>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Unibet 5e bonus

princeas 11

princeas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dla tych, co otrzymali maila.
Bonus jest aktywny tylko od środy 23 września do 29 września 2009. Oferta jest przeznaczona tylko i wyłącznie dla adresata tego maila. Po aktywowaniu bonusa masz 30 dni na jego wykorzystanie inaczej bonus przepada. Pieniądze nie mogą być wypłacone z Kasyna przed wykonaniem 25 krotnego obrotu. Zakłady na ruletkę, black jack, craps i baccarat nie liczą się przy obrocie bonusem. W przypadku wypłacenia środków z konta w kasynie przed wykonaniem obrotu bonus przepada. Bonus jest przyznawany tylko do kasyna w przeglądarce.

princeas 11

princeas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Tylee depozytow i jeszcze nigdy nic od nich ???? no coz ????

a wypełniałes ostatnio ankiete? obiecali za wypełnienie dać jakies bonusy, nawet do 100 zł na zakłady lub inne. 10 minut poswiecilem,, a dzisiaj widze 5e w kasynie ???? ehh, szkoda, ze az 125e obrotu trzeba zrobic, godzine juz tłuke i dopiero 51 zrobiłem

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
a wypełniałes ostatnio ankiete? obiecali za wypełnienie dać jakies bonusy, nawet do 100 zł na zakłady lub inne. 10 minut poswiecilem,, a dzisiaj widze 5e w kasynie ???? ehh, szkoda, ze az 125e obrotu trzeba zrobic, godzine juz tłuke i dopiero 51 zrobiłem

Ja często tam wpłacam i nie nie dostałem [ nie narzekam, trudno ], a o jakiej ankiecie mówisz ? Rozsyłali mejlami ?

Dostałem od nich zakład bez ryzyka na 1.ligę, do 50 zł będzie zwrot.

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziwnie rozdzielają te bonusy. Dużo wpłat robiłem u nich, a bonusu dla wybranych nigdy nie dostałem