>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Urząd Kontroli Skarbowej - Bukmacherka

auroksreno 763

auroksreno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale ja wcale malych kwot nie wplacalem ja sam sie dziwie ze w charakterze swiadka Mnie wzywaja, bo ja grube tysiace wplacalem.. ale niestety nie wyplacalem
to widocznie wlasnie dlatego ze nie wyplacales i nie zarobiles ????
Jasne, że tak.

Przecież już 30 lat temu Bareja wiedział co się święci...

Hazardzista: Sto piętnaście!
Celnik I: Powinno być sto dziewiętnaście. Cztery złote wam brakuje!
Hazardzista: Przegrałem cztery złote, bo mi szurbet nie wszedł!
Celnik II: Słowem wracają do kraju cztery złotówki mniej...
Hazardzista: Tak!
Celnik II: A gdyby tak każdy wracał ze stratą paru złotych byłoby tych pieniędzy mniej coraz!
Celnik I: Złotówek Polaków!
Hazardzista: To co mam zrobić?
Celnik II: Sześćdziesiąt za każdą brakującą złotówkę. A wykształcenie macie jakieś?
Hazardzista: Wyższe!
Celnik II: A przepraszam! To po siedemdziesiąt pięć.

[youtube]h04UBP-179s[/youtube]

Więc pamiętajcie, jeśli skończyliście jakieś studia to koniecznie trzeba zapytać jaki mają cennik dla tych z wyższym wykształceniem!

M 0

marekdx280

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale ja wcale malych kwot nie wplacalem ja sam sie dziwie ze w charakterze swiadka Mnie wzywaja, bo ja grube tysiace wplacalem.. ale niestety nie wyplacalem

A z jakiego banku wpłacałeś?
Jakiego rodzaju przelewem? karta, przelew bankowy czy przelewy24

M 0

marasik17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
Konto mam w BZ WBK na bah juz dobrze nie pamietam bo to bylo kilka lat temu , ale byly chyba bezposrednio wplacane przez konto i przelewy 24 , na bet365 wplacalemm przez karty kredytowe ,przelewy 24

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Skoro tylko wpłacałeś, to zapoznaj się z tym co w wątku o Ustawie hazardowej napisałem innemu koledze @pawel1615 w formie podpowiedzi, gdyż chyba i Ty lubisz oglądać transmisje na stronach buków, chcesz mieć dostęp do pełnych informacji i statystyk oraz lubisz otrzymywać gadżety ????
http://forum.bukmacherskie.com/f98/ustawa-hazardowa-prawo-hazardowe-cz-2-a-58266-201.html#post5166155

L 516

lipny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
AuroksReno

marasik17 Podstawą wezwania jest zawarcie zakładu na np BaH&#39;u na terytorium Polski. To jest podstawa do udowodnienia, osądzenia, nałożenia kary :] cała reszta to wypadkowe

M 0

marasik17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
X 283

xpiccolox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wychodzi na to ze mają dane z jakiegoś okresu, ludzie którzy w tym okresie wplacali i wyplacali dostają wezwanie jako podejrzany. W roli świadka wzywają tych co mają tylko wpłaty.
@karolec1989, Roxanne też dostała wezwanie, a jest tutaj moderatorem.
@marasik17 po przesłuchaniu koniecznie napisz jak było, o co pytali itd

N 0

nie-legalny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
oby nie z Wiezienia ;)
nie przyczepic ???? przyczepic sie moga tylko jak wyplaciles wiecej niz wplaciles bo jak sie rozmnozyly bez grania ? ???? ja bym na twoim miejscu powiedzial im tak jak ktos zaproponowal juz w innym temacie - ze dokonywales wplat zeby ogladac transmisje z meczow - to jest legalne i zapisane u nich w regulaminie ;)

M 0

marasik17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
nie przyczepic ???? przyczepic sie moga tylko jak wyplaciles wiecej niz wplaciles bo jak sie rozmnozyly bez grania ? ???? ja bym na twoim miejscu powiedzial im tak jak ktos zaproponowal juz w innym temacie - ze dokonywales wplat zeby ogladac transmisje z meczow - to jest legalne i zapisane u nich w regulaminie ;)

