>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Unibet - nowa domena dla polskich graczy

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Był komunikat ze tylko do 14 czy tam 17 lipca tylko, przestancie pytac 100 razy o to samo. Maile unibet tez wysylal z tymi informacjami.

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sulechów
Mam pytanie, czy do kwot ~500zł nie muszę się bać wypłacać na kartę/przelewem?

D 405

dobryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Dołaczam się do pytania , kolegi wyzej ???? Ktoś odpowie ?

D 0

djokero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Troche mnie nie bylo i nie inteeresowalem sie za bardzo tematem, czy ktos moze mi odpowiedziec na pytanie czy unibet jest legalny w tej chwili w Polsce? Czytalem troche na internecie i niektorzy strasza, ze mozna dostawac jakies grzywne za granie u nielegalnych bukmacherow.

flavious 19

flavious

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Wydaje mi się, że w myśl prawa - ktoś może się do Ciebie przyczepić w chwili, gdy zarabiasz kasę u &quot;nielegalnego&quot; buka i zapewne rozchodzi się tu o większych graczy i większe wygrane. W moim - dodam że subiektywnym - odczuciu, za samo wpłacenie kasy na konto gracza nikt krzywdy zrobić Ci nie powinien.
Sęk jednak w tym, że gramy dla zysku, a nie z chęci przehulania gotówki, więc jeśli jakiś zysk się pojawi, pojawi się także i ryzyko..

G 17

gonicpieniadz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozumiem problemy z wplatami i wypłatami
Ale czy u tego buka aktualnie można grać bezpiecznie jak kiedyś. Nie wyskoczą z nową dziwną weryfikacją bądź blokadą bez powodu po dużej wygranej?
Bo chyba przestali szanować Polaków

E 285

embotron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie moge wejsc na te domene dzis, ostatnio nie bylo problemu, czy to jakis blad po mojej stronie czy komus tez nie wchodzi?

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
od kilku dni w adresie jest 2 zamiast 1, adres z 1 nie działa bo dodali do listy blokowanych.

K 0

ktsbet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już nie raz tak było i wracali spowrotem, (login i hasło zawsze to samo zostawalo i się logowało) myślę że będzie tak i tym razem unibet356 czy coś takiego, liczę na to bo mam tak troch złotóweko_O