>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ukryte prowizje Moneybookers?

K 0

karzele

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oglądam sobie właśnie - z lekkim przerażeniem - wyciąg online z mojego konta Moneybookers - i tak się zastanawiam - czy w przypadku zasilania konta bet365 drogą &quot;Mbank-mtransfer via moneybookers&quot; (przelewy24) - czy w takim wypadku Moneybookers nie pobiera ode mnie prowizji za WPŁATĘ z konta bankowego na konto Moneybookers - z którego zaraz potem środki przekazywane są na konto bukmacherskie?
Bo to, że Moneybookers pobiera prowizję za wypłatę z konta Moneybookers na konto bankowe - to wiadomo - bodaj 7,18 zł - bagatela - przecież z tego 7,18 zł mógłby być obiecujący zakład do kilkukrotnego obrócenia ???? !
Przy czym nie chodzi mi o to, że te &quot;daj Boże&quot; rzekome prowizje Moneybookers za wpłaty z konta bankowego na konto Moneybookers przy okazji zasilania konta bet365 drogą &quot;Mbank-mtransfer via moneybookers&quot; (przelewy24) - są ściągane z konta w banku, z którego zasilam konto bet365 (Mbank w moim przypadku) .
Bo tak nie jest, bo sprawdzałem sobie konto w Mbanku.
Ale one mogą być ściągane z mojej karty kredytowej - którą akurat mam w innym banku!
Bo pamiętam, że (chyba) przy pierwszej wypłacie z konta Moneybookers do Mbanku - poproszono mnie o podanie danych mojej karty kredytowej (kartę kredytową mam akurat w innym banku), żeby w oparciu o tę kartę ściągnąć tę prowizję 7,18 zł za wypłatę!
Tak jakby nie mogli tych 7,18 zł zarezerwować sobie z &quot;wygranej&quot; (ja na to mówię raczej &quot;odegrana&quot; niż &quot;wygrana&quot; - bądźmy szczerzy), która wpłynęła na moje konto Moneybookers z konta bet365.
Czy to możliwe, żeby tak się zachowywali?
Odpowiem zaraz sam sobie na moje pytanie - przeglądając historię online mojej karty kredytowej.
Ale coś czuję, że od tego pośrednictwa Moneybookers to się trzeba trzymać z daleka!

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Za transfer kasy na konto albo z konta moneybookers serwis pobiera prowizję 0.9% (najczęściej) i (najczęściej) jest ona pokrywana przez bukmachera, dlatego część z nich limituje ilość wypłat. Bet365 akurat tego nie robi, także spoko.
Nie róbcie z moneybookers jakiejś złodziejskiej firmy, korzystam z ich usług od lat, nie robię żadnych wałków i wszystko działa po prostu super.