Nawet jesli wplacalem grubsze kwoty? To troche podejrzane ze wplacalem tysiace za ogladanie meczy :razz:

b3a 1,3K

b3a

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nawet jesli wplacalem grubsze kwoty? To troche podejrzane ze wplacalem tysiace za ogladanie meczy :razz:
Nikt nie ma prawa decydować gdzie trzymasz swoje oszczędności... wierzysz tylko maltańskim bukmacherom, taka Twoja natura.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli jednak nie mowic ze sie gralo?
Nigdy do niczego się nie przyznawaj, złapią cię pijanego w samochodzie, to mów, że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni, to mów, że to pożyczone spodnie, a jak cię złapią na kradzieży za rękę, to mów, że to nie twoja ręka. Nigdy się nie przyznawaj.
— Cichy - &quot;Młode wilki&quot;

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
paulattryda +4 Punkty
fejsbvgftrbh +9 Punkty (Piękny i prawdziwy cytat.)
neil 5

neil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co widzę to są tutaj głównie wezwania za rok 2011 czy spotkał się ktoś z okresem za rok 2012 lub bliższy obecnemu? Być może mają jedynie dane z lat 11/12 czy coś takiego

M 20

mirekswirek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pyrlandia
Witam ,czytam forum od paru miesięcy ponieważ sam grałem w Bah ale tylko do 04.2011 i wiem po przeczytaniu uzasadnienia sądu dla plusgsm że mogą mnie cmoknąć w pup ę. Jedyny problem to ,że grałem w innym i wpłacałem kartą kredytową drobne kwoty , ale to raczej nie wyjdzie...
Z moich obserwacji wynika to,że mogą mieć problemy tylko osoby mające konto gracza na Bah do roku 2012 i robiąc wypłaty i wpłaty z konta banku w Polsce(obojętnie jakim) na ich konto w pekao lub mającym konto w pekao (kiedyś takie z żubrem na niebieskim tle) którzy wpłacali lub wypłacali z innych buków na konto w pekao ponieważ UC musi dostawać dane od nich o przelewach podejrzanych z kont zagranicznych ,dlatego niektórzy dziwią się ,że nie mieli nic wspólnego z Bah a dostają wezwanie...
Jeszcze pytanko,adamkrasinski kiedy postawiłeś dom na przelotowej 12 w Wyszkowie? Bo z tego co pamiętam to są tam tylko nieparzyste numery działek?

fejsbvgftrbh +9 Punkty (Dokładnie.)
rosomak74 54

rosomak74

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam wezwanie w charakterze podejrzanego na początek marca.Chciałbym aby ktoś kto już był, napisał jak się odbyło przesłuchanie, czy się przyznał czy nie i jak ewentualnie został ukarany.

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moze jak ktos dostanie wezwanie niech napisze z jakiego Urzedu Celnego przyszlo wezwanie zebysmy wiedzieli czy mamy sie czego obawiac ????

M 0

marasik17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
Ja mam wezwanie w charakterze podejrzanego na początek marca.Chciałbym aby ktoś kto już był, napisał jak się odbyło przesłuchanie, czy się przyznał czy nie i jak ewentualnie został ukarany.
Tylko jakos nikt takich relacji nie zdaje:) o przepraszam jedna osoba opowiadala a tak to
nie widzialem :) To ja sie pytam gdzie jest tych ponad23 tys ludzi ?:)

rosomak74 54

rosomak74

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wezwanie z Częstochowy. Też mi się wydawało że to wszystko ściema. A tu masz babo placek ????

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co widzę to są tutaj głównie wezwania za rok 2011 czy spotkał się ktoś z okresem za rok 2012 lub bliższy obecnemu? Być może mają jedynie dane z lat 11/12 czy coś takiego
Przeczytaj:
Sąd Rejonowy w Pabianicach wymierzył karę grzywny w wysokości 12 tys. złotych 37-letniej mieszkance Pabianic, która w ciągu ostatnich czterech lat uczestniczyła za pośrednictwem Internetu w nielegalnych zagranicznych zakładach wzajemnych.
http://www.lodz.ic.gov.pl/index.php?id=15&amp;amp;look=362
..............
Tym razem Sąd Rejonowy w Częstochowie orzekł 3 tys. złotych kary grzywny dla mieszkańca Częstochowy. 37 – latek we wrześniu 2012 roku uczestniczył za pośrednictwem Internetu w nielegalnych zagranicznych zakładach wzajemnych.
http://www.katowice.ic.gov.pl/zapadaja-kolejne-wyroki-za-udzial-w-nielegalnych-grach-hazardowych-w-internecie,n-300

O 24

obywatel88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wezwanie z Częstochowy. Też mi się wydawało że to wszystko ściema. A tu masz babo placek ????

Wysłałem Ci PW, krótki opis jak wygląda wizyta w UC w roli podejrzanego.

rosomak74 +6 Punkty