>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

US Open - 26.08-09.09.2013

Status
Zamknięty.
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

US Open 26.08-09.09.2013

USA, Nowy Jork

http://www.usopen.org/index.html

Pula nagród: 25 526 000 $
Drabinka: 128S/128Q/64D
Dyrektor: David Brewer

Korty twarde

USTA Billie Jean King National Tennis Center
Flushing Meadows–Corona Park​

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
fonfe +1 Punkty (Twoje ostrzeżenia w stosunku do mnie to tylko oznaka twojej słabości ;))
scotratez 3,8K

scotratez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Memphis
Kirsten Flipkens - Venus Williams - 1 (2,00)⛔
Bet365
Ciężko przejść obok takiego kursu. Nie dość że bukmacherzy ocenili stan tej rywalizacji 50/50 to jeszcze za faworytkę wskazali Venus Williams. Zrozumiałe jest to na pewno jeżeli spojrzymy na miejsce w którym rozgrywany jest turniej oraz zasługi Venus Williams. Jeżeli jednak spojrzymy na aktualną formę obu dziewczyn to Kirsten Flipkens jest tutaj faworytką. Belgijka ma zacznie więcej do zaoferowania. Bardzo poprawiła w tym roku swoją grę. Zresztą jej wyniki w ubiegłym roku i w obecnym roku są rewelacyjne. Venus ma potężne problemy z regularnością. Widać że problemy z plecami jej towarzyszą cały czas. Amerykanka męczy się na korcie i widać to gołym okiem. W mojej ocenie jej forma będzie szła sukcesywnie w dół. Oczywiście Venus powalczy jednak po kursie 2.00 Flipkens należy po prostu lekko spróbować.

Irina Camelia Begu - Uruszla Radwańska - 2 (1,33)✅
Bet365

Tutaj sprawa jest dla mnie bardziej klarowna. Polka na hardzie radzi sobie dobrze. Ostatnio złapała ją jakaś infekcja i musiała zrezygnować z ostatniego turnieju. Widać że US Open traktuje poważnie i chce mieć jak najwięcej sił na Wielki Szlem. Takie rywalki jak Irina Ula powinna pokonywać. W Carlsbad czy w Stanford ogrywała Jelene Jankovic (fakt bez formy), Marine Erakovic czy Daniele Hantuchova. Begu jest podobnego kalibru do tego bez formy. Nie sądzę aby Ula już w pierwszym meczu została wyautowana z turnieju z tak przeciętnie grającą rywalką w tym roku na hardzie.

madeinpln1992 +1 Punkty
bodescu_wampir +4 Punkty (Ula zagrana... Ula wygrana... powodzenia ;))
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Village Montana
Vesnina E. - Beck A. (1.30)
Śmiało idę w ten mecz i jakoś specjalnie się go nie obawiam. Rosjanka lubi grać na twardych nawierzchniach i czuję się na nich dość solidnie. Przeciwniczka całkiem w jej zasięgu. Powinna szybko przełamać i kontrolować swoje podanie. Beck, w New Heaven, na cztery mecze, zanotowała dwa zwycięstwa, w tym trzech meczach przegrywała sety. Rosjanka, nie dość że przy siatce, gra bardzo sprawnie, to jej doświadczenie w takich meczach powinny sięgać górę. Wiadomo, że w WTA, są różne niespodzianki, ale w tym meczu jasno widzę w kolejnej Rundzie Vesninę. Rosjanka, jest 24 w rankingu i z pewnością będzie tu chciała trochę punktów sobie &#39;wygrać&#39; Stawiam na Rosjankę.
/ B365 !

arkadio481 +2 Punkty
T 95

typychecmana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Coco Vandeweghe - Aleksandra Krunic
Coco Vandeweghe wygra 2:0 bet365
To będzie bardzo szybkie zwycięstwo Amerykanki. W 1 rundzie łatwiejszej rywalki nie mogła dostać. Aleksandra Krunic to tenisistka dobra na zawodniczki które popełniają masę błędów. 167 centymetrów i 45 kilogramów mówi samo za siebie. Coco zna te korty. W tym roku przyzwoite wygrane, a z kurduplami radziła sobie dosyć szybko. Krunic nie ma czym postraszyć. Będzie grała te swoje baloniki i czekała na błędy przeciwniczki. 2:0 i elo Aleksandro

zendi94 +4 Punkty
kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Coco Vandeweghe - Aleksandra Krunic
Coco Vandeweghe wygra 2:0 bet365

