>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ustawiane spotkanie

Status
Zamknięty.
K 0

kokoloko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chcialbym napisac cos o tym , a dokladnie chodzi mi o takie np spotkanie jak mecz tenisowy ktory obecnie trwa,
kerber-niculescu

czy mecz moze byc ustawiony na 2:1 do kerber, jak najbardziej tak, dlaczego tak uwazam , przed spotkanie widac wyrazie ze na kerber bardzo duza ilosc oddala na zwyciestwa i to wysoki , ponizej 20,5 g , lub w 2 setach, zeby podwyzszyc kurs, bo takowy spadl jesli chcielibysmy postawic na zwykle jej wygranie z 1,72, na 1,28 , czyli mozliwe jest cos na rzeczy , szczegolnie ze ogladam mecze tej zawodniczki i widze jak gra ostaatnio , silny serwis , dokladna i poukladana gra , a tu co 2 set i nie wie jak i gdzie zagrac , a teraz w 3 secie juz prowadzi 4:0

celahim 4

celahim

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom / Kraków
????
No przecież była forumowa zrzutka na ten mecz żeby ustawić zawodniczki pod nas, wszyscy postawiliśmy all in wyniki 2:1 dla Kerber i zaraz księgujemy, nie słyszałeś o tej akcji ?

A tak na poważnie: To jest WTA, tam takie rzeczy są na porządku dziennym, nie każdy mecz, który Ci nie wejdzie jest ustawiony ????

hopkirk 1,1K

hopkirk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
O co Ci chodzi z tymi oszustwami, ustawionymi spotkaniami?
Kurs spadł z 1,72 na 1,28 tylko w Bet365. Inni bukmacherzy wyszli z kursem na poziomie 1,40, który spadł na 1,30. To jest żaden spadek.
Często kurs spada z 1,70 na 1,30 u wszystkich bukmacherów na rynku i to nic dziwnego.
Jeśli chodzi o przebieg meczu, to normalne, ze po pierwszym łatwym secie zawodniczka w drugim może zacząć grać słabiej.

K 0

kokoloko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie chodzi o to , tylko o dziwny przebieg meczu nie mowie ze tak jest w tym przypadku , ale nie mow mi ze nigdy nie spotkles sie ewidetnie z ustawionymi meczami?
przyklad jak jest ostatnia kolejka ligi wloskiej jakos dziwnym trafem kursy na remis jest 1.50 dziwne co i powtarzam , ze nie mowie ze akurat tu jest cos nie tak , tylko ogladajac taki mecz nasuwa mi sie mysl , ile to dziwnych meczy wpadlo , a to zawodnik prowadzi w szlemie juz 2 :0 i trzeciego uwala , po czym w czwartym roznosi przeciwnika, oczywiscie , kazdy ma inne odczucia, sadzicie ze zawodnik poprostu zagral slabiej ok wasza sprawa
tak samo ma sie mecz hokeja gra faworyt z ostatnia druzyna kurs 1.2 regulaminowy czas gry remis , poczym dogrywka 1 min bramka i dziekuje wygrali? wygrali zdobyli pkt zdobyli , buk napchal kase ? napchal tylko gracze sa w tyl

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Domyślam się, że od tego dnia interesujesz się sportem bądź zakładami bukmacherskimi.
Po drugie kursy nie grają.
Po trzecie ile razy to już na forum był powtarzany temat o wzrostach i spadkach kursów.
To że są ustawione mecze nikt tego nie wyklucza, ale przywołany przecież Ciebie mecz z WTA to zwykła codzienność.

hopkirk 1,1K

hopkirk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
kokoloko widocznie za mało jeszcze widziałeś.
Co z tego, ze na remis był kurs 1,50? Mnóstwo razy widziałem takie kursy. Czasami był remis, ale częściej nie.
To jest sport, kurs 1,20 nic nie znaczy. Sytuacje, o których piszesz to normalność.

K 0

kokoloko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
widac ktos nie umie czytac ze zrozumieniem, nie pisze ze kursy graja tylko po nich widac jaki jest popyt na dane zdarzenie wiec jak bardzo spada widac jak i na kogo jest obstawiany, zawodnik i tak wygral czy 2: czy 2:1 jest bez roznicy ale dla buka juz tak nie jest, widze natomist ze sa tu sami znawcy , ktorzy potrafia pisac widze ze od wczoraj interesujesz sie zakladami naprawde super tekst. jesli jestes taki zaawca prosze napisz mi na pw wymienmy sie screenami wygranych kuponow , bo to wg mnie o czyms swiadczy , widze i czytam duzo typow w zakladce typy dnia super analizy, co z tego ja co 3 nie trafiona , taka skutecznosc to nawet laik ma. Dlaczego robicie z siebie jakis najmadrzejszych, dalem temat do rozmowy , myslalem ze napisze ktos o tym jak czesto sa mecze manipulowane na korzysc buka, ale nie zaraz tylko bluzgi ,

Status
Zamknięty.