiąc zrobiłem 2 przelewy, który serwis przelewy 24 początkowo odrzucił jeden po drugim po maksymalnym limicie wpłat. Co spowodowało, że limit został przekroczony. Konto już odblokowane, nadwyżka wpłaty zostało odesłana na konto w banku.