To będzie bardzo szybkie zwycięstwo Amerykanki. W 1 rundzie łatwiejszej rywalki nie mogła dostać. Aleksandra Krunic to tenisistka dobra na zawodniczki które popełniają masę błędów. 167 centymetrów i 45 kilogramów mówi samo za siebie. Coco zna te korty. W tym roku przyzwoite wygrane, a z kurduplami radziła sobie dosyć szybko. Krunic nie ma czym postraszyć. Będzie grała te swoje baloniki i czekała na błędy przeciwniczki. 2:0 i elo Aleksandro

Chcesz mi powiedzieć, że Coco nie należy do zawodniczek, które popełniają masę błędów? Ona ma tylko serwis i siłę oczywiście, a błędów popełnia bardzo sporo. Jeśli serwis nie będzie funkcjonował na dobrym procencie to może pożegnać się już w 1. rundzie

madeinpln1992 +1 Punkty
djoko_ 210

djoko_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Davis L. - Suarez Navarro C. Davis L. + 4,5 gema 1,94 Marathon ⛔
Lauren Davis – 70 rakieta rankingu WTA podejmie w pierwszej rundzie 20 zawodniczkę tego rankingu – Carla Suarez Navarro . Patrząc na formie w ostatnich turniejach na hardzie to zaprezentowały się obie bardzo podobnie. Davis porażka w 2 rundzie w Cincinnati ( ugrała seta z Li Na ) oraz w Toronto ( porażka w dwóch setach z Bartoli ), odpadła w pierwszej rundzie w Portland ( z Japonką Hibi ) gdzie była rozstawiona z nr 1. Carla w turniejach US Open Series nie prezentowała się dużo lepiej. 2 runda w New Haven ( przegrana 1:2 z Halep), Toronto ( porażka 1:2 ze Stosur) i Carlsbad ( poległa 0:2 z Razzano), a do tego porażka już w pierwszej rundzie w Cincinnati z Erakovic. W czasie tych turniejów Davis pokonała między innymi dwukrotnie Kuznetsovą i Zakopalovą, a Carla uporała się z Vinci i Hampton. Davis w przeciwieństwie do swojej jutrzejszej rywalki nie zagrała w New Haven ( moim zdaniem to na korzyść Lauren) – może złapała trochę świeżości?. Dodajmy do tego, że Davis jest Amerykanką, a w Nowym Yorku publiczność delikatnie mówiąc nie sprzyja przeciwnikom gospodarzy. Co więcej, Carla najbardziej lubi grac na clayu, a Lauren na nawierzchniach twardych. W historii US Open Suarez najlepiej poszło dwa lata temu, gdy dożerała do 4 rundy, rok temu 2 runda i porażka 1:2 z naszą Agnieszką Radwańską. Lauren natomiast w 2011 odpadła w pierwszej rundzie, a rok temu nie przeszła kwalifikacji ( w każdym z 3 jej meczy w Nowym Yorku pokryty został handicap +4,5). Jednak dla mnie najważniejsza jest obecna dyspozycja zawodniczek i uważam, że bukmacherzy nie doceniają młodziutkiej Davis ( 20 lat) wystawiając kurs 3,65 na jej zwycięstwo ( Marathon). Jak dla mnie jest to bardzo waleczna zawodniczka i nawet jeśli przegra to wydaje mi się, że handicap +4,5 gema zostanie spokojnie pokryty.

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z fotela
W pierwszej rundzie stwierdziłem, że zminimalizuję swe typy do obserwacji tego co się wydarzy w 1r. i będę bacznie obserwował wyniki, ciekawostki.
Na początek sądzę, że buki dobrze wystawiły kursy na Flipkens - Williams. Venus o czym napisał scotratez ma nadal problemy zdrowotne, może nie oficjalnie ale widać na dłuższym dystansie, że jeszcze sporo ma do nadrobienia jeżeli chce się liczyć w grze, turniejach w przyszłości.
Tutaj jednak sądzę, ze publiczność dla Venus moze zrobić sporo i tak jak brakło sił w Toronto, aby dokończyć swą gre, tak tutaj (jak na moje) powinniśmy mieć Venus w 2r.
Publiczność w Londynie &#39;polubiła&#39; Bartoli i pomimo iż publiczność wcale nie była niemiła dla Flipkens tak gra jej była całkowicie inna od tej z wcześniejszych spotkań.. była po prostu słaba.
Dlatego gdybym miał coś grać w tym spotkaniu to bym grał i polecał coś w stronę Venus. W kursie @2 na Flipkens nie ma żadnego value.. nie widzę grania tutaj tego typu jako ciekawostkę za drobne czy jako typ dnia.

