>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

USTAWKI

Status
Zamknięty.
B 0

bluebird

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam serdecznie !
To moj pierwszy post wiec witam serdecznie wszystkich, szczegolnie zas starych wyjadaczy, ktorzy z pasja i wiedza omawiaja tutaj tematy zwiazane z bukmacherka. Mam nadzieje, ze praca wlozona przez Was w wykladanie zasad gry zoltodziobom i dzielenie sie swoja wiedza zwaraca Wam sie w wygranych x10. Dobra dosyc wazeliny :mrgreen:
Czy moglibyscie rzucic jakies swiatlo na temat tych slynnych ustawek ? Na jakiej zasadzie sie to odbywa ? Czy pilkarze biora w tym udzial sami obstawiajac ? Jaka jest Waszym zdaniem skala tego zjawiska ?
Ps. Wiem, ze byl juz taki temat, ale tam chodzilo o wyniki, tu natomiast o samo zjawisko.
Ps.2 Pozdro wszyscy, szczegolnie zas moderatorzy, w porownaniu z innymi forami, tu jest mega porzadek ..i znowu wazelina :oops:

miha13 0

miha13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
I Love This Game !
?? Ale o co ci chodzi? Slynne ustawki? No to za moich czasow, to po lekcjach za szkola byly... Jaka skala zjawiska? Hm... trudno okreslic.. pare razy w miesiacu... :jezora:

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Przypuszczam że koledze chodzi o ustawione mecze mało kiedy ktoś wie więc temat nie potrzebny więc zamykam. Bo nikt ci takiego Cynku nie da

B 0

bluebird

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ustawka lepsza niz truskawka
no bo to jest najlepsze forum bukmacherskie w sieci :jezora:[/quote]

w calym internecie ? w ogole czy tylko w j.polskim ? :wowsdf:
...
...
:jezora:
Dawajcie konkrety jak z tymi ustawkami. A moze racje ma Tao Te Ching: &quot;Ci co wiedzą - nie mówią, ci co mówią - nie wiedzą.&quot; ??? ...I tak kiedys sam skumam :roll: [glow=darkred:dd31bc0e22][/glow:dd31bc0e22]

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zaczyna się nabijanie postów i pisanie głupot zamykam poraz 2 !! jeżeli ktoś to będzie chciał odblokować wpierw niech do mnie napisze !!

Status
Zamknięty.