>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Unibet - opinie

L 9

lukiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak wygląda cashout? Coś podobnego jak w bet365? Przez cały czas trwania zdarzenia jest dostępny?

_black_horse_ 883

_black_horse_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 2 stycznia 2020 01:10 przez anosevenA mnie ostatnio zaskoczyli i po kilku miesiącach przerwy podarowali 250 zł i 125 zł darmowych środków na grę (dzień po dniu). Wcześniej dostawałem po 50 zł. Duży plus za to ;) 

To ja też chyba sobie zrobię u nich przerwę bo te bonusy za obrót to jakaś porażka jest 

D 58

drpajchivo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam problem z zalogowaniem, ani na telefonie ani na komputerze nie mam przycisku "zaloguj" 

Ktoś jeszcze ma podobny problem?

S 98

skazany10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piastów
Mieliście kiedyś taką sytuację? Od kilku lat mam konto, dziś się loguje a konto zablokowane. Piszę do informacji w UK a tam, że sprawą zajmuje się departament ochrony. Możliwy włam na moje konto? Czy jakiś problem po stronie Unibet?

S 93

slawek-80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice Bydgoszczy
cytat z dnia 2 marca 2020 20:12 przez skazany10Mieliście kiedyś taką sytuację? Od kilku lat mam konto, dziś się loguje a konto zablokowane. Piszę do informacji w UK a tam, że sprawą zajmuje się departament ochrony. Możliwy włam na moje konto? Czy jakiś problem po stronie Unibet?

Mnie dzisiaj też wylogowało i przy próbie ponownego logowania wyskoczyło że konto zostało zablokowane. Po napisaniu do nich nikt nie potrafił odpowiedzieć na moje zapytanie i dostałem odpowiedź że sprawa została przekazana dalej.

H 52

hadal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Mam pytanie czy ktoś obstawiał zaklady długoterminowe w Unibet na mistrzostwo ligii ??? Jeżeli ktoś obstawiał np lige belgijska to napiszcie jak wam rozliczyli ten typ bo ta liga uznała ze wiecej grać nie bedzie i wyniki końcowe są takie jak po ostatniej kolejce. Tak samo uznały władze innych lig np w siatkówce czy piłce recznej wiec jezeli ktoś miał taki długoterminowy zakład to bede wdzieczny za wiedze jak go rozliczyli.

Gucci Mane 10,6K

Gucci Mane

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań/Valetta
Jak pewnie wielu z Was kojarzy z mojego tematu NFL, obstawiam właściwie tylko w Unibet.

Świetny buk jeśli chodzi o traktowanie lojalnych klientów. Gram tam za niemałe pieniądze, ale też nie jakieś dziesiątki tysięcy. Na Święta Bożego Narodzenia mogłem sobie wybrać prezent, a było tam parę drogich pozycji jak markowy zegarek, dron z wysokiej półki.

Dużą zaletą Unibet jest dużą ilość promocji. Warto logować się na konto i sprawdzać co ciekawego jest, bo czasem są to np. promocje typu 30 spinów w kasynie bez obrotu. Bodajże w styczniu tego roku było 50 spinów bez obrotu i wykręciłem z tego ponad 300 zł i była to już kasa wolna do gry na zakładach czy do wypłaty.

Oferta ma jeszcze trochę dziur, ale generalnie jest spora. Wypłaty na ecoPayz idą w ciągu 2-3 godzin, rzadko trwa to dłużej. Support jest mega, te osoby tam pracujące nie wklejają kawałków regulaminu jak odpowiedź na pytanie. A w wielu bukach tak jest. Tutaj normalnie ci "agencie" na czacie potrafią pomóc.

Tak z uwagi na brak sportów postanowiłem, napisać post i podzielić się swoją opinią o co tu dużo mówić, moim ulubionym buku. Jak macie jakieś pytania to śmiało pytajcie, gram tam od paru lat i wiem co i jak :) Tylko oznaczcie mnie @Gucci Mane żebym nie przegapił pytania.

B 172

bmoran

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jaki masz obrot plus minus miesiecznie? Ja u nich ok 20 tys przewaznie mam i nawet pendriva nie dali z fizycznych nagrod hehe ale bonusy i rosnace kursy sie zdarzaja

F 0

fujtas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mieliście kiedyś taką sytuację? Od kilku lat mam konto, dziś się loguje a konto zablokowane. Piszę do informacji w UK a tam, że sprawą zajmuje się departament ochrony. Możliwy włam na moje konto? Czy jakiś problem po stronie Unibet?
Mnie dzisiaj też wylogowało i przy próbie ponownego logowania wyskoczyło że konto zostało zablokowane. Po napisaniu do nich nikt nie potrafił odpowiedzieć na moje zapytanie i dostałem odpowiedź że sprawa została przekazana dalej.
Jak tam, wyjaśniły się wasze sprawy?

Mnie teraz czeka kolejna weryfikacja, tym razem potwierdzenie adresu. Ostatnio weryfikacja trwała prawie 2 tygodnie, mimo że chodziło tylko o kartę płatniczą.
Tylko co jeżeli mam teraz tylko polski adres? Mimo wszystko przejdzie, jeśli dam rachunek czy list z banku z polskim adresem?

Gucci Mane 10,6K

Gucci Mane

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań/Valetta
@bmoran sorry, ale z pewnego powodu nie mogę tego powiedzieć.

Widzę natomiast, że Unibet zrobił myk jeśli chodzi o wpłatę wirtualną Visą od Revoluta. Teraz na Revolucie w historii jest jakieś gamemutation. Wszedłem i widzę, że to strona z grami typu League of Legends, jakimś sklepikiem. To dobry ruch, bo nie wpłacamy do buka, tylko do sklepiku a grami.

H 538

hagi84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale jakie to ma znaczenie jeśli chodzi o revoluta? Jak u nas statusu bankowego póki co nie mają i zapewne w tym roku nie będą mieć

F 0

fujtas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mnie teraz czeka kolejna weryfikacja, tym razem potwierdzenie adresu. Ostatnio weryfikacja trwała prawie 2 tygodnie, mimo że chodziło tylko o kartę płatniczą.
U mnie konto zweryfikowane pomyślnie, trwało to o wiele krócej, niż poprzednio.