Drugi typ, którego nie gram jest Ula z Iriną, co prawda Begu jest bez formy albo z formą tragiczną, ale jest swoje w stanie ugrać. I z Meusburger czy Riske (które formy mają stabilne - dobre) jest w stanie walczyć na korcie jak równy - z równym, nasza Ula należy do graczy, którym jak coś nie idzie - to charyzma na dalszą gre też już nie. A jeżeli pójdzie nie po jej myśli to będziemy czytać: &#39;nie wyleczyłam sie do końca, przepraszam - dziękuję za wiarę we mnie&#39;.
Na drodze Stephens czai się jednak Urszula Radwańska, z którą może się spotkać w II rundzie. Przedtem jednak krakowianka musi pokonać Irinę Begu. Rumunka rok temu sensacyjnie wyrzuciła w I rundzie Woźniacką. Polka w Nowym Jorku wygrała w seniorskiej karierze tylko jeden mecz, więc pokonanie tych dwóch rywalek będzie życiowym sukcesem dla 22-latki.
może i lekki przerost formy nad treścią, ale mnie upewnia, że robię dobrze.
Kurs do predyspozycji jest za mały.

Co do reszty spotkań całkowicie nie wiem jak się za to zabrać, bukmacherzy też z liniami w hc przesadzili.. Więc wybieram Halep, która jako jedna z nielicznych zawodniczek z cegły na hard przeszła bardzo dobrze, podsumowaniem tego jest finał w New Haven. I nie ma co tłumaczyć tego iż ktoś odpuścił przed US, bo na poczatku drabinka nie była znana, a gdy była to był już półfinał i w półfinale/finale wcale o małe sumy na życie nie chodziło. Wygrała z Hantuchova, Navarro, Makarova, Wozniacki, Kvitova, żadnych z tych nazwisk nie moze się powstydzić, większość to była wygrana w dwóch setach.
Dodać można, że Simona już w Budapest&#39;cie biła mocno czy to przy siatce czy z głębi kortu. Jak widac na skrótach finału teraz nadal bije mocno, ale wszystko wchodzi w kort.. a liczba błędów niewymuszonych została znacznie zminimalizowana.
skrót finału:

Halep S. wygra DW 2:0 @1.40 Bet365
Halep S. wygra @1.17 MarathonBet
I taśma bez analizy:
Halep S. + Williams S. + Li N. + Azarenka V. AKO; @1,37 MarathonBet

archi88 +4 Punkty
typer-108445 +1 Punkty (za tenis dw 2:0)
senmay65 +1 Punkty (dobry typ)
89fanatyk +1 Punkty (Dzięki za tytuły.)
magician +1 Punkty
arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Laura Davis - Carla Suarez Navvaro
Typ: Davis +1,5s @ 2,00

Zaczynamy US Open 2013 a wraz z nim typujemy od samego początku, gdyż wydaje mi się, że to jakieś malutkie nieporozumienie ten kurs na Davis. Amerykanka na hardzie zawsze groźna, gra u siebie, potrafi zaskoczyć, a przede wszystkim jest ambitna. Dostrzegają w niej talent, a rywalka nie z najwyższej półki, a na dodatek nie zbyt groźna na tej nawierzchni, gdyż jak wiemy Hiszpanka woli bardziej korty ziemne. Wygrana nad Hampton czy Vinci nie robi z niej mistrzynią US Open i w ogóle dziwię się tym kursom. Jeśli grały by na mączce to bym to zrozumiał, jednak nie na hardzie, gdzie Davis spisuje się całkiem nieźle. Dwukrotnie pokonała Kuznetsovą, nie jest to już ta sama wielka tenisistka, ale dalej grać potrafi i nie jest to łatwa rywalka nawet dla tych najlepszych. Do tego zwycięstwo nad Zakopalovą i urwanie seta Chince Na Li. Jestem zdania, że Amerykanka spokojnie może wygrać to spotkanie, kurs też bardzo sympatyczny, w granicach 3,5, jednak trochę bezpieczniej zagram, gdyż Laura lubi też oddawać punty za darmo. Niemniej jednak jest spore value, moim zdaniem szanse są 50/50, a Pinnacle wystawiło 2,00 na choćby seta Davis. Brać, grać, pobierać - powodzenia!

psotnick +10 Punkty (Za zgodność typów:))
R 0

roger40

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lebork
K.Nara - A.Cadantu -1 1.50
1 runda US Open. Faworytką jest Japonka,która ma większe umiejętności na hardzie, przeszła spokojnie kwalifikacje, i nie dziwię się takiego kursu.Rumunka Cadantu bardziej preferuje nawierzchnię ziemną i Nara powinna sobie poradzić.

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Voskoboeva-Niculescu 2 @1.55
Bardzo podoba mi sie tenis Rumunki. Sily nie ma tutaj zadnej, ale umiejetnosci czystej gry bardzo duze. Mozna oczywiscie gdybac, co byloby gdyby tej sily u Niculescu bylo troche wiecej... Forma wydaje mi sie jak najbardziej ok... Przede wszystkim wystep w Cincinnati napawa optymizmem. Weszla tam jako lucky loser, ale bardzo dobry mecz z Vania King zagrala w kwalifikacjach. Nastepnie pewna wygrana Niculescu z Wickmayer i zatrzymala sie na Caroline Wozniacki, tez stawiajac Dunce bardzo duzy opor. Ostatnio co prawda krecz w kwalifikacjach do New Haven z powodu lewego uda, ale czy te krecze tak naprawde jeszcze kogokolwiek dziwia przed szlemem. Oczywiscie warto zagrac u bukmachera krecz=zwrot, ale naprawde nie sadze, by mialo to wplyw na ten mecz. Poza tym co tu duzo mowic. Niculescu byla juz tutaj w 4 rundzie, na Australian Open tez dwukrtonie 3 runda, takze dobrze wypada w szlemach. Voskoboeva ma wyskoki od czasu do czasu, ale ostatnio radzi sobie zdecydowanie slabiej. Lepiej w korcie gra Niculescu i to bedzie czynnikiem decydujacym moim zdanie mw tym meczu. W drugiej rundzie zwyciezczyni zagra najprawdopodobniej z Serena Williams na glownym korcie, wiec to tez fajna nobilitacja dla tego meczu.

roxanne +13 Punkty
wlodek02 1,9K

wlodek02

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czas wakacji więcej odpoczynku mniej sportu trochę mało interesowałem się ostatnio tenisem jednak US Open zobowiązuje. dziś ostrożnie:
Puig - Kleybanova @ 2.58 Pinnacle✅
Alisa powoli wraca do formy po pokonaniu groźnego nowotworu i zawieszeniu kariery. Dziewczyna wciąż bardzo młoda 24 lata o dużym potencjale najwyżej 20 w rankingu. bardzo lubiła grę na twardych kortach 2 wygrane turnieje ostatnio zacięty mecz z Kerber świadczący o powrocie do niezlej gry. Jej rywalka to 20-latka z Puerto Rico już kilka fajnych występów duży talent. Jednak dziś spodziewam się zaciętej wali i wygranej Kleybanovej
Mladenovic - Medina Garrigues @ 2.5 Bet 365⛔
Medina wiadomo doświadczenie . Mladenovic nie może rozwinąć skrzydeł ostatnio obie w słabej formie stawiam jednak na rutynę Hiszpanki i równiejsza grę.

auroksreno 763

auroksreno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(A.Radwańska) vs (Soler-Espinosa +1,5s) 2 @ 7,50 (PaddyPower) ⛔ nie
Oczywiście Polka ma wszystko by ten mecz wygrać nawet w mniej niż 15 gemach, ale jedna okoliczność zwraca moją uwagę: jest to mecz otwarcia. Atmosfera takich spotkań wygląda dość specyficznie. Sylwia zagrała kilka dobrych rund otwarcia w tym sezonie (2:1 ze Szczawioną i 2:0 z Moritą w kwietniu, 2:0 z Begu w maju, 2:1 z Johansson w lipcu). Agnieszka to inny poziom, ale moim zdaniem postawienie, że Hiszpanka uniknie setowego zera jest warte ryzyka. Kurs zachęcający.
Dla odważniejszych:
(A.Radwańska) vs (Soler-Espinosa +3,5g) 2 @ 10,0 (PaddyPower) ⛔ nie

W 115

werg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Cetkovska P.-Arvidsson S.
Typ: Cetkovska P.
Kurs: 1,61
Bukmacher: Betfair

Całekiem ciekawy kurs na zwycięstwo Petry Cetkovskej w meczu z Sofią Arvidsson. Chociaż H2H jest na korzyść Szwedki, wygrana z 2007 roku jak dla mnie jest słabym argumentem. Obecna forma jest zdecydowanie po stronie Czeszki o czym świadczy trzecia runda na kortach Rolanda Garrosa i wimbledońskich. Także bilans meczów na twardej nawierzchni jest po stronie Petry 100/58, natomiast Sofia ma ujemny bilans na hardzie 91/99. Tym samym gram w stronej naszej południowej sąsiadki.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Village Montana
Begu I - Radwanska U (1.33)
scotratez @ już napisał co nie co o tym meczu, ja postanowiłem znowu zaufać naszej rodaczce z nadzieją, że dziś awansuje do drugiej rundy i wymaże tą porażkę którą właśnie w Begu też na hardzie przegrała, w dwóch setach. Jeśli Polka, się postawi w meczu, to spokojnie awansuje do kolejnej rundy, jedno jest pewne, nie może psuć serwisów i pilnowała swoje podanie. Jeśli będzie utrzymywać swoje podanie (WTA, to raczej niemożliwe) to mecz powinien być w jej zasięgu. Nie z takimi zawodniczkami wygrywała, teraz wielki Szlem, wielki prestiżowy turniej, biorę ją po tym małym kursie i spodziewam się jej wygranej.
Oprócz tego spotkania można spróbować jeszcze ten mecz, bez dogłębnego rozpisania.
Voegele S. - Schmiedlová A. K (1.67)
całkiem przyzwoity kurs, zawodniczka o bardzo silnej woli walki, która potrafi wiele zrobić na swoją korzyść w meczu. Miewała sytuacje, w których przegrywała 4:0 a i tak potrafiła doprowadzić do wygrania seta... można jej zaufać tak myślę.

Unibet !

pato210 2K

pato210

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Flipkens K. - Williams V.
Flipkens @ 2.00

Zaczynamy US Open po zobaczeniu oferty od razu wpadł mi w oko ten typ. Williams nie jest już ta samą zawodniczką co w poprzednich latach gra miernie bez większego pomysłu na gre. jej rywalką będzie bardzo dobrze grająca Belgijka jest w dobrej formie ostatnio grały mecz ze sobą i górą była Flipkens.. Amerykanka pauzowała z powodu kontuzji pleców, i wróciła niedawno na korty więc jej forma nie może być jakaś bardzo dobra. Uważam że ten typ jest dosyć pewny i można go pograć za grubszą stawkę

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Village Montana
Kuznetsova S. - Burdette M (1.42)
Na Rosjankę taki kurs.. no nie spodziewałbym się. Biorę jej czysty win. Choć może nie gra jak to bywało w innych latach, ale jeszcze coś o grze jednak pamięta i rywalki pokonuje dość szybko. Dosyć solidnie się porusza po korcie i dużo biega. Z pewnością na hardzie, będzie jej się lepiej grało, z jej szybkimi forehandami. Mam nadzieje tylko, że nie będzie dużo popełniać DF, bo raczej z tego znana nie jest, ale w WTA, to już mnie nic nie zdziwi. Stawiam, na jej czysty win, bo myślę, że doświadczenie tu wyjdzie góra.
Unibet !

snajperxxx +3 Punkty
zendi94 +4 Punkty
arkadio481 +2 Punkty
ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
J.Goerges-Ch.Mchcale
over 21,5 gem/ 2,00 bet365
Myśle że czeka nas w tym spotkaniu festiwal niewymuszonych błedów,przełamań i wielu zwrotów akcji ponieważ obie panie są wrecz w tragicznej formie aż żal patrzec na to co wyprawiaja na korcie,co turniej to grają coraz gorzej ,odpadaja od dłuższego czasu 1 r czasami zadziwia i zamelduja sie w 2 rundzie...To może być długi mecz bo wygra ta która tych błedów popełni mniej finalnie. Ja osobiście postawiłbym na amerykanke publiczność pewnie pomoże a Niemke jak zwykle zawiedzie głowa.
P.Kvitova-Doi.M ✅✅ ah Petrunia.. (teraz śmiało i grubo na Jovanovski win,nie moge sie doczekac kursów)
:grin:

+2.5 set/ 4.50 bet365
Szkoda ze Czeszka nie trafiła w 1 r na troche lepsza zawodniczke wtedy może próbowałbym zagrać czysty win ,przydłby sie jej zimny prysznic po tym co grała w fianale New Haven bo to była Taksańska masakra piła mechaniczna ,Czeszka bardzo często traci koncentracje , rozdaje punkty i sety zawodniczkom duzo słabszym od siebie ,może japonka poszuka szansy dla siebie w tym meczu przy chwilach załamania Petry i powalczy o seta?

mokot +2 Punkty
arkadio481 +2 Punkty
mad3rs 2,5K

mad3rs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
???? Watson H. (+1,5s.) v Halep S. ✅
3,56 Pinnacle

Pierwszy mój typ z WTA na tegorocznym US Open i od razu poszukuję niespodzianki. O Halep pisać nie trzeba, jest w fantastycznej formie, wygrywa turnieje niezależnie od nawierzchni, po prostu jedna z lepszych zawodniczek w tym sezonie. Watson miała przerwę spowodowaną chorobą a dokładnie monukleoza przerwała jej karierę na kilka tygodni. Jak wiemy aby wyleczyć taką chorobę jedyną możliwością jest odpoczynek więc przerwa od startów była nieunikniona. Ogólnie mówiąc ten sezon Watson ma dość, przed przerwą również grała mizernie, jednak było widać przebłyski. Dzisiaj gram handicap gemowy na Heather, wierzę, że przeciwko tak dobrze dysponowanej przeciwniczce, wzniesie się na wyżyny możliwości. Możliwe również, że Halep przez pewien czas będzie odstawać bo trudy tak częstego grania będą widoczne i w tym sezonie już się pojawiały. To chyba tyle - typ przede wszystkim przeciwko organizmowi Halep, na Wielkim Szlemie może się wszystko wydarzyć. Kurs niewątpliwe duży bo tak jak mówię Halep musi odczuwać trudy częstego grania, co może grozić utratą seta z wracającą po przerwie Watson, która w ostatnich swoich meczach nie prezentowała nawet 25 procent tego co potrafi. Typ z przymrużeniem oka.

morwa +1 Punkty (graty,widze forma jest)
arkadio481 +2 Punkty
M 5

michal94sport

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Dyscyplina: Tenis kobiet /US OPEN
Spotkanie: Agnieszka Radwańska - Maria-Teresa Torro-Flor✅
Godzina: 17:00 (I mecz na korcie Louis Armstrong Stadium)
Typ: Agnieszka Radwańska wygra 2:0
Kurs: 1,10
Bukmacher: toto-mix

Analiza:
Agnieszka Radwańska w swoim drugim meczu na tegorocznym US OPEN zagra po raz pierwszy w karierze z Hiszpanką Marią-Teresą Torro-Flor sklasyfikowaną w rankingu WTA na 103 pozycji. Radwańska w pierwszym meczu zagrała przyzwoite zawody z inną hiszpanką Espinozą oddając rywalce 3 gemy. W środowym meczu powinno być podobnie. Torro-Flor w pierwszej rundzie pokonała Erakowić . Według mnie mała niespodzianka patrząc na wynik 6:0 6:4 Hiszpanka w tym meczu nie miała żadnego kończącego uderzenia. Hiszpanka dobra skuteczność w wygrywaniu piłek po pierwszym serwisie 84% sporo błędów podwójnych 8 jak tak krótki mecz 68 minut. W tym meczu z Radwańską spodziewam się, że na początku Hiszpanka będzie lekko spięta , popełni błędy. Polka ma szeroki wachlarz umiejętności. Jej gra kombinacyjna sprawia problemy rywalkom. Torro - Flor nie ma nic do stracenia w tym meczu musi grać ostro , jeśli serwis będzie na poziomie jak w meczu z Eraković i będzie dokładny forhend pod linie końcową to jest szansa na wygranie kilku gemów. Ciężko będzie Hiszpance na urwanie seta nie mówiąc o meczu. Agnieszka Radwańska licząc wszystkie starty na US OPEN od 2006 roku 4 razy odpadła w drugiej rundzie (2006,2009,2010,2011)
Przegrywała wtedy chociażby z Kerber i Peng.
Najlepszym wynikiem Hiszpanki w tym sezonie jest ćwierćfinał w Bogocie .Pokonał tam Rus i Johannson. Grała w kwalifikacjach w Cincinnatii wygrała gładko z Pironkową i gładko przegrała z Martić. Na Wimbledonie 2runda, w Paryżu 2 runda więc czy pewnie i Nowym Yorku 2 runda. Trudno szukać niespodzianki w tym meczu. Ekstraklasa kontra II liga.

Status
Zamknięty.